17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво да кажем за„живите доказателства„ за сериозно образование, както една от ефтинчоските се определя

Потрес! Ужас на ужасите!

До една ми изглеждат като евтини жрици от Околовръстното...

Абе да не сте сбъркали снимките? Аз по-грозно нещо не съм виждал.....

всичките плаумейтке са завършиле университета по анална и орална медицина....

Като поразгледах снимките стреснато погледнах пак и заглавието, помислих, че съм разбрал грешно и в действителност това са участници в траверс-конкурс. Уплахата ми попремина, но се замислих после дали не е по-удачно този конкурс да го правят около Хелоуин, по-съответващо тематично ми се струва

Да се кандидатства в университет е твърде трудно, а и изисква умствено усилие непосилно за тези жени. А трябва да се работи...

Кандидатстваше се преди 1991. Сега ги приемат след събеседване/ ПУ "П. Хилендарски"/ , а в русенския университет дори български не знаят...

Направо си запазват местата в съответната специалност ...

Това са организаторите - сина на пилота на Тодор Правешки, сина на казионния червен писател-фантаст. Сега пак да изстриеш ха.ха.

Има ли българска думичка, освен синонимите за " жена с леко поведение", за " плеймейт"? Как се изписва на английски и как се превежда? Аман от чуждици!

Гица беше от провинцията и говореше на непоносим мек диалект, беше плоска като дъска, с голям нос и тънки устни, но имаше богат тейко. Заврънка тя тейко си и той кандиса - сложиха й гумени цици, направиха устата й да изглежда на възпален анус и накрая един стругар й издялка нормален нос. Гица не можеше да чете и да пише, но имаше богат тейко и затова той й нае човек, който вместо нея да попълни документите за плеймейтския кОнкурс. Яви се на него Гица, тейко й плати да я изберат и след време Гица се омъжи за един доста дебел и мазен чиляк, на който роди едно отроче с голям нос, щръкнали уши и обратна захапка.

Защо тези миндили всичките приличат на проститутки.... За един преател питам...

Слагайте филтър и маска на такива новини и преди да ги допускате до такива конкурси, проверявайте дали си пият хапчетата, заразни са дори и в новините.

Пазарна икономика. Има търсене - има предлагане...

Повечето са чудовищно грозни! С добавено перверзно излъчване! Само извратени застаряващи чичаци, затворници или тираджии могат да харесват подобен човешки боклук! И то само в определени интимни моменти! Аз дори да съм бъкан с кинти, не бих искал да ме виждат с подобен звяр навън! А и не съм!

"танцорка ........"

стига с тия моднати травестити дето ги показвате... няма да си пия кафето сега разсънихте ме...

къде видяхте тази естествена красота??? аз май съм кьорав :)

защо я няма г-ца Тигрова , къде е моята муза ...

Диловият откога организира такива конкурси?!

от доста време :))) ... сега ли забеляза

Отвратителна гледка! Тези госпожици нямат ли си родители. ...И защо им позволяват изобщо така да се излагат. ...Но вероятно такива са им родителите, с такива разбирания, ниска култура и без капка мозък!В КАКВО ДЕГРАДИРАЛО ОБЩЕСТВО ЖИВЕЕМ! ЗА КАКВО СЕ ПИШЕ, КОЕ Е МОДЕРНО, АКТУАЛНО, ХОРАТА БЕЗ МОРАЛ И ЦЕННОСТНА СИСТЕМА СА НА ПРЕДЕН ПЛАН! СИЛИКОНА, СКЪПИТЕ ДРЕХИ И ПОЧИВКИ ОТ НЯКОЙ ЧИЧКО СА ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ ЗА НЯКОИ ПОДРАСТВАЩИ! !!!ЗАЩО НЕ СЕ ПИШЕ ЗА УСПЕЛИ БЪЛГАРИ У НАС И ПО СВЕТА! НЕКА СЕ ГОРДЕЕМ С ТАКИВА ХОРА, КОИТО РАБОТЯТ ,ТВОРЯТ И СЕ ДОКАЗВАТ ЧРЕЗ ТРУД! ЗАЩО НЕ СЕ ГОВОРИ И ПИШЕ ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА, А ОСНОВНО СЕ КОМЕНТИРА ОКОЛО ПРОПАДНАЛИ ЛИЧНОСТИ!

Защото като ке пише за успелите хора, отдолу започват злостните и завистливи коментари. А на постовете с курвичките всеки цъка с език и щото е по-лесно и приятно - удрят го на присмех

Е тука коментарите да не са по-различни?

На тия родителите им драга са бифши мутри и парясници дето не са прочели и една книга !!! Ти какво си очаквала след 30г. ПРОСТОТИЯ и АНАРХИЯ в тази кочина ?!

Защото успели не им трябват! Виж в кабинета на мутрата, че са само посредствени! Един знаещ и можещ как ще го командваш! Няма как!

Какви родители, бе, какво общество. Та крушката не пада по-далече от дървото. К.рви винаги е имало и ще има, сега просто са много повече и се натрапват, мъжки, средни, транс, там каквото - също, да не кажете нещо. Какъв морал, каква ценностна система, страхът от едно време беше заменен от сЛободия - от едната крайност, в другата. Нормално общество, морал, ценностна система каквито търсиш в чист вид няма никъде по света, винаги има влияние, винаги е за сметка на нещо. Тия тука и да ги дъвчеш и да ги хвалиш, такива нямат капацитета да осмислят живота си с някакъв принос, освен боклука, който генерират. Вайкане в интернет не върши работа, освобождава някакво напрежение и дотам, до промяна не се стига. Така че, жено, вместо да дращеш с главни букви призиви по форумите, иди на конкурса и там ги попилявай.

