17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хубава песен, вече е в тренинга! Определено ще е ХИТ !❤

Много хубава песен, вече е в тренинга! Определено ще е ХИТ !❤

Много хубава песен, вече е в тренинга! Определено ще е ХИТ !❤

Аз от музика не разбирам кой знае колко, някой може да ме оцени и на "никак" и няма да се обидя. Само че, в моите понятия терминът "ХИТ" означава нещо което е станало популярно и, или е спечелило някакви престижни конкурси, или хората си го припяват ей така, за удоволствие докато си вършат нещо друго. Оставам с впечатлението, че в нашите музикални среди , някой и да пръдне /извинения/ по продължително, и ще е хит, хеле пък ако и дупето е по ....така.!. То миризмата не се усеща от екрана.

мяуу мяууу

"Част от вида ѝ стават и 30-метрови плитки" - добре, че авторът на тази статия, не е инженер, например..... А по темата - този "хит" е пълно бездарие - откъм пеене, музика, клип.

Да пееш с дилаект .....

Тази мома , ще има успех само в дует с Джорджано !

Ужас, ужас, ужааассс !!! Хоризонта на бездарието бе разширен многократно!

Нито може да пее, нито да танцува. Джафка като кученце, а продуктовото позиционира на кола е просто върха. Клипът пък няма никакъв смисъл.

Не издържах да изгледам клипа до край - отвратително бездарно пеенето, видеото, "визията"!

Чух песента и съм на мнение, че е крайно време и аз да се пробвам на музикалната сцена. Родителите ми казваха, че не мога да пея, учителите ми казваха, че не мога да пея, но кво толкова ... това момиче пее, няма начин аз да съм по-зле.

Това момиче наистина ли се взема за певица?!? Една от многото самозвани! Напоследък все по-често си задавам въпроса кой им пише текста и музиката?!? Такова аматьортво, липса на всякакъв талант и професионализъм! Ама каквито ни певците, такива и композиторите и текстописците! Бързо изгряват и бързо залязват! И слава Богу!

От безДара и тези от фор меджик

Недоразумение някакво.

Странно,Кока-кола правеха по-добри реклами!Тази е адски зле,явно са го закъсали...

NAISTINA MNOGO ZAUCHENI I IZKOPIRANI STOIKI......I NISHTO POVECHE!!!! IZGLEJDA CICORESTA- PONE TIAH DA GI POKAJE TA VDA IMA KAKVO DA GLEDAME I NI ZALAJE.

Отвратителна песен и клип

Мама и тати имат автокъщи в Прованс а,че пеенето е междудругото.

Ми...клипа ми се струва евтиничък....песента слаба.. тя е хубавичка (въпреки тоновете грим и кичозни дрешки),но не съм сигурна,че има гласови данни. Започвам да се замислям за себе си ,че имам шанс с моя приятен глас. :-))

Имаш шанс - друг път! България е страната на Орфей, даровити българи има колкото щеш, ама шансовете са на страната на такива недоразумения като тази.

Странно име си е избрала тази - УОАПА - сигурно произлиза от популярния припев " Хоапа-Уоапа-тропа - Въйх ! " Гласът и прилича на котка която дерат преди още да е умряла. Песента и клипа излъчват абсолютна безфкусица. Парашутът в клипа не е от тези които се използват в екстремните скокове а прилича на десантен военен. Евтино са минали. Не мога да разбера този некачествен дисторжън дали е от самия и глас или от дефектирала записваща техника. Едно наистина лесно забравящо се изпълнение, на фона на пошла музика и с нищо незапомнящ се клип.

Вие като чалгарка.

Заучени стойки и много грим, а гласа къде е? Лъха безхаберие и пошлост...

На тази хубавица кой и е казал че може да пее?

Запомнящ се? Чух го, след минута и половина го спрях и веднага забравих как звучи. Буквално. Не съм сигурна, че тази песен ще стане хит, прогнозирам, че няма, но е сто процента сигурно, че това е поредната еднодневка, която ще мине и замине като скоростно влакче. Послепис: Тия статии ги слагайте в пиар раздела си, видно е че тази е платена.

Страшно неприятна! Това пеене или маукане е?! Да не говорим грозофилския й профил, шкембак уж прикрит, кофти визия като цяло. Абсолютна боза, загуба на време и ресурс.

Коя е тая кифла?

Евнина боза е това!