Дъщерята на Владимир Путин се разведе

Катерина Тихонова, смятана за дъщеря на Владимир Путин се е развела със съпруга си Кирил Шамалов.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Владимир Путин се разведе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СМЯТАНАТА ЗА, а не дъщерята на Путин се е развела. А вие дами от Лайфа на ДИР-а да бяхте прочели в-к 24 часа и вече да сте препечатали с най-голямо удоволствие поредния пасквил срещу Десислава Радева. Това би предизвикало небивал оргазъм в голяма част от дамския състав на читателите ви.

Това Хари Потър ли е на снимката?

От хубаво момиченце какво трети пол чудо стана.

БЕШЕ ГОЛЯМА БИТКА ДОКАТО ИЗМЕСТИ МАЯ КаМУНИСТКАТА ИЗВЕСТНА КАТО КЮСТЕНДИЛСКАТА СЛИВА :))

само неразбирам що българите толкова мразите комунизма и Русия - нима САЩ и демокрацията са ви построили толкова жилища заводи електроцентрали и пътища??? Нима САЩ и демокрацията са ви изкупили толкова домати и зеленчуци и калпава продукция от малката аграрна държава та САЩ и демокрацията ви всяха само раздори грабежи престъпност и насилие и далавераджийство и чалга канали и чалготеки на поразия - отслабиха ви умовете идеалите ви са на дъното това и комунизма не успя да го направи като забрани църквите .

Като са толкова велики защо се разпаднаха, за разлика от САЩ?

руснаците ни "дадоха" Лади, Москвичи, НО НЕ СА НИ ДАЛИ ПЪТИЩА, ЗАВОДИ и т.н. и въобще нищо не ни са дали, ДАДОХА ЕДИН ЗАСТОЙ ОТ 50 ГОДИНИ през който там в САЩ хората не са спали а са създали на американците условия за нормален живот а какво са построили СЕГА ВИЖДАТ НАШИТЕ, РУСКИТЕ, ПОЛСКИТЕ И ВСИЧКИ СОЦ. ЕМИГРАНТИ които избягаха там. Не знам обаче някой да се е запътил към Русията .....

да не ви пука Русия и Путин са фактор и в политиката и в икономиката и удържат идиотщината на Американците плъзнала в Евразия и по целият свят почти

Русия е фактор само с огромната си територия. БВП на тази гигандска държава, при това най-богатата на природни залежи е по-малък от една Холандия. Понеже са адски умни, работливи и способни.

И ултра-богатите също плачат.

Снимка 5 е покърт! Видеото също!Ужас!

Двата малки гнома, които управляват в кремъл окрадаха тотално държавата, която е една от държавите с най-големите запаси на полезни изкопаеми в света. Два с половиной миллиона россиян живут в вагончиках, баржах, чумах и ярангах Два с половиной миллиона коренных россиян вынуждены жить в вагончиках, баржах, гостиницах, чумах и юртах, а у 964 тысяч человек вообще нет крыши над головой. Об этом говорится в докладе Росстата, основанном на итогах Всероссийской переписи населения 2010 года.

Че то и в България 5% от населението живее в бидонвили, истински коптори. Само циганите са 4.5%. Половината Латинска Америка живее във фавели. В САЩ 2 милиона живеят в каравани, още 1 милион въобще са под мостовете в спални чували... За Африка мълча. Проблемът с бедността е световен, не руски.

Нищо не знаеш за рускините, явно за майка си говориш.

На бившият зет рязко ще започне да не му върви в живота, нито бизнес, нито здраве, нито любов.

Путин няма дъщеря! То и Путин не е същия (след 2006 е сменен с двойник, защото умира), но новият си го харесваме повече! Слава России!

Красотата е симетрия! Всеки месец ходя да му бия ботокса, затова ти харесва повече от истинския. Прекалено е красив, за да работи

Слава России...Не съм чул още някой българин да вика "Слава на САЩ" или "Слава на ЕС", да не говорим на чужд език. Оценките оставям на вас.

да не ти пука русия е велика страна

Николай Терентович Шамалов .На ХАЗАРСКИ иврит ТЕРЕНТОВич;ТЕР-РАЗКРИВАЩ прокарващ еНТАБ-на иврит КАНАЛ дирекция път трасе .ШАМАЛ- на иврит ТЕЖКА работа с УСИЛНА работа утрепване от бачкане страдания(нещо като миньор-хамал бутащ количка с руда).Но новия любимец на КГБ и ФСБ наследник на ПУТИН НЯМА ДА е хазарчето Шамалов а ЧЕЧЕНСКИЯ руснак бившия телохранител на Миша Ходорковски(ХОДОР-ХАДАР-на иврит СЛАВА владетел на Славата) Владислав Сурков истинско име АСЛАНБЕК Данилбегович ДУДАЕВ

Кажете за жена му на Путин, защо никой не говори за нея, след като обяви ,че това е двойник а истинския е мъртъв отдавна !!

Кога,къде и как е заявила това? В интервю на живо ли,има ли видео?

Бащиния...Цяла държава заложник на еди човек...Простите мужици го заслужават.

То да беше държава като държава, ами то 1/5 от цялата земна площ. Най-много природни ресурси в света, всичко имат, а живеят още във феодализма. Ами мачкана нация, психиката им е деформирана вече. Живеят в мизерия, но пък ги крепи, че са световна военна сила. И това ако не е пълна девиация, здраве му кажи. А японците на един напълно ялов откъм ресурси остров виж къде са.

