Коментари - Владо Карамазов: Като не намерих булка в България, открих я на другия край на света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От българските жени по хубави няма-Хайде стига с тия дръпнатите.Хубав мъж ,толкова харесван ,а хайде сега не може да ни намери българка, що за лудост?

Това изглежда колкото невероятно,толкова и абсурдно!! Владо,слушай пич,тези Филипинци са от друга раса,друг манталитет,други обноски и навици,въобще от друго измерение. Ако беше Канадка или дори Испанка,може би щях донякъде да се съглася,ама от...,бъди внимателен и мъдър в решенията си!! С този харизматичен чар,поведение,обаяние и фигура съм сигурен че от 20 Българки-10 поне могат да са с теб дълго време,а още наполовина докрая на живота,при условие естествено че са свободни и отдадени на връзката си!

Тия филипинки срещу 1000$ на месец стават жени на всеки.Понякога имат по 5-6 мъже накуп!

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bakla

Като чета коментарите на мъжете и ми става малко тъжно....българките били такива онакива....много ги нареждат.Мили мъже истината е сурова и тя е че българската жена на средна възраст,не говоря за млади момичета е преуморена.Тя работи също като вас,че понякога и повече.Печели колкото вас ,че понякога и повече.Гледа децата,върши домакинска работа,кара децата до градина или училище,пазарува,готви,глади.....И когато се прибере изморена от работа,взела децата и напазарувала мъжа и я чака с крака на масата и и вика гладен съм направи нещо....децата я дърпат,не може дори да се изкъпе нормално ... къщата е като след война....Това е ден след ден без почивка.И накрая за всичко,което правим за семейството,мъжа излиза някоя вечер и се прибира на сутринта пиян и повръщащ без да се е обадил цяла нощ.Така че не се чудете ,че ви наричат ганьовци,не казвам че всички са такива,но много са.Отделно,че много жени печелят повече от мъжете,понеже мъжете им са инертни или мързеливи.

Си го знаем момчето.... Но е пич .Това не може да се отрече. Че си прави майтап и анонсира предстоящото шоу и това е ясно. Но за жалост покрай майтапа е казал и истина. Те такива хора като него поради "странностите" си са свободни и имат безпристрастност на възприятията. Поради самата позиция , в която се намират. Аз намерих съпругата си извън пределите на България. . Мои 2 приятели също. Не става дума за азиатки :) Не знам какво се случи или може би винаги е било така ,но след като границите се отвориха . Много български мъже ,, а и жени се събраха с чужденци. Моето безпристрастно мнение е ,че българките си остават малко груби и арогантни, малко битови и дребнави, че понякога и отмъстителни. Не говоря за външен вид. Външно са ок. Промените и сложната ситуация в страната ги направи и още по-меркантилни. Естествено има и много прилични момичета и познавам такива двойки, като много им се радвам, но мнозинството.... А в последните години усещам и едно изпростяеане. Не казвам ,че "типичния българин е супергерой" далече е от това, в крайна сметка каквито са едните такива са и другите. Но ако човек е по-спокоен , интелигентен и не обича скандалите и "драмите" на битовизма трудно би се задържал с българка/рин.

Нищо не е открил, този е обратен, не ходи с жени

Нема лошо баце.Наздраве.и щастие ! Не обръщай внимание на завистливите!!

Този не е ли джендър?

Преди си беше малък лигльо, сега вече е дърт лигльо.

Да четеш коментарите под тази статия. Има много мъже разочаровани от жените и жени разочаровани от мъжете. Сега се замислете кой печели от това и каква е целта да се насъскваме едни срещу други. Резултатът е най-замиращият народ в света с брутално ниска раждаемост. И двете страни са виновни, нека всеки се вгледа в себе си и откровено да си помисли какво прави за да бъде по-добър човек и партньор в една връзка. Както има сносни мъже, така има и сносни жени. Както има боклучави мъже, така има и боклучави жени. Съветът ми е всички да се стегнат, да станат по-сериозни и да мислят за демографията защото сама няма да се оправи

Насила хубост не става! Щом не можем да се търпим, всеки си остава сам в собствения дом и толкова! За какво са ни нещастни деца от кофти семейства?

