Вижте най-сексапилните тоалети от фестивала в Кан

Кои дами събраха погледите на червения килим през 2018 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та следва въпросът, какво се гледа в Кан?!

А защо в Кан трябва да има други хора, освен тези, свързани с филмопроизводството? Защо ще ходи Дженър /манекенка/, а не например някоя учителка на 4 клас?

....представянето на"Соло: История от междузвездни войни"...тоя тъп филм излезе миналата година, какво представяне една година по-късно, бе...

Големите звезди на Кан са актрисите от световна класа, като Кейт Бланшет и Емилия Кларк. За останалите звездички без ум и талант единствения начин да си спечелят слава за три дни е като развеят красивите шунди без гащи и покажат колко добре им стоят пластмасовите боцки. Дженърчето определено има хубави крака и стройна фигура, за разлика от останалите си пластмасови трътлести сестри.

Сексапилните тоалети отиват на сексапилни жени - НАЛИ ?? Тези, които преценяват, че биха могли да ги облекат нека се поставят на мястото на тези, които ги гледат !! Ние - мъжете няма да се откажем от гледането, но ЖЕНИТЕ харесат ли ги - тогава са ударили "шестицата" !!

Не знам за тоалетите в Кан ама в съседния блок дето е съвсем наблизко до нашия някаква жена изчаква да стане около 18:00 ч. и да се върнат всички хора от работа, святка всички лампи у тях, дърпа щората нагоре и се съблича чисто гола. По този начин тя умишлено дразни мъжете пред жените им, като клати цици и голия си задник отсреща. Мъжете от цялия блок излизат по балконите -уж пушат-ама гледат всичките в една посока-..Видяли сме се в чудо всичките семейни жени от блока как да я изхвърлим тая мръсна уроспия!

Как мислиш: когато си у дома - прави каквото си искаш, ти защо зяпаш по прозорците на комшиите си ? Ако си на нудистки плаж и мъжът ти е до тебе ?! Или си му забранила да гледа НЕТА, в който могат да се видят какви ли не неща ?

Мили семейни жени, просто накарайте мъжете си да не помислят за чуждо. Щом са по терасите, значи ги ограничавате в леглото или отдавна сте ги лишили от удоволствие.

sawo

Толкова деградират, че вече гонят България от началото на 90-те :)

Това показва колко сме напредничави и иновативни. Колко години им трябваше да ни стигнат