Ептен уткачиха тези хора

Тия с пластмасовите цици, могат ли да обдухват или само турска трябва правят. И дават ли отзад, че отпред бая ще лопат?

Ами докато давате трибуна на курволяк, ще има и кандидат-курволяк като тези. Все пак може и да бъркам, тия дори и невръстни, може вече да са надминали предишния курволяк по всички показатели, макар че конкуренцията е сериозна. Не знам тия с мозък на амеба - храна, размножаване или по-скоро жалък опит за размножаване заради храна и разни лъскави дрънкулки, как може да им е добре, та това са тотално сбъркани и нещастни същества.

Нито един от нас, мъжете, не би спал еднократно с някоя от тези.:))) И не би си платил за това. Но би си платил хотел за гумите на автомобила, плюс монтаж и демонтаж - около 150 лева. Следователно ги е*ът извънземни. Защото тези "дами" се поддържат. Значи ги ползУват.

Това е селяндурско-агресивна мърсотия, долен боклук

....,че те страшни бе....ужасни са!

Тия не може да са леки момичета дето всички така ги обиждате. Та кой би пожелал нещо такова, освен ако не е мъртвопиян, дрогиран или слабоумен. Така че това са по-скоро едни социални работнички, всеотдайни почти като майка Тереза - да дарят някакви усещания на тия на които жестоката съдба е отредила безформени от алкохола или анаболите тела, недоразвити мозъци и престъпни родители. Хвала на такЪви едни самопожертвувателни труженички!

Ама наистина ужас. Нищо естествено не виждам, само див ужас.

Дриско и той ли е кандидатка?

Надявам се той да победи в конкурса, всеки случай е най-хубав от всички :)))

Много прилича на Лолитка. Чудя се кави са родителите им и защо им разрешават всичко това? Ех времена, ех нрави! А по наше време беше забранена дори хипи модата.

Може и тя да спечели, Криско ги лансира такива, за да не плаща за цици, както стана с предишната му, дето уж не искала да й слагат гумени цици, ама накрая спонсорите я принудиха!

Ценоразпис и телефони що няма?

Има ама щом ти го нямаш значи не можеш да си ги позволиш.

Щом знае, че има телефони и ценоразпис, дали не може да си ги позволи и не си ги е позволявал? Знанието следва от практиката, не само от теорията. Капиш? Не се обяснявай много, много.

Изтрих си линията на живота на дясната ръка.

ми превира отляво :)

Да изберем господинът ДО Криско! Как се гласува?

Каква естествена визия ???? Те до една приличат на евтини надуваеми секс кукли , нито имат сексапилно излъчване нито чар.

Гнусни, та чак противни... Именно тези безумни конкурси показват колко изпаднал народ е българският. Жалка работа.

Абе дираджии защо не отговорите на зададените въпроси които са свързани с темата на 3214 ами го криете??Ако вие незнаете отговорите някой из форума може да му ги даде...

Каква професия е това 'плеймейт'':))))))) Какво точно създава тя:)))))) И кои истински знаменитости са взели такава ''диплома'':)))

Как каква професия е ? Еми най-древната професия е това .

Еее, не с лошо. Като нямаме порно индустрия, това ни остава..

Жанета ще стане, то от ясно, по-ясно. Освен ако оная, дето била ескорт в Ало-то не пусне на всички :)_

Колко му е - ако й пуснат да пусне?!

От пр.ститутка нагоре! Ужасна работа!

Защо няма протести на феминистки организации против този конкурс?! Който е всъщност конкурс за скъпоплатени компаньонки, да не кажа по-силна дума!!!

Чак пък "скъпоплатени"...

Естет 77

Скъпи са, скъпи са, повярвай ми. Бил съм с 2. по 1500 за 6 часа с отстъпката за времето. Иначе са по 500 на час :)

Колко да са скъпи - инвестирали са жените във втори полов орган на лицето, изпотунинговали са се, имат да плащат на фирмата сводник, то като пресметнеш разходите, какво остава за тях, а? Ако ще се хвалиш със скъпо, похвали се с "ангел" от секретите на Виктория!

Естете, ти па с коя и с кого не си бил. Може и с мен, ама нещо не помня.;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Тоя къде обяснява за часовете не е виждал жена през живота си ама твърди .че и с царици е лягал ама кой ли му вярва

Не царице, бе, жрици, жрицииии!

Може да се каже "скъпо", защото я колко народ хранят с двете си ръце, пардон, двете там каквото. Това хирурзи, гримьорки, козметички, фитнеси, татуировки, бизнесите с парцалки и помади, чанти, обувки, бижута и всякакви дрънкулки - всичко на тях лежи. Отделно телефончета, джипчета, часовничета, някое мизерно апартаментче в блатата или поляните около София да се поддържа и прочее. Още и за реклама и ПР сред простолюдието и целевите групи от разни мазни селски байновци тъпкани с чужди пари и те така.

Е, стига де. 500лв на час не е чак пък толкова скъпо. Всеки тираджия или гурбетчия може си я позволи един път в годината примерно ей така да си начеше крастата. Верно не са малко пари, но за мене ако някой ми каже скъпоплатена к---а, винаги си мисля над 1 000 евро на час.

Бе с никви

Само две имат силикон в сисите, затова пък само две нямат в джуките.... да изберем Криско, гледам и той там нареден.

Кандидатките ги видяхме. А къде да видим ценоразписа?

Айде на пазара за играчки за мъже. Само две били пласмасовите, другото всичко е изкуствен интелект. Архитектка имало, юруш народе! Баси и утаечния материал. Искрено и лично - от дебили - за дебили.