Остарееш и си обграден от орки ще разбереш защо.

Пича да ти кажа честно аз искам жена. Уви в българия такава не мога да намеря. Тука са останали кукчки, фльорци, кифли, жертви,кариеристки и курви. Има разбира се някой изключения, но те само потвърждават правилото. Имах връзка с една нашенка, три години всичко вървеше сравнително добре, най-накрая тя дойде и ми каза, че не било нормално, че не сме се скарали за нищо тия три години. Значи нямало любов. Попитах я, дали ако и бия един шамар ще се промени нещо, тя помисли, че и се подигравам. Не благодаря. От както напуснах България такива проблеми съм нямъл. Сега пътувам много и рядко се връщам в България, основно да видя някой роднина и да му помогна с нещо, основно с пари. Сега имам жена чужденка и две деца, чувствам се чудесно. Дълго се чудих защо не ми се получаваше с българките, накрая мисля, че намерих отговора за себе си. Просто българката е забравила да бъде жена.

И Аз съм на мнение май че Българките са забравили да са жени в последно време! Като нищо накрая ти бие дузпата,и въобще няма никакви емоции при нея затова?!?.??! У Д И В И Т Е Л Н О !!

Над 150 коментара за бедните филипинки, най-красивите българки, които не струват нищо, щото били еманципирани, ама в същото време принцеси и крадели мъжа. За съжаление българката не е феминистка : тя или продава тялото си за по-добър живот, или пък изпълнява ролята на съпруга, мама, работник и не знам още какво. Забелязвам, че средностатистическия бг мъж не познаеа значението на думата феминистка : това е жена, която работи наравно с мъжа, получава колкото мъжа и има същите права като мъжа, това важи и за децата. Ислам да видя как тука повечето мъже си гледат наравно децата с жените. А колкото до Владо, него не го мислете, Владо си харесва мъже и булка скоро няма да търси. Време е хора катп Орлин и Владо да си признаят какво харесват и да са щастливи.

Когато видиш жената в семейството да вади парите, да купува жилището, да плаща за почивки, да купува колите и т.н.

Не съм семейна, така че не знам кой точно плаща всичко това, обаче почти няма жена около мен, която да не работи. Освен това всяка една от тях върши куп домакински задължения, а също и поема основната грижа по децата. И всичко това - безплатно! Също така, заради излизанията в майчинство, остава и по-назад с финансите и кариерата, ако има такава. Така че ако теглим чертата, жената не само си плаща всичко, но и отгоре дава!

Много добре го каза : "...при това безплатно..." .Само това те издаде, че ти не искаш семейство. Не искаш да имаш деца. Защо тогава влизаш в разговор за жени, ти не си една от тях.

Ами заминавайте за Филипините и нас "българките - боклуци" ни оставете да си тъпеем с образованието, професиите и меркантилността! Вие бъдете щастливи с жени, които не знаят български и винаги ще можете да ги манипулирате! Аз пък такива мъже като вас не искам!

Вие 30 години бягахте навън с чужденците си мъже, така че азиатките ще идват тук по вашият модел. А това жена да ми говори за манипулация... Майко мила, спри се.

Хубаво прави, българките за нищо не стават.

Да бе дебаааа. Една свирка не могат да направят без пари!!!

ВЛАДО, ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ СИ ГЕЙ И НИКОГА НЕ СИ ТЪРСИЛ БУЛКА В БЪЛГАРИЯ ! НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ ХОРАТА Р , ПЕДАЛЧЕ ДОЛНО !

Той владко е халка

Българина шофьор,българката курва,така ни знаят в питомните държави!!

нещастнико :) други българи пък ги знаят като добри специалисти ама кой с каквото се захване ;)

Прав е. Когато съм ходил на почивки в западни държави все са ме питали какво работя там като чуят откъде съм. И като им кажа, че съм дошъл на екскурзия ме гледат като натровени.

Само да не забравяме, че в същите тези "питомни" държави всякакви тарабели и цветнокожи са свещени крави, а също така колко си по-сбъркан, толкова повече си толериран. Та идеята ми е, че е спорно дали трябва да приемаме мнението им за меродавно!

