Вокалистът на Smash Mouth почина на 56 години

Певецът страдаше от чернодробна недостатъчност

Обратно в новината

Коментари - Вокалистът на Smash Mouth почина на 56 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай Ганя конспиратор-ваксинатор, пак се е изакал гледам...разбира се за тъп червен трол, като се ваксинираш, трябва натам да си безсмъртен! Да почива в мир човека, добри хитчета направиха, това от Шрек ще остане завинаги!

"По-велик от живота" - това е безумно и светотатствено изказване! Опитват се да го наложат в американския разговорен език. НЕ ГО използвайте! Това е богохулство. Иисус Христос е Пътя и Истината и Живота! Никой не е по-велик от Него!

Айде по-спокойно с тия измислени герои от първия комикс на човечеството, наречен библия.

Велика група много ги уважавам

Бяха звезди 90-тте години като бях млад. Имах едно гадже Аделина от Бургас, учеше Туризъм, тя ми пускаше Смеш Маут, ама са еднодневки. Американски кравари тъпи. Аделина също се оказа крава, въпреки че много я пърцах в 9 ти блок в Студентски град. Спомени!!!

Петьооо, Петьо. Как ще наречеш бивша приятелка "крава" и пак за нея как ще употребиш думата "пърцам". Простак. Добре, че се е отървала.

Петьо освен че си боклук нещо друго да споделиш?

Посредствени посерковци

Извинявай, а ти си кой? Даже едно оригинално име не можеш да измислиш. Жалка работа.

Колко игли?

Ръгай бустери, нема са пуашиш!

Тоз пък за първи път го чувам.

Алкохол, наркотици, разврат, ваксини. Вие кво очаквате да се случи?

Не го знам кой е и не искам да го знам. Аз познавам българските музикални изпълнители, театрални актьори, писатели и художници от старата школа, повечето от които отдавна не са из между живите. тяхото житие и битие стига за столетия на целия свят, заащото те създадоха вечни неща. Днешните комерсиални пикльовци няма да бъдат запомнени с нищо дори и след 10 години :) Позорът им е голям!

Е не е лошо, че поне ти ги познаваш, защото по света никой не подозира за тяхното съществуване. С едно изключение …. Големия Кристо.

Ей, така мирно и тихо ковид "ваксините" прибират. Бог да му прости!

Алкохолът не прощава

R. I. P. Още един от идолите от тинейджърските ми години си замина... Времето ни на Земята не минава, а лети и то със свръхзвукова скорост.

Да ти таковам идолите.

Със Свърхалкохолна скорост лети….

Извънземен! Велик!

Боцнал се е.Ваксините не прощават.

Лек път! Живата вода на фазер не прощава...

Тъпанар абсолютен

кико, тъп си и такъв ще си останеш доживот.