Владимир Карамазов обяви, че напуска актьорската професия

„20 години аз прекалено много изтърпях. И в един даден момент това вече много започна да ме натоварва наистина и се отделих”, заяви звездата

Обратно в новината

Коментари - Владимир Карамазов обяви, че напуска актьорската професия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този човек има талант на фотограф, но не и на актьор! Взел е правилното решение. Силно надценяван като Андрей Баташов и той ще си остане поредния секссимвол в българския театър, без да е задминал тези преди него като Иван Иванов и Стефан Данаилов!

Пак ли? Колко пъти ще напуска? Чак ми писна да чета едни и същи глупости. И след два месеца цък пак в Сървайвър. Толкова да му личеше последния сезон, че не му се води и оттам цялата продукция в гьола...

Според мен добър актьор с добра дикция, за разлика от повечето млади с говорни дефекти. Последните години, който не е поискал, не е станал актьор. Но Карамазов е много по добър фотограф. Желая му нови успехи във фотографията!

И к'во ме интересува тоя набеден за актьор, че даже и за секссимвол??? Да изчезва!

Това е негово решение и няма нужда от коментари,особено на хора,които "хал хабер"си нямат от темата.Всеки е свободен да решава как да продължи живота си,дори и да е актьор.

Ще коментирам колкото си ислам пък. Забраняваш ли ми?

За мен този "артист" е гола вода- с това монотонно, меланхолично словоизлияние създаде цяло течение в тази иначе изящна професия и много от младите артисти, в маниер да са "модерни"- вече са професионално осакатени! Истината е проста за мен- един флегматичен, казано дори мързелив ( а професията си изисква много енергия!) човек ни обяснява по "културен" начин че си извою вал свободата! Да бе,да - д ги разправя на някой друг! Просто лесните пари са по-сладки!

Същия случай - решението е чакате 60 дни и връщате старото име. Нищо друго не помага.Излишно е да се легитимира те.Не реагират.

Много много злоба има в нас българите, толкова ли е трудно да бъдем малко по добри?

Ама и много неграмотни хора в таз България....

Една заплата по малко

Един Артист по-малко!

Това, че се оттегля от театъра не значи, че няма да се снима във филми.

Ама не значи и че ще се снима. Иначе може и Оскар да вземе. Има вероятност.

Кой е тоя? Аз не знаех че е актьор, а той вече се оттегля!

Можеше да споменете и че е любовник на Костадинка Ботокса

бъркаш в сфинктера на некои зрънца.

Не разбрах защо си е сменил българската фамилия с руска?

Звучи ми на турски. Кара маз Кармазъ

Ако можеше да четеш, щеше да знаеш. Но ти само капипейставш каквото ти дадат.

Можеше да напишете все пак, че Карамазов е псевдоним.

Който не знае че е актьор, не се интересува дали е псевдоним.

Това е човек с достойнство, който иска свободата си. За ваше сведение свобода е състояние при което не зависиш от никого и от нищо. Повечето от вас не го знаят защото Народния театър не ходи по селата, а само по големите градове.

Ти си Поредният роб говорещ за свобода.

Има работа колкото искаш. При мене има вакантни места за заварчици, има и за стругари, ако иска да е 8ч. прав до струга, вместо да е паднал под масата, което си е за предпочитане.

С какво друго е известен освен с откраднатата си фамилия?

Нормално е любовника на Тиквата да си отиде заедно с него.

Карамазов е герой на Достоевски. Този се казва Александров. Престанете да повтаряте неистини като папагали. Отворете и прочетете.

Нищо не му разбрах от обясненията, но аз и няма и поглед върху живота на родната катьорска гилдия. Ако Владо не се чувства прекалено уморен, нека си продължи работата като водещ на предавания. Мисля, че е дн от най-добрите водещи.

Кой беше пък тоя

Като не му харесвало на Морфов в Народния да ставал и да си ходи!!...Нали ИМЕННО заради такова ПЕДАLСКО мислене сме в това положение вече 32 години, бре КарамазоФ???Вместо да се борим от вътре, дай да ставаме и да се махаме, щом не ни харесва, така ли?E такова овче колективно мислене ни докара до тук!!ЧАО!!!

Тоя смешник без собствено мнение , да се скрие. И без това не беше интересен. Да хваща праваталопата и на село.

Кой беше тоя?Нещо не си помням...

Ай, ай ,ай и Владко ли е педал? Най-много станаха. Това си е епидемия. Територията много западна.

като актьор, този смотаняк. По скоро го опитваха да го пробват като Пиколо, ама май излезе обратен.

Кой е този?

Евала,адаш!

