17-11-2017 20-11-2018

Коментари

грешка в заглавието;Време е да започнем да се обличаме като генерал Ген. Мутафчийски.

Време е да започнем да се обличаме като Дженифър Гарнър ---- защо ? кое го налага ? аргументирана ли е причината ? оправдано ли е икономически и житейски ?

За жените със стил, всичко на снимките горе е морално остаряло и далеч от актуалната визия на съвременния живот. Но на уличен език - може би на ограничените девийчета (жени) от малки населени места, без достъп до достатъчно информация и оттук - с ниска обща култура - всичко ще се види като вариант за модерно обличане. Успех на авторката другия път. Статията е смехотворна.

Като гледам как се "обличат" жените днес, 100 пъти повече предпочитам точно този стил, поне има морал в него, има усещане за дама, за класа, а не пошлост, разврат и "леснодостъпност"... Наречете ме стара, все ми е тая, ама тези дрехи поне възпират въпроса колко взема притежателката им на "сеанс"

Защо мъже коментират под тези женски статии? Вие нямате ли си друга работа освен да плюете по жените и да казвате коя как изглеждала и как трябвало да се облича. Да ви пикая на грозните дърти шлембелии.

си тотална сексистка - феминистка! :))

Защото после вие ревете, че ви смятаме за леки жени и не се отнасяме подобаващо с вас, затова! Облякла се нашата като проститутка, кърши снага, мята дръзки погледи и феромони - Ела, Вълчо, изяж ме! И после - леле що стана! Ако имаш акъл за пет стотинки и искаш да те възприемат като нещо различно от парче месо, обличай се прилично, без да излагаш на показ вторичните си полови белези, защото мъжете имат високи нива на тестостерон и всички прояви на ексхибиционизъм у жените им влияят на подсъзнателно ниво и не само.

Ти с кви общуваш? А може и да си пренебрегван психопат и всяко движение дори на нормална жена да ти е намек!!!

Преди да почнат да се обличат като Джен Гарнър, мацките трябва да са сигурни, че могат да се събличат като нея и че когато го направят, това което ще се покажат си заслужава, т.нар. мъже до тях/спонсорите им да им платят за дрешките.

Не всичко е пари,драги. Не всички жени са к....ки. За мъжете обаче май не важи. А и май си комплексар. И все с пари се оправдавате!

Оф, този инфантилен стил на писане ще бъде с нас дълги години. Много е тренди да сложиш сако върху нощницата и да пресечеш коридора, за да отидеш на работа. Иначе, дамата изглежда по-добре на всички други снимки освен тези във филма. Като е била по-млада, е имала по-омезен вид и грубо телосложение без кръст. А и се е научила как да се облича.

Калино, Калино... Ако беше гледала ревюта на висшата мода, преди Covid-19 да спре публичните изяви, ти самата щеше да искаш да облечеш нощница и палто, щото щеше да ти се стори къде-къде по-удачно от всичко, което щеше да видиш на подиума. Гарнър винаги е била класа, я виж Андреа, Ни Ло и компания и после говори за истинските и стойностни жени. А сега грабвай да четеш Даниел Стийл и Никълъс Спаркс, с които заспиваш вечер, та да не четеш "инфалтилни" статии в нета.

Що така с лошо? Наистина, за мен, дамата изглежда по-зле на снимките от филма, отколкото на всяка друга. Симпатична ми е и съм изненадана от вида й, но вероятно е обяснимо с оглед идеята на филма. Нима Д. Стийл и Н. Спаркс са антипода на инфантилното? :))) хаха, не си позволявам подобни бози. Върхът в литературата се държи от Фокнър, Вонегът, Бредбъри, Уортън, Фитцджералд, Капоти, Шоу. И стотици други.

Висшата мода не е създадена за ежедневно носене. Не знам дали си наясно. И наистина сако с комбенезон е много пошло. За 90-те ложе и да е било хит, но сега е морално остаряло.

Облякох се така, излязох на улицата и хората започнаха да ме гледат някакси враждебно. Дали не прекалих с червилото?

Не, Пешо, проблемът е, че се пънеш да бъдеш Петрана. Следващият път ни направи услуга и не ни занимавай със своята персона в коментарите

Да е жива и здрава, и щастлива!

Този филм ще си го спомням винаги, защото го гледах в Силистра, където бях за 2 седмици комндировка през далечната 2005 г.

Така като го казваш ... сещам се, че миналата година имахме среща на випуска от университета - 20 години. Преди това сме се виждали на 10 и 15. Всеки си разказва какво се е случило с него и какви са най-интересните неща след предната среща. Единият колега (от Хасково) с голямо въодушевление разказа, че преди 2 години за 3 дни е бил командирован в Бургас ... смятай каква дивотия е в Хасково, че да се впечатлява от Бургас ... и това е човек, който допреди 15 години е живял в София, в продължение на 10 години ... и никой не го е дърпал да ходи в Хасково. Ти много ли се впечатли от Силистра?

Ееее, па оно я ако земем да се обличам като Дженифър Гарнър, ше заприличам повече на Джендър Гарнър!

Да, време е, но дали всеки може да си го позволи?? 13on 30 overnight! Една от най-свежите и романтични комедии, удоволствие е да гледаш филма отново, не на последно място заради присъствието на Дженифър Гарднър и Марк Ръфало, Джена и Матти!!