17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тогава жена му каква е? И всъщност за кой Бойко говориш? Щото може и да е за Станкушев, и за стихотворението на Пенчо Славейков, за кой ли не...

да не се задържа много да води в студиото, че ето какво го чака като се прибере евентуално!

Класика.

Ли леко дъртичък да дундурка бебета

Дзвер до дзвер в БНТ

Ти па си Ален Делон...

Нямаш акъл мой човек.

Да им е живо и здраво!Бойко е голем пич.

Chestito na dvamata roditeli. Da sa jivi Boiko e dobur jurnalist.

честито

С тоя силен характер.

Биологически е нормално и възможно почти всеки мъж на 50+ да стане баща, но случаите не са много, защото или вече са сдухани, оглозгани от някоя пирана, или вече са се разписали и не им се занимава, или самата партньорка е негова връстница и е минала детеродна възраст, и т.н.,в смисъл рядко се среща 51 г мъж с 30+ жена(в която възраст тя си вярва, че ще се щрака с по млад/и вечно). Т.е, ако един мъж се подържа, спортува, храни се правилно и пр, съвсем нормално е да му се навъртат жени в детеродна възраст, поради което той няма да избере некой дзвер на неговата възраст, естествено. В конкретния случай имаме мъж със статус, интелигентен, успешен(известен!), тя млада(за него) и готова да бъде майка-предпоставка за стабилен брак и радост в семейството. Успех!

Няма да е за дълго :)

Без майтап, Шерлок !

Голям философ си няма що!

Не му ли е малко късно да става баща. Все пак не е някоя филмова звезда.

Да няма грешка. По ми мяза на дядо.

Първата му жена не се ли разведе с него, защото имал връзка с мъж!

Коментарите са много показателни за българския манталитет. Тъжно

И какъв е общият ни с тебе манталитет?

Слава Богу, никакъв!

Да е жив и здрав Георги. А неговият баща е един от най- знаещите мъже , който умее и да слуша.На всичкото отгоре и рокаджия.

Аз пак да питам. Баща или дядо?

Адриана е по-мъж от него определено.

Дърт козел млада върба лющеше! Със рогата здраво, здраво люшкаше! Дърт козел млада върба лющеше! Със рогата здраво, здраво люшкаше! Над мен спускай клоните до кога ще се гониме? Дърт козел май за теб съм аз ти си плачеща върба. Жена недолюбена съдба незаслужена. стар съм бил, ала стар орач много по-добре оре!

Кой е бащата?

Бях автомонтьор, а жена ми - готвачка в детска градина. Имаме двама сина на по 40 - близнаци.Емигрираха на 20 години. Сега единият е вицепрезидент на Майкрософт за Канада, а другият - фермер в Австралия. Имат по 3 и 4 деца. Ако бяха останали в България щяха да бъдат смачкани от отроците на важните клечки. Айде със здраве...

Знаеш ли колко се вълнува някой от твоите деца и разсъждения?

ВСИЧКО ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. ЗАЩОТО НЕ НАЙ- УЧЕНОЛЮБИВИТЕ И ДОБРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ НАПРЕДВАТ ИЛИ УПРАВЛЯВАТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА, А ПРЕДИМНО ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НА ПАРТИЙНИТЕ КЛЕЧКИ, СЕГА ОЛИГАРСИ. И ПРИБЛИЖЕНИТЕ ИМ ГАЩНИЦИ.

Браво

Тука некви 20 годишни вече плешиви и очилати джендъри ги е яд, че трябва да плащат на лаборатории за да си купят деца.. Браво Бойко да ти е живо и здраво!

Честито още едно българче. На Бойко му пожелавам дълголетие. Това е смела стъпка да станеш баща на 50+. Всеки родител иска да е колкото си може по-дълго на тази Земя, за да бъде по-дълго до децата си.

Да са живи и здрави. Щом върховният космически разум е решил, че това е нормално, щафетата продължава по учебник. Странното би било, ако жената е на 51 и роди. В такива случаи Шефът е преценил осиновяване, но това беше друга тема.

Точно в Русия роди 51 годишна жена....но от много по-млад мъж. Двамата бяха партньори в клуб за любителски танци.

Супер, това е знак за жените да не бързат, а като станат на 50 да си хванат млад татко мерайлия

Тоя каква мисирка е! Трябва да го махнат от ефир!

Честито на родителите! Да им е живо и здраво детенцето и да ги радва! А на тия, които пишат простотии и обиди към едно дете българче и родителите му, мога да кажа само Да го ..... знаете си

На тия години - баща?!?!? Само в някоя държавна институция може да се случи това!

