Вили Марковска става инструктор по йога

Само половин година след като роди сина си, aктрисата Виолета Марковска ще бъде преподавател по йога.

Обратно в новината

Коментари - Вили Марковска става инструктор по йога | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те всички вече толкова изучиха хилядолетните тайни на йогата, че и инструкторки станаха... Малоумна работа! Такова плъзгане по повърхността никога не е имало в историята на България...

Гледала съм нейни изяви по телевизията. Винаги е много земна и позитивна! Желая и успех в йогата и много роли!

Боже, слез на Земята и си прибери вересията Морковска.

дя-до

Ще почакам да стане инструктор по кама сутра.

Йогата е опасна духовна практика! Осведомете се преди да започнете да се занимавате с нещо подобно. Има и официално становище на БПЦ по въпроса. В последните няколко години се наблюдава засилена и агресивна пропаганда, която набляга на упражненията, а не споменава, че това е само фасадата. Хората така и не стигат до същността на нещата. А когато разберат е късно.

точно пък БПЦ ще питаме кое е опасно и кое не. За марионетката на БКП и службите (включително и руските) БПЦ, всичко що не е Православие е секта или опасно. Йога е на хиляди години и вътре няма религия (истинското зомбиране). Кое точно притеснява БПЦ ? Може би поповете с часовници за по 600хил. евро са притеснени, че някой ще постигне себеосъзнаване и ще види какво реално представлява БПЦ ?

Очевидно нямаш никаква представа за какво става въпрос. Нито по отношение на йога, нито по отношение на вярата в Христа. Чел си и си гледал медийните простотии, предназначени за промиване на мозъците на повърхностни средностатистически единици като теб. Ролексът на дядо Николай, струващ точно 2800 долара извади очите на неандерталците, които се чудят как да оплюят царквата и Бог. Но никой не го чу какво говори. Човекът ви е казал истината. Явно не всеки я разбира.

Пич, пращай си децата където искаш, пък ако ще и на йога, но след време може и да се сетиш как някой някъде се е опитал да ти каже нещо. То нищо не е насила. Ще кажа само, че мнението ти е на светлинни години от същността на нещата отвътре. Само после да не ревем как сме се затрили като нация, как убийствата и разводите са взели връх и как българи в България не са останали... Жив и здрав!

хе хе ..бг-тата са си смешници от край време..за друго не стават..а тоя постинг е просто пълна тъпня!

хе-хе... а бг-тата, дето се пишат Germany, освен че са смешници, комплексари и предатели, са и ненужни... с твоите две мозъчни клетки едва ли ще ме разбереш! хайде отивай да си доизмиеш чиниите!

Извини ме, от чия висота определяш постинга какъв е? Какъвто си капацитет ти, явно такова ти е и мисленето, но тук никой не се занимава с теб и не гледа от твоята камбанария. Така че, ако обичаш, позволи и на другите да изкажат мнение, което не е опряло до твоята оценка. Благодаря!

Отиди малко в Индия и ще ти обяснят че йогата е наистина религиозна практика а упражненията не са чак толкова важни. Това е съществено различно от на запад където се изучава само физическата форма

Много ме кефи тая мацка,много е красива.

Аз имам добро име тази на снимката НЕ !

Поне да се беше омъжила за някой който е постигнал сам нещо в живота а не за това мамино синче. Ако трябваше да се справя сама едва ли щеше да става инструктор по йога. За това трябва да се работи.

Поне да се беше омъжила за някой който е постигнал сам нещо в живота а не за това мамино синче. Ако трябваше да се справя сама едва ли щеше да става инструктор по йога. За това трябва да се работи.

Успех на ВИЛИ много я харесвам талантлива и различна.ДА не говорим колко грациозна е

Добре, че сменя професията, че за артистка хич я нямаше. Много еднотипна и вдървена е. Пластична е, но в лицето е без емоция.

Ами как няма да е вдървена, тя не мисли какво играе , а как изглежда....то бива изкуствен човек ама една порцеланова кукла да сложиш насреща си по ще те развълнува....и какво ми показва зърна..( то само това има де)....грам женственост няма...бляк..

Неможе да бъде , дъщеря ми 6месеца се учи за инструктор и плати 10хил.долара за обучение и сертификат в спортна академия в Сиятъл ! Тази шментарка ще обучава без подготовка , ега си държавата всеки се занимава с това което каже !

Само в България маймуните могат да се маймунчат !

вече всяка втора кифла в Европа или ходи на йога или има аспирации да става йога инструктор...

