17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отврат!!!

От това, което видях излиза, че колкото си по-дебел, толкова по голи ходят. Верно се извратиха нещата.

Като изключим "ветеранката" Джей Ло, явно наднорменото тегло, целулитът и безвкусното облекло е на мода.

готови са за квартала на червените фенери

Като изключим свинките има няколко много арни момета . Бравус !

Малейиии, месокомбинат "Родопа" :) Що шунка и мас на едно място:)

далматинецът е най-интересен снимка 33

Менте, мен, менте и като заапеш, вземе че се окаже, че сланината е гумена.

Общ извод - нещо като огледала масово не се ползват. И пробни симки с тоалетите не се правят. Поне на кантара да стъпят преди да си сложат сбруите, наречени "облекло". С малки изключения естетиката им е избагала някъде.

Големи задници и прости глави. Все едно съм на борда на “Стар трек”

И после мъжете били виновни, ма не видяхме снимка на музикант- мъж на тези награди

Много дебели бедра са избацали тия певици

като циганска сватба........

разголен добитък...

И разгонен. ;)

Филм на ужасите е това

копнеят да се целунат - е и? и това ли е традиционно при раздаването на наградите - освен разголването?

Спомням как Мерил Стрийп крякаше за защита на жените от секс.насилие. Нека да погледне на тази демонстрация на високоплатени проститутки. Жена с достоинство не може да сложи костюм от немски филми за възрастни. Да се обличат както щат,но после да квичат за това че някой посегна към тази преливаща плът .. Мисля че този път вече прекрачили граница на естетика

Облеклото ли е виновно, че някои неандерталци не разбират понятието лично пространство? Пак ли обвиняваме и критикуваме жените с това как се обличат? Виждам много сексизъм и простотия, която прозира в коментара ви. Защо не подлагате мъжете на същите критики, при положение че те си ходят без горнище и никой нищо не казва. Вие сте същите, които сте първи да критикувате как мюсюлманките се обличат, а същевременно имате същите гнусни виждания за жената и женското тяло като арабите.

Да, виновно е облеклото, не е ли? Те милите, заради себе си са тръгнали така, по ремъци, щото им е жега ... И едни невинни такива, изобщо си нямат идея от мъжка физиология и как голото женско тяло въздейства върху един потентен мъж? За феромони сте чували, предполагам, но не ви стига, трябва да има и визуални стимули, така щото на колегите ви от мъжки пол да са в перманентна ерекция. Щото то не е едно и две, ако пък не им става от прелестите ви или не ги харесват, значи са импотенти! И хайде, оставете физиологията настрана, за благоприличие не сте ли чували - извадили всички вторични полови белези на показ, ами да пусна и аз скротума да се мъндахерца, щото е полезно да се охлажда за сперматогенезата! Аман от не просто глупави, но безпътни и безнравствени създания!

lu4ka

Като стана дума за лично пространство, сексизъм и простотия, как стоят нещата при Азия Ардженто?

Когато защитавате изнасилвачите си спомнете, че имате деца, майки, съпруги, баби, лели и сестри. И ако някой реши като вас, че не са облечени подобаващо и щом е така е позволено всичко - ще го оправдаете ли??? На плажа всички ли трябва да бъдат изнасилени по вашата логика? Това да защитавате изнасилвачите и да ги оправдавате е нелепо!

Имах един набор в казармат, който казваше "Дебела жена - хубава жена", така че за всеки влак си има пътник, въпрос на вкус.

На Джей Ло, за.ника определено вече не е от най-големите... направо си е естетски издържан, и тя самата. Има един роман на Емил Зола “Нана” На него ми напомниха тези “хубавици”

Презокеанското миндил е напред с матр'ала, нашето ще не е толкоз зле, като се абстрахираме от Андреа и последните плеймейтки, де, може и други да има, но не ги обнародват в дира. Че то на този фон Джуката Гани и ПР Екимова са направо китки за мирисане!

Олеле, майко! Ослепях!

Ами то като няма с какво да впечатлиш голяма част от хората остава да се поразголиш пък макар тлъстини да показваш.. Такива като тия не проумяха ли че и разголването вече не кефи хората които имат що го естетически ценности..

От Вавилон та до наши дни нищо ново под сънцето, освен силикона...пък може и тогава да са имали някакви подобни набухватели.