17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасна игра на Захари Бахаров! Тандемът му с Явор Гърдев е невероятен. Поздравления, момчета!

Kalin

Повечето награди не разбрах даже за кво точно им ги дават.Бахаров вярно че направи сериозна халтура в харатния бранш но иначе си е тотално посредствен.Това важи за повечето получили награди явно просто защото трябва някой да ги получи а не защото има дарба и талант.

Kalin

Предполагам визирате Ф бет и Национална лотария и пирамидите и ......

Хазартното лоби е натиснало за награда на бахари захаров.

Селска работа...

Copy Paste. Толкоз.

Жалък театър е този, в който награда за мъжка роля взема водещият на хазартно щоу Захари Бахаров. И това ако е актьор......................

Не е натиснало, а направо си е платило. За да му затворят устата и да си трае за далаверите и шашмите в хазарта. А той си е продажен щом работи там

Гледах Деян Донков и Александра Василева в “Калигула” и потресът ме обзе! Най-интересното е, че тези наистина си вярват, че правят театър!

я завел....упсс, на Златната амфора. На връх 24 Май в България, имащите се за културен елит, тежкареят на откровенно тюркско сборище Интересно, дали израелския военен театър би раздал награди "SS"?! Дали Арменския театър раздава награди "Аскер"!? Питайте Шарл Азнавур....

Веселото е, че тази паплач наистина се има за нещо велико и страдат до един от грандомания. Жалка картинка с още по-жалки "творчески постижения". Имам чувството,че тези наградки и Икар си ги раздават на всеки на ротационен принцип. Токова наградени пълни некъдърници може да има само в България.

Да живее халтурата и така да се казва наградата.

Вергов с тези жълти зъби направо ме стряска.Дъщеря му прилича на чисто нов джендър

и аз я намирам за мнооого "привлекателна" по мъжки.Има грубо лице,ама таткото вече я пробута да участва в халтурни сериалчета с него,дето никой ги не гледа.

Това мъжко момиче; той е хубав мъж, като махнем пожълтелите от никотин зъби, но щерчица е мъжкаранче. Липсвал му е син и е проектирал любовта си към екстремните занимания върху яката девойчица.

Издиша на места, но след Дървото на живота, Недадените и Седем часа разлика е четвъртият добър сериал, който става за гледане. Другото е срам за участниците.

Е може ли такова нещо?! Един отишъл във смокинг а друг по плажна рокля.Хора моля ви имайте уважение към събитието на което отивате.Българска работа правите.

Освен Татяна Лолова - нито една позната физиономия, пък били знаменитости...

Поне са почнали да се обличат по-официално. Някои от тях доста несполучливо, но все пак се правят опити. И това е напредък. Някои хора идваха преди по пуловер и дънки. Те самите не показваха никакво уважение към себе си, но пък изискват да ги уважаваш повече от всичко друго

Всички са много странно облечени. Все едно сме зимата на 1982 година.

Хубаво момиче е дъщерятя на Вергов.Прилича на майка си.А гилдията...овехтяла,застаряла,толкова много грозни и самовлюбени люде накуп.

Ужас,играем си,на червен килим и филм на ужаса.какво ли си казват,като се видят тук