Казвате надиплила е парите,но поне не е инвестирала в силикон,което много приятно ме изненадва

Йогата върви комплект с хиндуизма или методологията на самоторичането, коят превръща хората отвеяни от вихъра безпътни зомбита. Физическите упраженията са полезни за здравето но да се кълчиш в неестесвени пози няма особенно знаечение за връзката ти с Бог. Представям си в тази стойка лотус как си мисли че събира духовна мана докато си губи времето.

..ами каква да стане - Доцент по физика..?!

там кафето вече нема да е на зарна.... иначе парите ги е натакмила ;)

Видях я в мола със сина й супер яка е и естествена успех

Браво успех ще ходя при нея на йога егати формата има а роди скоро

Амиии Вили си е успешна и амбициозна евала освен това е и убава мома

вили цицовска, как така не са и лъснали зърната докато прави иога?

Хах, да именно. И на мен ми направи впечатление.

Инструктор по тъпотия...

Идеална е помня я още от Витиз мега яка е Вилиту

бихте ли осведомели мен неукия : "това" с какво е известно ? отговори от тип реалити по нова не се приемат ! благодаря !

Ами гледай снимките. Къв е пубис, кво е чудо само!

Аз си мислех,че тези упражнения хората ги правят за да почиват и медитират , а не за да ги снимат и после да ги разпространяват къде ли не

Какво ли не правят тези, само и само да не работят!

Абе не знам ква актриса е, но предполагам е "скъпо" платена. От 10 снимки, на 4 и се виждат зърната. Порноиндустрията има нужда от свежа плът. Направо в сектор милф :)))

има зрънце истина у твардениата ви....

Това със зърната /случайно/ са си трикове на кифлите.

требе някой гладен кон да ги захапе тия зърна ...

Как ли ще храни детето си? - Ето ти един стек маминото, да станеш силно и здраво! ;) Омммм

Едва сега разбирам, че е актриса /не знам къде и на какво/ и второ, името й нищо не ми говори, та пояснете коя е и на кому каква. Спомням си, че е имало някога някакъв македонски академик-поет Марковски, който е славословел партията и Живков - да не е от същата фамилия или едно ли куче се казва "Шаро"? Ми де да знам. Щом я споменавате, значи ви е позната и ценна за вас си.

Онзи ден даваха един български филм - перфектно отражение на родната действителност . Тодор Колев и Светла Иванова обикалят именията от мутра на мутра да и избират мъж . Певицата също роди от милионер и почна да тръби за йога . Вълчкините еднакви неща ги привличат . Много е важно и че не ядат мИсо!

Хареса ми камилската стъпка и зърното на танците.

Виолета и Иво се омъжиха през лятото на 2012 г. Редактор: Гергана Мишева Редакторите във вашия сайт четат ли текстовете, които излизат като редактирани от тях или умеят само да копират текстове от други места? А може и сами да ги пишат по този начин, тогава ми е чудно изисквате ли от тях някаква квалификация или предпочитате да нямат никаква?

+/- 1 година..... не дръш на тея работи ;)

не за годините, а за "омъжването" ставаше въпрос, но се коригираха

не знам защо, ама па се присетих за инж. Михаил Тимофеевич и за уредите му за пренасяне на материя на далечно растояние... некакси не ми действат добре тоа тип новини, а сам мирен човек по принцип.

Ох и тя ли ? Роли за нея няма ли ? И аз доста изчетох, правя йога упр. в къщи, ходих и при инструктор, но чак пък самочувствие да преподавам. Това е сложна философия, Вили, не само упражнения.

....aма свекър ти не се казва Красимир Ангарски, нали....? Това ми напомня и за една водеща в сутрешнен блок, дето след има -няма една година стана "велика " галеристка...е вярно че преди това си легна с когото трябва, ама това са подробности...

Аз пък 3 години не се отделих от сина ми след раждането му и не виждах нищо по-смислено и важно . Такова самочувствие показа Фърчопланка Марковска при новоизлюпения татю - сина на Катето Евро , че почти щях да я сбъркам с херцУгинята на Кеймбрич !

Това е така, истина е.

А аз мислех да я направим шеф на водопад.

хахахахахаха друго не мога да кажа

Ей не се начекнаха тия златотърсачки! От какъв зор една нормална жена ще става инструктор ако не е за нови тръпки и чесала!?

Е, чак такава отчаяна нужда от "спонсори" каквато е демонстрирана на 4-тата снимка досега в дира не бях виждал ! :) Ще се счупи момето от зор !