17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей хейтъри, злобата ви вродена ли е, или придобита? Или, просто - БЪЛГАРИ !? Я изпуснете малко, ще се задавите.

Поздрови на всички не се бах смяла така от месеци...самичка.....хааа хааа;) забавни сте

чакаме известие и за бебето????

Това е болестно състояние! Всеки ден селфита, уж непретенциозни снимки, постове! и всичко това е психически тормоз за нас, защото ни се налага ежедневно! Който иска да знае нещо за тея да си следи във фейсбоклука или инстаграм, или туитър! Аз не използвам услугите на този вид “социални” комуникации и не желая да ме копи-паствате новините от профилите им в сайта! Писна ми!!!!

Хихи, правилно!

Ама че хилав пръстен, толкова ли не можа да вземе нещо по-така на девойчето....

Абе знам, че е пич, ама защо си прави такива безумни джендърски прически?! Иначе сичко е точно.

''Наскоро бъдещото семейство стартира собствен бизнес заедно с Александра и Даниел Петканови, като предлагат съвети за бърза и успешна популярност в Инстаграм." Последно - този актьор ли е, лекар ли е или дава съвети как да станеш за смях в социалните мрежи? Защото за последното не ти трябват съвети. Пък и наистина успелите хора гледат да не се появяват в публичното пространство, какво остава да плащат за това?

Пенкилер е! Френско петле!

кола за 200 000, а пръстен- евтин! Не е гот

Редакторката е проста много

Тая редакторка получава заплата за да пише за пръстените на разни отрепки и да занимавата цялата държава с тях скоро редакторката ще си търси нова работа

ама НАДАЛИ... Откога се надявам, но тази рубрика предполага този вид обслужващ персонал.

От целият клан Шопови, само дядо му на този беше добър актьор. Баща му - най-добре играе темерути, персонажи дет много-много не приказват.

Аман от хора, които, за да се почувстват умни, използват думи и изрази, които не разбират напълно. “Бракът не ни е самоцел”. Какво искаш да кажеш с това, момко? Самоцел може да е, ако сте се запознали вчера и й предлагаш брак от страх да не останеш стар ерген. Ама да имаш връзка от години и да сложиш “самоцел” и “брак” в едно изречение е меко казано нелепо. Да не говорим, че си й избрал най-посредственият възможен пръстен, за да можете да се похвалите, че тази малка прашинка там е диамант. Има къде-къде по-красиви пръстени с кристали или циркон. Бракът не ти е самоцел, ама диамантът е. Евалата!

Тези изпревариха Антония Петрова по досадност.

А тоалетната хартия ще "покажат" ли? Освен напомпани мускули, от които младежът прилича на кърлеж (насмукан), егото му също е пред пръсване! Жалки са и двамата!

На една от последните снимки, ще я изпусне през балкона. ;) Не знаят къде се правят такива номера.

Сладури! Красиви, известни и успели! И се обичат!

Още, колко дни ще пишете за това петле?

Кой е Наум? Коя е Теа???

Не знам,знам ли че това ме интересува.Ми то големи лигавщини ,бе!Само тези ли се сгодяват в БГ???!!!

имах огромно желание да видя пръстена, с който някой си предложил на някоя си, но нищо не се вижда. освен да го зуумнете десетократно, що ли? но явно, имаме рекорд-най-незабележимият пръстен на света е поднесен в България! ето, това вече е новина...

По-малък и по-невзрачен нямаше ли?