Все по-женствен, пазарът на секс аксесоари отчита невиждан бум

Секторът се е насочил към по-игрив и изискан дизайн, както и към по-дискретни опаковки

Обратно в новината

Коментари - Все по-женствен, пазарът на секс аксесоари отчита невиждан бум | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато на мъжете, които останаха де, се гледа само като на портфейл е така.

Най-добрият подход - мъжете с мъже, жените с жени и децата от епруветка!

Шибат се със стотина, после, разработени, хващат някой наивник...фиминизъм в действие....

хааа разсмя ме ама ужас

Никакви играчки ,никакви аксесоари , няма как да изместят живата топла ,мила жена от сърцето на мъжете.Не може нищо да измести жената ,която е сплела ръце на врата му, тялото И е притиснато до неговото, той вдъхва аромата на парфюма И, и топлото И тяло. В ръцете си усеща гъвкавото И пъргаво тяло , постигнато от много аеробика . Говори му тихо и нежно в ухото му и топлият И дъх го гали и силно го вълнува. Той се опитва да бъде възпитан защото от алкохола, топлината , близостта , нежността , започва да се вълнува по един неповторим начин, сърцето му е изместило обичайното си място и се наместило някъде около трахеята така ,че усеща тъпа болка зад гръдната кост , та чак гърлото го заболява. Жените са като опият ,те водят до престрастяване ,колкото повече си с тях ,толкова повече искаш да си с тях. Поне тези ,които познавам аз. Смятам ,че добрите мили и всеотдайни жени са най-красивите и ценни същества създадени в природата

Не съм против но светът става все по кибер, егоистичен и самотен....

Тъжно, ама натам вървят нещата. Междучовешките отношения много жестоко се изродиха. Имам колега, женен от 13-14 години, сам си признава, че за последно е спал с жена си два месеца след сватбата. Има две деца - от епруветка. Родителите му платиха за тях, щот жена му не работи, а той работи, за ди ѝ изпълнява прищевките. Като се замисля, ако аз му бях жена, и аз нямаше да му пускам ... този е е..ати женичката хленчеща.

Секс е нужен всеки ден. Поне за поддържане на физически и психологически баланс на индивида. Докато вие мечтаете за Любов.

Много романтично ! Докато попита: - Пешоо,колко ти е заплатата ?:))

Хората било мъже или жени трябва да поддържат своята сексуалност,колкото може по-дълго даже постоянно без значение дали имат половинка или се самозадоволяват по някакъв начин. Природата ни е измислила да се възпроизвеждаме чрез секс. Спрем ли секса тялото бавно ,но сигурно умира. При жените е по-бавно,но при мъжете е по-бързо. При мъжете проблемът е с простатата,когато спрат секса и за това умират по-рано от жените. Простатата се уголемява и обикновено има рак на простатата. За това не спирайте своята сексуална активност,за да живеете по-дълго. Това което ви го казвам е от дългогодишния ми опит над 70 години.

Е, не са ме питали ,всичките бяхме научни сътрудници и заплатите ни бяха еднакви ,различаваха се в зависимост степента.Всичките бяха умни с математическо мислене и съм сигурен ,че ако една от колежките ми от онези години бъде поставена на някаква викторина , в която въпросите са в областта на географията ,културата живописта, литературата ,политологията ,историята ,математиката ,физиката ,химията музикалните произведения включително на Битълз, Ролинг стоунс, Доорс, Холис, Алфавил, Модър токинг, Форинър, и т.н.Моята колежка ще е фаворит.Бяха умни, трудно ще ги вкарате в чалгарски калъп .След това всеки на различни посоки, но като правило винаги съм бил в средата на умни ,културни,високо образовани,възпитани с добър произход жени

За съжаление има много истина в заключението Ви

Един от пътищата за ада е това! Не влизайте в такъв магазин!

Много извратеняци ей.

Големи глупости за толко опит

Пълни измишльотини ;))) Аз секс не съм правил от 15 години, и простата си ми е ОК.

мога само да ви завиждам, чудесно е, и ....... всеки мъж си заслужава жената до него

То да са извратенязи добре, иди дойди, ама да не се окажат просто меки п...шки, та мадамите да се принуждават да стават извратенячки..

Тоя наивник девственик ли е? Щото, ако не е тябва да е на някоя поредната бройка..или викаш истинските мъже се обичат помежду си Абе , байно нали за да направи сто бройки дадена мадама, ги прави с мъже бе , не с вибратори.., ако не ви пускат кво става, като горе един се обяснява за простатата и скапването на организма.:)))

Красимир, то тоя твоя познат е в негоя вно проблема, не в жена му. Толкова ли за 14 годин не можа да намери достойна за него жена или никоя на света не може да се сравнява с майка му, а тая будала и тя с някви комплекси го търпи 14 години вече ..та и деца от епруветки се навила да прави ?:)))

Купих си велосипед с монтиран пенис на седалката, който ми влиза и излиза при въртене на педалите, направо ме подлудява, за половин час свършвам 10 пъти, колкото по бързо карам, толкова по нързо свършвам

Секса е забавление за идиоти, 80% от земната популация, колкото по тъп е индивида, толкова либидото му е по силно. Най много се разможават тъпаците.

