17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не живеят здравословно имат проблеми. Не може да не го вадиш по тоалетните на клубовете а после въъйй проблеми.

Ма не е само това! Има несъвместимост между партньорите, мутации, при това често пъти възрастните мъже са носители на тези мутации, фактори на средата, радиация, отрови, стрес. И понеже е актуална темата с ваксините и генотоксичността - има случаи при които имунната система на майката атакува ембрионите или пък тази на бащатата убива и уврежда собствените сперматозоиди, има мнооого интересни феномени! Ниската хигиена на живот - отделно! Много жени дори не разбират, че са бременни, спонтанните аборти в първите няколко седмици от бременността, обикновено се приемат за по-обилен цикъл.

Да спрат да се ебат като не видели. Помага

Ако някой беше посъветвал майка ти, можеше да се спестят доста проблеми...

Кат се орат кат разпрани тъй ще е.

Бог да дава сили на жените, преживяли това. Няма по-голяма мъка от това да загубиш дете и колкото да то обясняват, че е “няколко клетки”, чувстото на загуба е ужасно. Бог да прости и на изродите с идиотските коментари по-долу, щото те не са виновни, че са се родили малоумни.

Мъж да научи постфактум, че жената с която е ....е правила аборт от друг мъж.

Според майоклиник, наред с генетични и специфични здравословни проблеми, за които може да се съчувства, други фактори са алкохол, наркотици, цигари, затлъстяване и възраст. Му 35-40 години процентите скачат от 20 на 40%. Еми да решат жените след 20се какво точно искат. Ако искат деца, да не пият, да не пушат, да спортуват, да не дебелеят и раждат в най-подходящата според науката възраст.

Спонтанен аборт не е аборт, иницииран с цел премахване на нежелана бремрнност, бе умен!

А какъв е процентът при мъжете? Сега след Великден сигурно ще е висок. Аа, чакай, чакай, това било за друго, аз говорех за коронавируса! Божкее, старост-нерадост, пък и без очилата...дей ли ги турих?