Саня Aрмутлиева отново ще е в журито на ”X Factor”

Обявиха името на четвъртия член на журито в музикалното шоу. Това е Саня Армутлиева, която журира и предишния сезон.

Обратно в новината

Коментари - Саня Aрмутлиева отново ще е в журито на ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз не харесвам Саня, рядко гледам Екс фактор, но според мен единствено тя би била адекватна като жури в сравнение с Маги, Криско и Люси. Останалите трима са крайно неподходящ избор. Поне Мария или Заки да бяха оставили.

Няма отърване от тази жена. Как така все я лансират. Ужасна е!

Отвратителна.

креслива, сприхава и досадна жена.

Жалко, че Фънки няма да го има. Люси е грешка.

Отишла Саня на баня! Щот пак ще седи на диваня! Не ма, ще сядаш на стола! Ам да са събличам ли гола? Как гола, ма патко, нали ще си жури? Жури, не жури, все някой ша ми го тури! Мене да сядам много ме бива, що съм постигнала само със слива... Най-добре питайте дъртата Ками, по мой адрес тя от години си спами! Голяма певица пък вдига ми гири, един мое да пее, а пък друг да свири!

Егати журито. Подозирам изключително слаб сезон. Щом Саня и Магърдич са ментори ще е пълна скръб. И Люси не е кой знае какъв ментор. Единственно за Криско мисля, че би бил успешен като жури. Не го харесвам но не мога да отрека, че успява да лансира певци. А и след като продуцент накрая ще им става тази Саня, която освен да ги загроби друго няма да стане, какъв е смисъла. Доста добри певци изобщо няма да се яват заради нея. По добре да си бяха оставили Графа като продуцент.

E,Криско е най- големият музикантин...

E ама поне за разлика от Саня продуцира, пише и лансира хитове като за нашия пазар разбира се. И аз не го харесвам, но погледнато чисто професионално, той знае какво прави не мога да го отрека. Всеки случай е по музикантин от останалите трима взети заедно.

СЕРИОЗНО ХОРА НЕ ПРОЧЕТОХ ЖУРИТО ВИ НО СЕГА КАТО ВИДЯХ И ОСТАНАЛИТЕ ЕГАТИ КЕНЕФА!!! НЯМА ДА ИМА ГЛЕДАЕМОСТ!!!!!!!!!

Е ХОРА СТИГА БЕ!!!!!!!!!ТАЗИ КУХА ЛЕЙКА ,ТОЗИ ЕНЕРГИЕН ВАМПИР ??? ТА АЗ ЗАРАДИ НЕЯ НЕ ГЛЕДАХ ПРЕДИШНИЯ ФАКТОР СЕГА ПАК МЕ НАКАЗВАТЕ!!!! НО ЩОМ ТЯ Е ПО-ВАЖНА ОТ ЗРИТЕЛЯ ДА ВИ Е ЧЕСТИТА!!!!!!!

С уста, цици и предник+задник - далеч се стига. Тази го доказва! Прост народ -слаба държава! Пасти да ядат, като немат леб!

"...и сериозен опит в изграждането на успешни артисти" Ебаси гаврата. В много други държави, включително Румъния има 10-ки звезди и няма шеф стоял 20 г. Тая да не казвам каква, ама то не е тайна как е стигнала до тук, няма нито една, ама нито една световна звезда... Заради такива като нея музиката в Бг е на това ниво - чалга и боза... Тоя арменеца ме кефеше, ама или е закъсал за пари или съвсем е изтрещял... Та той напоследък се продава повече от някои магистралки...

!!!

Така е. Тая и за жури не става, прекалено е субективна, за ментор пък никаква я няма, за продуцент хич не струва. Защо го тикат това недоразумение. Така ли не можаха да намерят по читав продуцент и да се отърват от тази. Това е световен формат с голяма гледаемост, а тя буквално го съспива. При това е адски антипатична жена.