Коментари - Владимир Зомбори е големият победител в "Като две капки вода" | Лайф.dir.bg
назад

Владимир Зомбори е големият победител в "Като две капки вода"

Актьорът спечели голямата награда и любовта на публиката

Обратно в новината

Коментари - Владимир Зомбори е големият победител в "Като две капки вода" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боли ме ....

Стига с тая еуфория като че ли не е всичко режисирано, включително и финалната песен, че шоуто трябва да продължи, уж Зомби си я избрал. А и доста от парчетата са на плейбек. Не че лошо, това си е бизнес и трябва оптимизация на печалбата, никой няма да плаща да слуша излагации на живо, само хората да не са толкоз наивни.

Ясно е че Зомбори не е Майкъл Джексън и Фреди Меркюри. казва се Зомбори. Доста се измъчи на финалната песен и е много далеч от класата на Фреди.ъФреди е феномен и е единъ.Но да кажем така-справи се най-добре от всички.

...всички които платиха за това, колкото за истински концерт (па ако ще и чалга..) сте бахти пичовете...

Не само Зомбори, но и никой друг не е и не може да бъде нито Майкъл Джексън, нито Фреди Меркюри. И никой не претендира за това, и никой не очаква това.

Заслужена попеда и поздравления за Зомбори. Тъжно е, че е бил мачкан от хора с власт и позиции преди да покаже какво може, но тука е така и то в много области на живота. Иначе некадърниците с власт няма как да я удържат. Огромен респект и за огромният човек Магърдич Халваджиян - показа, че с добро и без долни номера може да се успява в България. Веднъж преди много години съм го срещал - той си заслужава всичкото добро и успехи. Прагматичен, точен, отзивчив - жалко, че нищо тогава не се получи с прегложението от мен. Целият екип да са здрави, щастливи и успехи. Радвам се да се види, че може и така да се успява.

Уникални! Респект!

Малко е мека китка тоя...