Стига с този секс едно безмислено потриване за няколко минути.

Много психично-болни хора в коментарите....Сексът не бил важен, вие нормални ли сте, кви' сте? Сред животните го има, сред хората трябва да го има, просто не бива да е най-важното нещо...Трябва да има ЛЮБОВ, тя липсва на този извратен и опростачен свят, и докато не се осъзнаят хората, играчките ще се увеличават и зомбирането ще е по-голямо...

Нищо чудно - ако си 150 кила хамриканка, щото тук говорим само за жени, то не ти остава нищо друго освен фантазиите. Как по друг начин можеш да сложиш еротично бельо освен насаме? как по друг начин можеш да получиш удоволствие без да натрошиш всичко около себе си, че и себе си освен партньора си който се е решилб на самоубийство тип богомолка или паяк? Нищо чудно, че подобни аксесоари са във възход, хахаха, щото и помощни устройства да си навре вибратора се налага да ползва, проблем става ако трябва да се вади, щото като видят комшиите крана да сваля носилката и лебедките да я вдигат в линейката ще почнат да питат какво е станало? Кръвното, сърцето, удар, инфакт .... зор да не научат хахаха

Ами не е, даже и вреден. Носи само главоболия, хахаха

И толкоз ли кухата ти кратуна не се запита за какво си и притрябвал? Щото нещо иска от теб, не се ли зачуди какво е то? Хахаха, заплитане, страст, тинтири минтири, щом ебеш нещо ще трябва да дадеш хахаха

Прептдаването на срлсуално удоволствие унущожава и личностите, и обществата. Исторически доказан факт. Който хората пропускат да научат от историята.

Като цяло §овека си остава животно! някой си мислят, че сме разумни, но това е голяма заблуда! Доказано е! А всяко животно е подвластно на 2 неща! първото и най-важното е храната и второто е размножаването! Докато първото не подлежи на коментар и няма как да се научи кравя да яде месо, то второто, особено при хората подлежи на коментари, трактати, обосновки и други и други! Единственото което, основно, привлича индивидите от човешкия род е това как изглеждат, т.е. визуален контакт и това как биха се справили с поколението или как биха го опазили! чисто животински черти! всяко животно ги има! Сега обаче, като се вземе предвид, че всеки човек е отделна вселена или казано с други думи всеки си башка луд, то все по-трудно и по-трудно се намират такива които да се напаснат в твоята вселена да задоволят твоята вселена и остави това ами и да се напаснат с горните изиквания за добър изглед и опазване на поколението! Ето тука се намесват секс индустрията! с порното със секс играчките с проституцията и други! Лошото е, че колкото повече се разраства човешкия род толкова повече се увеличава и перверзията! и преди да си помислите каквото и да било вижте тълкованието на думата перверзия от латински!!!!!!

Време е вече да си купиш багер и монтирай лопатата отдолу.

Ами моята съпруга е завършила елитна гимназия с пълно отличие,влезнала е в ВМЕИ /сега ТУ/ с пълно отличие в най-елитният факултет. И аз и дъщеря ни сме завършили същият факултет .Вече сме на възраст ,технически директор е ,ръководи подчертавам ръководи над 300 мъже. На един незнайно от къде попаднал на някакъв семинар му отговорила "Аз не съм дама ,аз нямам маникюр, не мога да се лигавя и превземам ,не мога да бъда очарователно безпомощна ,аз решавам поставени задачи и уважавам и ценя своите хора".Наричат я леко галено " г-жа центурион".Много ме обичаи се грижи за мен с какво ли съм го заслужил

Баце, треа да си мноо грозен.

Тези гащи не превръщат ли любовника в портфелник?

Аксесоарите са за забавление на индивиди, които нямат партньори. Иначе двама ли са няма абсолютно никаква нужда от играчки, а само от малко повече фантазия.

Гледайте ДЕМОГРАФИЯТА и ще и стане ясно, че цивилизацията заминава не в 9-та, а в 18-та глуха с тези "играчки", порно, еманципация и всичко останало! Не, ЕСТЕСТВЕНИЯТ ПОДБОР не е спрял да действа, въпреки че сме се изолирали от околната среда и борим повечето болести и недъзите... Той е преминал на ментално ниво, и който е чукнат в главата, и през живота си се занимава с лупости, като ЛБГТ, порно, играчки, феминизъм и т.н., накрая не оставя поколение след себе си!

поинитересувайте се за no-fap културата и последиците от нея