На къде отива света и по точно България?Нямам проблем с хомосексуалистите,но естествено,че не е нормално да си такъв,може би и затова Карамазов не се разкрива.Иначе е талантлив ,красив и успял.Обаче като чета повечето коментари излиза,че жените в България масово са меркантилни курви което е много жалко.Явно има много разочаровани мъже.

аааахахахахахаааааа.... :))) а бе дир, вие сериозно ли?!?! снимал се геят с прислужничката и - айдееее... :)))

Интересно как някои хора вземат всичко прочетено за чиста монета. Според мен, пичът се бъзика, за да види коментарите. Също така са ми много смешни фенките (впрочем и аз съм такава) , писали, че не го дават. Булки, какви сте му и кой ви пита вас? От това, което съм чела из нета за него съм разбрала, че май не си пада по жени, така че всичко е фейк в тази история. Ако пък случайно реши наистина да се жени за такава, то ще бъде, защото му трябва параван.

Не можел да си намерел булка в България? Този е един расов смесител и само си търси оправдания. Можеше да си намери бяла жена винаги в Европа. Ако толкова пък не иска да е българка, ами бели жени има и в други европейски държави. Не, задължително трябва да има смесени бракове, генетичен упадък и това да се дава за пример. Мечтата на еврейна - всички кафяви и глупави, а той да ги управлява като роби. И този същия "актьор" е предал генетиката си, която хиляди поколения бели хора с цената на техния живот и страдания са изградили. Не случайно не контактувам с подобни смесени, никога не им съчувствам и никога не им помагам. Те не заслужават нищо добро.

"расов смесител" хахахахаха колко си зле, не е истина просто! Или си жена и сега си умираш от злоба, а?!

Е как бе, Владо, по- хубава булка от Коцето Ангелов може ли да има?! Министър, лекар, виден гербаджия......

Хората котка не си взимат от там, той булка си взел ! Ха, ха, ха....Слаби са им ангелите на някои мъже.

Не си взимат тези, които не знаят филипинките колко са верни и изпълнителни, а не сприхави и с усещане как всички са им длъжни като българките.

на Куросмазов

от непоисканите ама все пак ... първо да и свали гащите, може много грозно да се изненада от това дето ще намери

Че този не беше ли мъжа на ботоксовия бивш здравен министър?

Да заведе и Азис там да си намери,че тук са кът :)

живея над 20 год в азия фили виет лаос бедна азиятка да си вземеш означава да си осиновиш всичките и роднини .Азиятките не са моногамни това е най голямата глупуст тия филми от шаолин не ги дават отиваш на работа и тя се вижда с по млад и му дава пари това е стандарт . Адски са мързеливи бая бой си треа докато се научи да чисти спят 20 часа наден забравете това че са работливи .филма с това тя си седи вкъщи и гледа къщата да ама не ! Европейците които се женят за азиятки всичките имат някакъв проблем я неможе да общува с жени я нещо друго просто белия мъж за азиятката е БАНКОМАТ те нямът сърце да обичат докато си плащаш те гледат свършат ли парите си чао !

едно към едно

Правилно... защо да търпи капризите на някоя тунингована Ганка дето ще го учи на еманципация и кариера и как да се ражда е порок ... Филипиките са отлични домакини и знаят как да доставят удоволствие на мъжа! Може да си намерите безплатно,но обикновино традицията е такава,че трябва да платите на родителите и. Сумите са различни...около 10000 долара е супер красива,говореща езици и с образорание.За около 5 хил. се намират също красиви и добри момичета.По селата може да се купят и за 2-3 хиляди.Ако са над 30 цените са значително по ниски.

Защо в Англия предпочитат детегледачки филипинки, а не българки - филипинките изпълняват съвестно всичко, което им наредиш. българките правят вскичко наобратно, както си знаят и освен това ти дават акъл.

Да не е филипинка с голяма... хмм любов под бельото?

Не ми се мисли тукашната му булка Костадин как ще го посрещне с точилката!

Човек, предупреждавай отрано, че коментарът ти е толкова смешен! Хиля се като идиот в метрото, като си представям описаното!

