17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той е син на Лиса Мари Пресли, единственото дете на Елвис Пресли и Присила Пресли, от брака ѝ с музиканта Дани Кио - какъв хонорар ми давате ако съчиня по-безумно изречение?

Защо са чакали от юли чак до сега няма и дума!Интересно от страната на папараците колко обрано до тук стига информацията!

Защо са чакали от юли чак до сега няма и дума!Интересно от страната на папараците колко обрано до тук стига информацията!

Той е син на Лиса Мари Пресли, единственото дете на Елвис Пресли и Присила Пресли, от брака ѝ с музиканта Дани Кио - значи е имал 2 бащи ли?

Не можеш, адаш.

Учил съм български до 4-ти клас, но дори и аз го засекох това изречение. Интересно тогава, до кой клас "майстора" на тази статия е учел български та и решил след това с писане на български да си изкарва прехраната?

Това изречение остава загадка за всички :)

знаете пунктоацшя ще разберете.След единствено дете има запетая и той е единствено дете на дъщерята на Елвис и Пресила -Лиса от брака и с Дани Кио.Какво не може да разберете???

Той е син на Лиса Мари. В Грейсланд са погребани Елвис Пресли, майка му Гладис Пресли

Поредният разглезен наркоман е псовисал, от невъзможност да понесе славата...на дядо си.

Нашите журналисти са неграмотни. Не учат ли българска граматика в училище? Не само неграмотно написани статии, а и толкова много правописни грешки.

ПунктУация. ;)

И какво му е на изречението? Малко по-завъртяно, но напълно правилно граматически. "Той е син на Лиса Мари Пресли, (която е единственото дете на Елвис Пресли и Присила Пресли), от брака ѝ с музиканта Дани Кио"

МАЛОУМНИК СЕ САМОУБИЛ И МАЛОУМНИК ПИСАЛ МАТЕРИАЛА, САМО МАЛОУМНИЦИ!!!

България за жалост е пълна с функционално неграмотни индивиди, като тук чудещите се на значението на това изречение. Запетайките, ах запетайките и те са важни! Колко сложно е !? Лиса Престли е единствената дъщеря на Елвис и Присила. А младежа който се е самоубил е нейн син ( на Лиса) от брака и със музиканта Дани ... В изречението има 2 бащи ( на различни деца ) и един дядо . Баси мороните в тая държава!?

и какво го интересува българинът никому известния внук на Елвис Пресли?!

Ники, тия си най големия малоумник тук , защото не си на ясно е депресията не прощава на никой, а шанса да я получиш, обратно на твоите очаквания, е по-голяма колкото си по-интелигентен ...

Depresiqta se lekuva s ..... golqma motika, te tova e.

Pisanio e ot idioti

slaveina

Погребан е там, където трябва.

Е значи той няма шанс. Късметлия.

ма разбира се, това не ти е кило ракия, че да се разсъниш

учат , ама тук не назначават журналисти .

Ами това дето го четеш в Wikipedia няма как да го научиш от една запетайка. То ако така ставаше само запетайки щяхме да слагаме и другите да ни разбират.

То на момчето сигурно му е тежало името, славата и "екстрите", които идват с фамилията на роднините му и може би това е една от причините да тръгне по такъв път и да стигне до такъв край, в опита си да избяга и да намери собствена идентичност. Те пак го завряли в комерса при известните му роднини, също погубени от мелницата на шоубизнеса и където пъплят орди туристи с едната цел да си направят селфи и да се изтъпанчат в Инста. Дано все пак намери покой душата му.

"Той е син на Лиса Мари Пресли, единственото дете на Елвис Пресли и Присила Пресли, от брака ѝ с музиканта Дани" дъщерята си го добавил ти. От статията не става ясно. Няма как да го докараш само със запетайка.

Да си беше сменил името и да се беше хванал на работа. И безделието не е лесен занаят.

Той е син на Лиса Мари Пресли, единственото дете на Елвис Пресли и Присила Пресли, от брака ѝ с музиканта Дани Кио На 2-3 прочитания е написано сякаш е дете на Лиса Мари Пресли и Присила Прелси ...

За жалост много вярно! Вече не чета Дир заради новините и не приемам на сериозно драсканиците на преписвачите.

Друго си е да ти кажат къде са били на почивка Тоца, Гущерови, Глория и Николетка и с кого, нали? Или да сложат никому ненужна информация за децата им, известни с това, че са известни. А, забравих, Тита е с ново гадже, днес са пропуснали да ни пишат за нея. И Герито Никол нещо се затри, затова пък измъкнаха Зара от нафталина. Чакам с трепет да кажат и за Андреа и Кубрат.

Изглежда симпатяга...жалко, че не дойде в България да се хване да поработи и да оцелява щеше да му мине мерака да се самоубива

Успяхте ли да го излъжете и да му....издоите сперма поне 1 седмица да не се е друсал? От замразена сперма, новите нобелови лауреатки, с НОЖИЦАТА ще му нареждат ДНК-то и ще възродят Елвис...друсащ се с всякакви наркотици но не умиращ, за радост на плебеса.

Ние с Жорката една вечер след 3 бири и 4 ракии почнахме да обсъждаме къде са го заровили, щото на Павкота бащата, бай Иво, една вечер с мотиката им прекопаваше предната част на имението и не намери нищо.Пък то кво! Бил в задната част на имението. Кой би се замислил да търси там.

изяжда децата си .

Знаете ли колко малко хора знаят къде да поставят запетая. Същите тези не могат и да разберат смисъла на едно сложно съставно или подчинено изречение. Ако обръщаха внимание на запетаите, нямаше да имат проблем да разчетат изречението.