17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ний кат не можем, поне той да се завре под полата на кака Кети и да види от къде произлиза щастието в кралското семейство. Ама едва ли ще намери нещо, което да не е видял и под фустите на уличниците

Там има отрезани ташаци и израстъка е кастриран. Трансджендера е минал секакви операции, операцийки и прочие, фклучително напоследък я изрусевът. Той е натурално тъмен, с тъмни кафеви очи и коса. По архивните снимки можете да видите детайлите и точния оттенък на коса и очи. По горната си устна въпреки постоянното скъбане и епилиране и лазерни терапии, винаги можеш да различиш къде са му мустаките. Подчертана адамова ябълка и широки мъШки рамене, ниска талия (типично мъШка, с къси крачета и тесен ханш) и тотална липса на цици. Винаги ходи с подплънки, та да изглежда поне че има зърна на цици. Краката са типично мъШки, с подчертаните прасци и триглавия типичен мъШки мускул на бедрото. Жените имат широк и заоблен ханш, който про трансджендера тотално липсва. При трансджендера изтренираха сурогатките и фалшивите куреми, ама вие още вервахте, че е жена. Е сега след фалшивите куреми на негърката, става ясно, че и трансджендера е играл роли, и то май по-добре.

Много грозна.

Защот отова не е жена а мъШ трансджендер. Доказано е, че при хората,и деала за красота не е толкова детайлите, колкото в пропорциите и цветовете, и баланса между формите. Е, ноо ясно, че трансджендера изглежда на секи наблудател да е грозен, защото пропорциите са мъШки, нема излъчване на жена, а има игра и роля за играене. Трансджендера е висок, и откак обърнах фнимание че е 1,78, некакси международно му корегираха ръста и веки я правът, че била 1,75, ама ние заядливите добре помним, че тя изглежда почти колкото Уилямчо, който е 1,95, (пак по офецялни данни). Лицето му е игловато, четвъртито, шията мъжка и отсечена, раменете широки, а ханша нисък, крачетата особено мускулести, никоя жена не мое да има текиви мускулести баджаци просто, жените имат едно типично хормонално базирано разливане на форми меки и разлата около ханша. Просто това е един трансджендер, и ако не вервате, разглеждайте снимките на Кендъл Кардашиян (това май беше бащата на Кимката, който се трансджендерира в жена доста късно, след като беше проивал 4-5 деца от жени). Ако и това не ви убеди, разгледайте трансджендерските модели, от секфи раси, на гугле картинки. Докарвът ги на око, но винаги има нещо издайническо, и при дна тест, излиза винаги реалното дна. Нема как да промениш реалното дна, на хиксчета и игречета.

Каква огромна разлика има между нея и гаровия шантаж, за който се омъжи братът на мъжа и (все забравям как се казваше).

Да, само че разликата е в медийното отразяване, което вие следвате като овце. Смело, светкавични реакции, красота......каква патетика, боже. Все едно е спасила цяла детска градина от пожар-примерно... И да ви кажа какво щеше да е медийното отразяване на Мегън в същата ситуация-появи се с невероятно къса пола, нарушавайки ОТНОВО -ХА-ХА кралския протокол. Дрехата й струваше 5 000 паунда, обувките-2000 /като различните медии слаат различен брой нули, което е смехотворно/. Опита се да се позакрие, но не успя и част от краката й се видяха от всички. Което вие пак като овце щяхте да коментирате съответно -знаем как.... Толкова е прозрачно всичко. Но се изисква четенето да е с разбиране, което куца на мноооооого народ.

Коментарът много ми допадна. Благодаря ти

Много е хубава! Чаровна и естествена, винаги семпла, но много елегантна! Пленява с тази щедра усмивка. Нищо общо с онази мургава и лукава хамсия....

Всеки път виждам лице на една много изтормозена и не много щастлива принцеса, която се опитва да се усмихва. Кралската корона си има своята цена

И е толкова болезнено слаба...

Защото не е жена а трансджендер. С мъжко дна и мъжки хормони, как да надебелее и забременее?