Що във Булгаристан да не нещо по различно цялата държава собственост на Асфалт паша от Банкя

Светът допусна много малка част хора,даа владеят огромна 1аст от природните ресурси,заграбени в почти всички случай разбийнически.Останалите трябва да се задоволяваме с техните желания и прищявки.Здраве му кажи на това.

нямам грам уважение към путин. и, да, дъщеря му е грозновата и зетят и таткото на зетя му са нечовешки крадливи, като всички приближени мошеници около путин. но не мога да отрека нещо. не мога да кажа на бялото-черно, ако това е дъщеря му на видеото, а тия видеа с нея (eкатерина тихонова) се въртят от доста време и май е тя-наистина е талантлива и е много добра в тия доста трудни танци, не може да й се отрече! поне си е направила труда да слезе от лимузаната и да стане от златния диван с диамантите и да тренира доста яко в един нелесен спорт, както се вижда. дъщеричките на олигарсите му не правят такива неща, странна млада жена, можеше да си живее живота и да не прави абсолютно нищо, свързано с усилия. и още нещо-много смел партньор в танците има. а ако я изтърве, което става често при акробатичния рокендрол?!

Когато тази жена е тренирала всеки ден по 4 часа никакви дивани с диаманти не е имало. А е имало воля и много труд, който е спортувал, който е танцувал го знае. В юношеството се прави спортна кариера. Тогава баща и е бил обикновен офицер, не президент. Та сама си го е направила - не се купуват с диаманти характер, победи, спортно тяло.

Същата късобаджачеста, нискостеблена какавида като баща си

Да се съди за развод по продажба на акции !? Е, това само Блумберг го може ! Интересно, утре ако си купи билет от метрото, това дали ще е признак за годеж ? :D :D

Абе те нищо не разбират от журналистика - DW, БлумбЕрг...Добре, че сте вие, разбирачите!

stan_posta@

DW и Блумберг разбират от журналистика много. Но не правят журналистика. Правят пропаганда. Най-често толкова примитивна, че стават смешни ! :D :D

Владимир Путин ни предупреди за Фейкови новини , понеже е кандидат за още един мандат Президент ! Враговете на Русия не спят ,правят своите мръсотии , а нашите политици са врагове на Българите и правят мръсотии ! Защо никой не варди казана с българи в АДА , Защото Мутрата Борисов постоянно топи , България и българите ! Странна фамилия Тихонова !

Това "Фейк новини" пръв го измисли и употреби Тръмп. И това ли искате да си припишете като ваше откритие, другари комунисти?

TIREX

даже не му е дъщеря..

Путин даже има 2 незаконородени дъщери-Памела Андерсон и Бриджит Бардо!

ти отде знаеш?

Че то това жена ли е?Как да ме се разведеш

ами ожени се тогава за Цецка или за Меркел... Може и за някой брюкселски гей.... имаш истанбулски избор!

Обаче бая зестра върви с нея.

Как да го пробута този звер иначе...

'Великия и недосегаем' Путин не признава официално собствената си дъщеря? Семейни ценности, няма що..

1.да пазиш в тайна от медиите коя е дъщеря ти и 2. да не я признаваш за дъщеря са две много различни неща!

Жената я заключи в манастир, дъщерите са неизвестни, любовниците също. Да го е...а в православния комунист.

И защо я 'пази от медиите' -има рога ли?

И двете много хубави.

Вземете пример от колегите си - показаха колко неотразим е Трюдо с чорапите си. Това се казва новина за удоволствие! ;))

Ами сега?! Дъщеря ли е - не е ли, развела ли се е - не е ли, сделка ли е - не е ли...Съвсем се омотахте, журналя- гениални!

докато не се разведе с Русия няма проблем, със зетя да се разведе - може

идват избори - трябва да се пишат разни гадни неща против Путин. И започна изравянето на стари новини..... отпреди 3-4-5-6 месеца поне. Това че някой гей - премиер на западна страна се е оженил за друг гей - не е вече негативна новина. Това че някой се е развел обаче .... БАСИ ПАДЕНИЕТО!

не някой, а дъщерята на путин. Едва ли някой му пука за обикновените педераси дали се женят или развеждат. Това е разликата.

Леке като баща си.

Колко позорно - дъщеря на международен изрод номер едно.

Ох и тя една убавица... Но богата грозна нямало..

Да се оженя за тая и аз ще искам милиарди. За нанесените ми морални щети.

ожени се за някои от министърките на Боко, по любов разбира се.

Значи не се знае със сигурност, кои са децата на путляка! Те това си е чиста роба диктатор!

Путьо дал едни милиарди на зетчето за сватбата и сега се чудят какво да ги правят. Руският народ да го духа. Русофилите също.

На снимаката с децата,нито едно от тях не прилича на тази жена. Поредната фалшива западна новина.

как така ще се развежда,жената трябва да е собственост на мъжа,нали затова русофилите са против конвенцията,какви са тия модерни работи,разводи,жените гласуват,работят,идва края на християнската цивилизация,не може така,човечеството трябва да продължава да тъне в мрак и невежество,2000г.са малко

убавци!

Скоро някой ще пътува за Сибир с еднопосочен билет...

бившите зет и тъст ли?

Поредната идиотска простотия-хакерите от САЩ в действие как да свалят Путин от власт!

?????

А вноската по застраховка живот на бившия и мъж рЕзко скочи:)