17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Заслужават! Една добра новина най-накрая !

Определено са посланици на българските постижения в културата, като колегите им от Локо София. Филмите на Маринова са пошли, хубавото което всички признават е че поне музиката си струва.

Много странно как се превежда музиката на съответния език музиката има един-единствен език вярно японците са пентатонична но все пак няма как да бъде преведена текста вероятно да.

е в този ДИР. Как ли би звучал пиано-концерт на Рахманинов...преведен на японски?

Специални поздравления за целия екип! Филмът е чудесен, лек за гледане, създава настроение и в същото време поставя на дневен ред актуални проблеми на съвремието. А за лъчезарната Яна Маринова не ми достигат думите!!! Пожелавам и здраве и дръзновение!

означава отказване от авторските права и дивидентите от тях. В Япония филмът на Маринова се РАЗПРОСТРАНЯВА срещу пари получени за авторски права. Пример за ДИР-аджии: до днес филмът "Голямото плюскане" не може да се гледа безплатно в YouTube а само срещу заплащане....защото важат авторски права и се получават приходи за собствениците на правата над филма....за да се гледа играта на големите Мишел Пиколи и Марчело Мастрояни.

Стрхотна П- рана! Тази е само за секс и любов!!!

Има доста е източни които да му се пробват но все си остава на японски.

Това защо не го обясняваш мислиш че сме толкова тъпи да не го знаем и важат 80 години специално за музиката

Добра новина , браво на целия екип ! Още не съм го гледал , от приятели разбрах , че е много добър. Леко ми е странно , че през 2018г. до момента са направени 37 Български филма , много от тях носители на международни награди , а по кината са пуснати едва .... пет от тях . Да се разпространяват тия малоумни бози / предимно усарски / е меко казано нелепо . Успех !!!

май не си добре с главата. Няма по-голяма загуба на време от гледане на БГ съвременен "филм" . На този му гледах само трейлъра по време на ожсточената реклама и дори и него едва изтъррпях. Филмчето е по-ция като всички останали съвременни. Правени по програма на МСГ "от социални помощи към заетост".

Нищо лично против жената, но за актриса - просто не става. Тембърът й е монотонен, ала скучаеща леко раздразнена вампирела. Поздрави за дисциплината, с която изгражда и поддържа тяло!

Е да ,ама журито мисли различно от теб.И слава Богу! Поздравления за Яна!

Прав си,това означава "продаден".Както и означава преди всичко "забелязан" и "харесан"!

Чакаме твоя шедъовър ,Енчо.

Представям си Янчето как ме е яхнала само по каубойски ботуши и вика ДИЙЙЙ ДИЙЙЙ докато се клатушка върху тоягата ми

Да ама филмите не ги гледа само журито, нали се сещаш!

@ Ellie- напротов, ако питаш мен тези "филмчета: ги гледа единствено журито и роднини на участващите. Аз не бих си губил време.