е,то и аз съм си намирал 'булки' на много места по света.

Не сме го измислили ние, на запад си взимат азиатки за жени от много време, това им спестява сума проблеми. Жените в Европа и Щатите не са жени като техните майки и баби, а момичета в женски тела.

Не ревнува ли? Защо си сложи толкова филъри и коса?

Не ставай глупав тъпако. Като ти народи едни дръпнати обезяни и ще разбереш, но ще е късно.

Остани там, Владо!

Е как ще си е намерил булка, като е"на другия бряг"?

БЪЗИК :-))! ФЕНКИТЕ: НЕ УМИРАЙТЕ ОТ МЪКА :-))!

Абе глупако, тук е пълно с шуврантии, защо ще водиш такава чак от Филипините?

И заради тая шегичка на Карамазов написахте цяла статия. Ужас, съвсем изкукахте. Тая бедна филипинка едва ли е разбрала, че ще я изтипосат в далечна България.

А за родителите на филипинката-не е ли обидно да ч.кат дъщеря им и те да се издържат от парите,които получават за нея всеки месец?Нещо за достойнство говорим ли изобщо?

Това е тяхната ''златна мина''. При всяка възможност ще краде пари от баламата, и ще ги изпраща на семейството си.

Yellow fever

От левия бряг пък сега жена. Нищо де поне е хубавица

Като прислужнички и детегледачки. Този амбриаж е направил фиктивен брак с много бедна филипинка , която ще го обслужва доживот. Има ли поне един мъж, който не лъже като циганин, смешно и жалко изглеждат тези примитивни лъжи на местните политици, артисти, спортисти и всякакви бизнесмени. Жалки стеееее

Яд ли те е

Защо? Не е лошо момичето до него ...

Поредната известна ЛГБТ личност, която не смее да разкрие сексуалността си.

Че последно време всичко се обърна с глава надолу. Ти констатираш известен на много хора?факт, обаче ти слагат минуси нищо незнаещи хора.

Че как ще смее? Нали го произведоха секссимвол, не че не е готин, но това му носи много и тлъсти рекламни договори и такива за участия. Ако се разкрие - край с всичко!

Абе шегува се човека !

Прави шеги. Освен ако тя не е трансджендър

От впечатленията ми - ако не сте доста богат мъж или жена и си вземете патньор/ка от подобна страна, ще ви търпи, докато получи български паспорт. После ще си търси богат/а съпруг/а някъде доста по на запад. Масово използват България за траплин към други страни от ЕС :) ако не носите парите вкъщи. Ако ги издържате и са доволни от издръжката - да, верни са. На вас или парите - има ли значение

Казват няма безплатни вечери.

Съвсем нормално. Те много често пращат пари на цялото семейство, от което идват. Направо ги издържат. За това по заможен съпруг е за предпочитане.

Щом така ви харесва, пожелавам ви пари, че да си го позволите :)

Благодаря. Но, не искам такъв късмет. Не съм отчаян що се отнася до жени в Бг. Напротив. :)

Домашната прислужница на моята свекърва е филипинка. Не са лоши хора. И колежка филипинка съм имала. Много любезни.

И филипинките са верни до гроб на мъжете си....за разлика от българки и рускини.

докато не му опоска сметките, ограби и изчезне

Свекър ти е евреин, нали!

Азиатките са по-покорни жени. И по-работливи от българките. Много ценят белият цвят на кожата и са луди по европейците. В швеция и щатите феминацистките искат да забранят на мъжете да се женят за филипинки и виетнамки щото там е най-масово. Но германските и английските мъже също напоследък предпочитат азиатки. Така че ако не си намерите жена взимайте азиатка - ще са доволни на по-високият стандарт тук , може да си вземете спокойно 10 години по-млада.

Български мъже взимайте азиатки. За тях ставате. Тези жини нямат високи стандарти.

Жени*

И за доста позастаряващи и по бедни европейци, които не са си намерили компания също.

Ми щом тази си е взела гей...

Хаха, каква булка, какви 5 лева, бе, той Владо е булката в България, силно лявоориентиран....