Нищо не знаете. Най-готиното у нея е бледорозовата й слив... усмивка. Напръщела, бухнала и леко възпалена.

Абе вече ѝ зее като вратата на селски нужник.

При сурогатките, при сурогатките. При ''нея'', се използва заднот очерво, там може да се разтега до безкрай.

Всичко това е ветър и прах в очите на простолюдието.

Хубава жена, но започва да й личи средната възраст. Ако продължава да поддържа слабата фигура, бръчките по лицето и шията ще я нападнат и докато на лицето се влияе с добра козметика, шията е неспасяема. Но пък тя си изпълни дълга към короната с раждането на престолонаследника и сега остава да е умерена и да помни какво сполетя свекървата й.

Цели три пъти изпълни дълга си. Гарантира на Уилям, че короната ще остане за неговия наследник и няма да премине в семейството на братчеди и братчедки. И Уилям никога не трябва да забравя това.

От малцинствата и по 8 пъти си изпълняват дълга.... Малее тия бащи да не забравят.

Кейтче, като се блещиш така с тая изкуствена, напъната усмивка, ще си докараш ранни бръчки, вече са започнали и да ти се образуват. Много гримасничиш, а имаш суха и чувствителна кожа. Спри се мойто момиче. Ще се плисираш лицево ако не спреш.

Joe69

Ако качи 2-3 килца ще е още по-добре!

Много е готина таа Кейт.

Стели пишеш много увлекателно. Дрехи, гримове, прически, бижута - няма нищо непонятно за тебе в модата. Продължавай напред.

Колко ви плащат да пишете за британо саксонците докато българите или изнемогват или бягатчбч в чужбина. Ако тока продължаваме пак ще станем робска държава

Таа па Пак

Айде вместо да пишете как на Кейт и се развяла поличката да пишете за българските проблеми. За пари роби ще станем. Българите най големия им проблем е поличката на Кейт

Симпатична и хубава е Кейт.

Изпили са й кръвчицата тези рептили около нея - живец не е останал в нея - живи мощи, ще се счупи! Другата снаха се оказа по-голям сървайвър, усети овреме и забегна през десет планини и морета, барабар с принца и имането му!

Другата снаха е зодия Лъв-не търпи началници на главата си дълго. Лъвовете обичат лукса и комфорта,но не на всяка цена.Усетят ли,че някой ги гази,тръгват. За разлика от тази снаха-Козирог.Козирозите точно обратното-търпят всичко за пари,известност и висок статут и са доста лукави,минават през всичко и всички,за да постигнат желаните върхове.

Ужасни колене и крака, не е за такива поли.

Колене и крака досущ като на куклата Барби. Не всекиму е дадено да има такива, само на богоизбрани индивиди.

Куклите Барби са от пластмаса . Никой жив човек не изглежда така - издялан и сух , а и няма нужда . Има гълтащи памук , за да са като сушени скумрии , но това вече си е болен мозък .

Голяма сладурана!

Очаквах пикантни коментари за кейтиният монро ефект. Хахаха Жената е хубава. Опредалено се усеща някак с по изпънато лице. Липсват бръчките сякаш. Явно иглата с ботокс е имала игра по лицето и. Въпреки това изглежда винаги мн хубава.

Много красива и харизматична жена, а явно и много умна и с превъзходно образование и възпитание ... винаги знае как да реагира и да се държи естествено и подобаващо на случая. И изглежда перфектно на снимки. Не случайно е избрана да бъде следващата кралица на Великобритания.

...да не зяпа и да не си отваря толкова устата като изиграва'уж естествен смя',щеше да е по-добре. Нищо класно няма в това да се смееш престорено с отворена уста та да й се вижда гърлото-една семпла усмивка би била достатъчна.

Какъв гаден цвят чорапощагник. Ама...каквото каже Кралицата

Да не е бременна пак !?

"Меган-ефект", "Монро-момент"... Абе журналя, успокойте се! Пийте по една ракия и не драскайте такива тъпизми!

Изглежда много подмладена и освежена. Има добри козметици Кейтито - да е жива и здрава.