Втората част на "Шазам!" ще завладее големия екран през този март

Този път Били и останалите деца от приемното му семейство ще се изправят срещу дъщерите на Атлас и нова заплаха, която може да унищожи целия свят

Обратно в новината

Коментари - Втората част на "Шазам!" ще завладее големия екран през този март | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американските корпорации изтупаха всичките комикси по няколко пъти. Лесна система за пуканки и промивки на идиотите от метавърса на Капитан Америка. Ма няма драма. Скоро всичко ще е само Метавърс експириънс, разбирш ли. Едни невронни мрежи ще генерират персонална извратенящина за всеки. Трансхуманистична идилийка с вкус на хлебарки и мирис на лайна.

има 38 годишни, дето гледат филми по комикси, анимета и играят на дракони и зарчета и всякакви други игри

Първата част беше приятно детско. Черният Адам беше добро продължение. Очаквам да е много забавен и развлекателен, така че да, ще завладее големия екран!

Ще завладее таратанци :))))

Не свършиха ли тези простотии.

Да ти кажа предпочитам това пред някоя простотия пълна с черлники и ЛГБТ лайна. Например втората част на Черната пантера беше голям провал - само чернилки, белите разбира се лоши и тн. Сега след трети епизод и The Last of Us просто ме изгуби с поредната педалска пропаганда и холишитски глупости. По-добре да гледам нещо подобно като тоя филм - ненатоварваща простотийка дето да си запълниш 2 часа време и като излезеш от киносалона да не те е натоварила по никакъв начин. Сериозни филми и хубаво кино няма от поне 10 години ли сега не се сещам за такъв. Киното като идеи май се е изчерпало вече и занапред ще става все по-трудно.