17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е направил. Тъпаците само го дърпаха назад !

Вергов е един от малкото, които не декламират като играят и звучат убедително.

Отвратителни нахалници! Стига ни пробутвахте тези некадърници пенев и вачкова! Отвратителни са!

СТРАХОТЕН СЕРИАЛ! ГЛЕДАМ ГО С УДОВОЛСТВИЕ. А ВЕРГОВ Е ГОЛЯМ АКТЬОР И ГОЛЯМ СЛАДУР. ЮЛИ ГОТИН СИ ! ВСИЧКИ ДЕГО ПЛЮЕТЕ ПО СЕРИАЛА ДА ГО Д...Е

Тоя брадатия ,какво го навират навсякъде???

би било по точното заглавие

Вергов, поупъни ги тия бръчки ве! А иначе сериалчето се не трае. Егати вдървените монотонни актьорчета. Вижте турските сериали, хората играят с космополитен чар.

Тъпо сериалче

много лошо

Писнало му е на оная работа - около него все тъпаци !

Писна ми от надути и самовлюбени коментари от рода на"Аз такива елементарни сериали не гледам". Ами ОК! Гледайте си силикона и фитнеса! А! И Паулу Коелю! Сериала го гледам с удоволствие, е има и сладникави моменти, но като цяло е много успешен.

Явно са ти много занижени критериите, ако тези БГ помиии ти харесват. Да не говорим, че БГ съвременни актьорчта са като пънове! Некадърници с претенции страдащи от грандомания. Ти сигурно си от тях.

Не мисля, че гледането на БГ сериал означава, че критерийте ми са занижени. Коментара ми е насочен към хора, който се правят на много интелектуални, а дори не са гледали сериала. Обикновено това издава комплекси или грандомания. Дори и от някое риалити може да се извлече поука, а не да бъде непременно пример за подражание.

Така и не се научих да го гледам този сериал , развиващ се в три стаи и едно подпокривно , ползвано за дом на всички персонажи. Нямаше динамика в този филм, все пак след "Спешно отделение", което е доста по -реалистично представяне на болничната действителнот , любовта тип "Дързост и красота-всеки лекар с всяка сестра и колежка прави едно лековато филмче за влюбени тинейджърки.

Ама някои от мъжете са със сикс пак, някои от жените - не са за пренебрегване

явно ни подготвят за Блатечки

Или ни готвят за голям финал, щото второстепенните герои станаха главни (д-р Стилянова)- болница Света Анастасия- върви към закриване:)

ужас

Спирам да го гледам.

Това добре, ама ако можеше и целият сериал да ни напусне - най-добре ! Тая боза не се трае вече !!!

Някой ти е опрял пистолет в челото да го гледаш ли?

Човека си казва мнението, какъв е проблема?!

Този сериал от трети сезон нататък не го гледам, защото всичко в него беше подменено. Започна с нови, невтръснали на зрителя артисти и после на тяхно място докараха изтърканите вече муцуни на "големите" звезди, които нама филм и сериал, в който да не са се набутали.

Изащо Юлияне, напускаш сериала - ти ибеше най готиният персонаж и свеж полъх- ЗАЩО ГО НАПУСКАШ??Евала за актьорското ти майсторство - и в предишните сериали беше гениален - НО НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАПРАВЯТ ПО ТОЗИ НАЧЕН , А ДА ОСТАВЯТ СЦЕНАРИИ С ГЛУПОСТИТЕ НА МАЗДОВ И ХИНОВА, СЛАДНИКАВИТЕ ДОЦ ЗАХАРИЕВ И АНЕСТЕЗИОЛОЖКАТА , НЕЩО ФАБУЛАТА СЕ ИЗКРИВИ И ОТ ИДЕАЛЕН СЮЖЕТ ЗАПРИЛИЧА НА ТЪПА САПУНКА !!Е ЗАЩО ГОСЪСИПАХТЕ, ИМАШЕ ВЪЗМОЖНОСТ ПО ДОСТА ПО ДОБЪР ВАРИАНТ ДА СЕ РАЗВИЕ СЮЖЕТА!!!

Предполагам, че все още се радва на зрителска аудитория, но за мен вече се оформи като сапунен сериал, без никаква динамика и сценарий като за малоумници. Сори!

Много добре отразява живота в БГ, който е за малоумници, но него си го живеете, нали?!

Аман от злоба и простотия - относно долните коментари! Чудесна игра на Вергов - жалко, че спира участието му в сериала. Беше удоволствие да Ви гледаме!

Гениален актьор! Свалям шапка пред таланта му и труда, който полага, за да достигне подобно майсторство на сцената.

вЕрно??? Да ти имам критериите!

Е, и? Голяма работа! Кой гледа тази сапунка????

Да, защо го поднасяте сякаш току-що се е случило?:)