Браво момче!!! Това е професия за педераси, лесбийки и курви...е и доста наркомани и пияници...Хора с изключителни нисък рейтинг в обществото..... Нисък морал и достойнство.. не чистоплътни, на ниво клошари

Сър Лорънс Оливие, Шон Конъри, София Лорен, Марчело Мастрояни, Клинт Истууд, Мел Гибсън, Ален Делон.

Те са.рептили

лоре си е баш проститутка, освен че е ного грозна

С ти с меката ,висящамиризлиека

Биг фъкинг диъл. Чао.

Можеш спокойно да преминеш към българска и западна драматургия. Стига с руска. Да смениш псевдонима, също.

Хоакин Финикс преди няколко години прави същите педерастии - щеше да става музикант, китарист ... Набързо набързо му стана ясно, че освен да прави маймунжелъци на екран, за друго не става. Та и нашето Карамазовче, с разширеното дупе ... пак ще заиграйка след някой и друг месец, като свършат мангизите за анални мушки ...

Не гледай другите и не ги обиждай. Карамазов го знаят всички българи и още безброй извън България. Теб мн ай освен съселяни ти друг ня на а. Запитай се защо? Аз ще ти подскажа. Осем меката висяща и миризлива ,дето ти виси в крачола на д те Уго каче се тва нямаш . Така,че твоето мнение никой не го интересува

Безброй чак, посмали малко...

Карамазов, героят на великия Достоевски го знае цял свят. Този просто е откраднал името му. Казва се Владимир Александров.

нещо намирисва тука :)

Жалко за театъра…, добър актьор желая успех !

Един некадърник по-малко. Прав му път. Само да не става политик!

Успех! Хубав, сериозен мъж,явно и с характер.

Сега ще може да се отдаде на Костадинка Ангелова - ботокса !

Вероятно вече никой не го търси за роли и си придава важност. Прав му път, пък и му е време да се омъжи вече, сега ще има повече време да готви,, пере и чисти, като всяка истинска домакиня

Не гледай другите и не ги обиждай. Карамазов го знаят всички българи и още безброй извън България. Теб мн ай освен съселяни ти друг ня на а. Запитай се защо? Аз ще ти подскажа. Осем меката висяща и миризлива ,дето ти виси в крачола на д те Уго каче се тва нямаш . Така,че твоето мнение никой не го интересува

Тъжно е, че талантлив и обичан актьор се отказва от 20 годишна успешна изява на театралната сцена. А, на хейтърите пиша: Шегите и остроумията са привилегия за великите умове. Обуздаването на езика е изкуство, което малцина владеят.

Малко хора имат смелостта и нагласата да теглят една майна на всичко и да рестартират. Повечето са настроени да си кютат до последно и да крънкат и да мрънкат и дет се вика да се БОРЯТ. Ама тва тяхното не е борба ами идва от липса на алтернатива, страх и песимизъм. Аз подкрепям хора като Карамазов. Моят девиз в живота е "Паля и заминавам" . То ест освен да имаш правото на избор, трябва и да го упражняваш. И винаги да имаш по няколко отворени врати. Свободата ,Санчо... не е за всеки!

Напълно съгласен! Затваряш една врата и се отваря друга. По важно е спокойствието и да си удовлетворен, че си себе си и разчиташ на себе си! Много малко хора го могат.

Да не е .... на оная, не й помня името

Крайно време беше този бездарник да ни отърве от присъствието си на сцената и екрана!

Виж си минусчетата и си прави сметка какъв си...

в 21 век само двама отказват да се разкрият Кристиано Роналдо и Владо Карамазов.!? На всички други е вече ясно!

Филип Киркоров!

Той е друга ракия! По-точно водка! :)

Владко, ще ми "връзваш обувките".

Да напуска. Дано има успех в новото си поприще. С това образование няма да стане квантов физик или химик технолог.

с "връткане на манивелата на трамвая".

Ай чао ! Знам че ще цъфнеш отново, но първо бенефис, пътуване, и отново Добро утро - преоткрит ще цъфнеш с чеп набит , нахилен и навит !

Жалко, добър актьор е. Той си знае защо го прави,но едва ли това е истинската причина, че не се чуствал свободен. Дрън дрън

Просто постигна нужното ниво на финансова осигуреност и може да си позволи да е независим.

Карамазов е герой на Достоевски.

Абе друже колко знаят кой е Достоевски или са чели братя Карамазови?

Че става дупедат от ГЕРБ.

по-скоро пъ ДПС тоя е един от тия които подписаха писмото в стил трудов колектив възхвалява Директора и Партията напосано от депесарската свиня

Време беше, той мъжът ти няма да те чака вечно да претопляш вечерята