Морен потен студена водица да не пие и заплатата гарантирана от Партията.

Късните деца не са като онези между 20 и 30 години!

щом не се е родило черно бебето ....

Честито, честито.. ама заекът минал баира. Късно бе, чадо... Ама всеки с късмета си. Айде , да е живо и здраво детето. Всекиму такава радост!

Честито! Невероятно ерудиран, знаещ езици и способен да води обективна журналистика! Все по-малко са такива! Да са живи и здрави!

Правенето на дете, няма нищо общо с журналистиката.

1000 +++++

На 51г татко. Браво бе! Смел ли си или не успя да го извадиш навреме? Да ти е живо и здраво дето!

И се разведе по бързата процедура, за да се врече наново, та да се роди отрокът Бойков в условията на законен брак....

Честито на ,,младите,,, на 60 ще го води Бойко в първи клас, а на 17 детенцето ще се грижи за дядо си вече

Боже колко прост народ....ей тиквеник...ражда се дете...българче ...от интелигентни родители...които могат да му дадът интелектуално много повече от теб чалгаря и простата ти 25годишна жена кифла...но дори оставяйки настрана второто и имайки впредвид само първото е факта че се е родило българче е достаъчен повод за радост...

Действително си свиня!

Абе и е така и не. Едно дете е винаги хубаво нещо, но лично за нем 50+ си е тегаво за баща. Лично аз не се виждам на 60 с 10 годишен син, да търча в парка или да пиша домашни. Природата си знае своето, на тази възраст е хубаво да си обърнеш внимание на себе си, да се поглезиш. За него това дете може да са нови сили и нова страница. Всеки го разбира по различен начин

Доц. Петър Марков от "Откраднат живот" явно доста се е научил на занаят след емнайсет сезона на бг бозата щом вече е почнал да изражда и не наужким...:))))

Искрени поздравления! При такива родители добрата заплата е сигурна! Да си я харчи със здраве!

След ГЕРБ, за всяко родено дете трябва да се дига национален празник. Където когато идват 2009г. са 80 956 родените, а 2020г. са 59 086. Като удара от мерките и незапознаване на двойки, икономическата криза и така нататък, тепърва ще ударят раждаемостта - има 9 месеца бременност.

Може би, Бойко и деца трябваше да прави, че кретени като теб от всичко правят политика За твоя информация социалната политика на България при бременност и раждане е много по-добра от тази в Германия.Понеже живея там и съм ги сравнявала.При това говоря за богатата Бавария

От тази глупост по-голяма не съм чувал.

За 2020г. 47% раждаемост от смъртност. Нормално над 100%, заради ранна смъртност. Умира 1 на 55.45 човека. Коефициент на смъртност (умрели на 1000 за година) е 18. Ха намери втора държава като нас? По принцип последните години по смъртност най-много е в източноевропейският блок и нагоре намърдани Лесото. А на първо място гордо България и после почват Украйна и така нататък. И как пък преди ГЕРБ не е така? И как точно след Орешарски е единствената година (2014) с увеличение на раждаемост от 2009г.? Има и други критерии като 2009г. бе някъде 25 милиарда евро държавният външен дълг, а сега бе 37-38 милиарда евро. Над 20 милиарда лева повече. В евро го дават в БНБ.

Ама ти майтапиш ли се? Само детската добавка в Германия е колкото МРЗ в бегето, бе кифло!

но на една мис дупе ли беше гъз ли?

Честито! Живо е здраво да е детето !

А бе на тая "Порнорама" що не пускат и некой друг да води ами е все тоя убит хур?

Грозни са.

Да е живо и здраво и не толко мазно като баща си като порасне. Че тоя, баща му де, е толко мазно гнусен, че си го пускам само кога ми се драйфа, та да се издрайфам по- бързо. Особено е гнусен, когато пита неграмотно за некаква пълна простотия с изражение, че прави нещо много умно.

Честито на младите родители! След време ще четем как детенце се е издигнало заради собствените си постижения!

... се е издигнало заради собствените си постижения- в телевизията!

Всеки, когато му дойде времето!

Честито!

То, коя е майката е ясно. Ама кой а бащата - това е друга тема. Да бяхте сложили заглавие съпругата на Бойко василев стана майка...

Честито! Млада майка и стабилен баща! Детето ще има всичко, което му е необходимо! Защото днес без солидни връзки си за никъде! Да расте здраво и весело!

Чак пък млада майка на 39 г. ?!!

Честито! Да им е жив и здрав Георги!