Коментари - Владо Пенев се покръсти в река Йордан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дядо Мраз как се е кръстил сам? И това като второ кръщаване ли е? А какви са функциите на хаджията? Толкова много въпроси...

Боли ме шмайзера, кой циркаджия, какъв цирк измислил за да го забележат!

Кой е този дедо?

Братовчед на Бин Ладен,дядо Коледа,прилича и на дядо мраз.

Нещо откачи тоя. Напоследък, външният му вид не ме кефи. Жив и здрав да е!

с тази брада повече прилича на поклонни на една друга религия.........

Е те това е за пример и за подражание! Как станал хаджия дъртият дебеланко, платил си за екскурзията и станал! А за деца с носии да се къпеш за Йорданов ден е прстъпление!

Тоя, с тази брада е толкова противен!

Тоя па! Мине се не мине време и ходи до река Йордан... вече ми омръзна с неговите безсмислени празни думи... веднъж кално, веднъж студено, трети път монго хора, после не съм готов.... ей-й-йййй най-сетне и тоя събра смелост и влезе у рЯката!

Хаджи се става като отидеш в Саудитска Арабия на поклонение, а не като се изкъпеш в Йордания!

Река Йордан е покачила нивото с 1 метър

Не. Става е като отидеш в Йерусалим,и си платиш няаква такса.

Да. Бутат го. . И си личи.

Владко то се ходи с пари! Хайде стига се правете на клоуни!

Не е престъпление, а е пълна селяния.

Владо Пенев няма ли да заголи и той коремче? Сега е модерно, а той има какво да покаже.

Тука плюете, че някой по обичай се кръстил в река Йордан, а в другата новина сте ЗА деца да вадят кръста???? Само тролове сте тука.

ДОБРЕ Е ВЛАДО ДА ЗНАЕ,ЧЕ КРЪЩАВАНЕТО СТАВА САМО ПРИ СПЕЦИАЛЕН РИТУАЛ,В ЦЪРКВА И ОТ СВЕЩЕНИК!!! АКО НЕ Е ПРИСЪСТВАЛ СВЕЩЕНИК,ТО ПЕНЕВ САМО СЕ Е ПОЗАМИЛ В РЕКА ЙОРДАН И СИ Е НАПРАВИЛ СНИМКИ ЗА СПОМЕН! ПОТРЕСАВАЩА Е ЛИПСАТА НА ОБЩА КУЛТУРА У "ХОРАТА НА КУЛТУРАТА"!!! ИНАЧЕ-НЯМА ЛОШО ДА ОТИДЕ ТАМ ЧОВЕК...

ТИ ОТ ГРАЖДАНИТЕ ДЕТО МААТ БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ С ЧЕСЪН И СЛАНИНА ЛИ СИ?! КАКВИТО ВИ ГРАЖДАНИТЕ,ТАКИВА ВИ И СЕЛЯНИТЕ В ТАЯ ТЕРИТОРИЯ-ДЕМЕК НИКАКВИ!!! ОСТАВИ ОБИЧАИТЕ НА МИРА И НЕ СЕ ПРАВИ НА ОТГЛЕДАН ВЪВ ВЕРСАЙ!!!

Някои хора, за съжаление уж интелигентни и културни, не правят разлика между екскурзия и поклонение. С екскурзия до Йерусалим, и потапяне на дирника в свещената река хаджия не се става. Хаджийството е върхът, завършекът на един дълъг път, най-вече духовен който нашите деди са нарекли поклонение. От думичката става ясно че иде дума за поклон. Поклон пред Спасителя, и неговото дело. Хаджия не се става за да се похвалиш в нета още неприбрал се у дома.

АмЪн от тъпи новини !

Егати и смешника !

Колкото повече по-остаряваш , толкова повече , по-изглупяваш !

''Новина'' номер 1 , за месец януари !

Вече не е Владо, а Йордан...

dadandan е прав, по същество ритуала е ислямски ...

Мене трима папи са ме галили по главата! Сега че одим да се топим у Йордан...

Не знам кой го набеди този за голяма работа артист, ама стана на" всяка манджа мерудия". Особено откакто се заигра с баш артистката как' Сийка, вече не се трае.

ако посетиш божи гроб в Ерусалим ставаш хаджия, а на р. Йордан като ти дадат бяла риза и се потопиш на определено място в реката ставаш покръстен, така като не знаеш не пиши пък и 48 тъпаци са те подкрепили

Кога ще я обръсне тая миризлива брада, мислех , че я е пуснал по Коледа за да се прави на Дядо мраз.

Гооолям праззз!