Коментари - За 10 дни на големия екран у нас "Бързи и яростни 10" спечели над 2 млн. лева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Филмът е брутално тъп, на моменти си мислех, че е направен с цел пародия, гавра. Ролята на Момоа е направо траги-комична. Не издържах до края.

Тази поредица си плаче за една пародия.

то филма е супер, ще го гледам . Нарколидер и свестни младежи . Като действителността е . боко, къро, гешо, брадата, куки, екшън от голям калибър . Който не го гледа ще се мине . вендети и злоба, страшна омраза и противни гонки...

Кой ги гледа тия американски бози.

Любопитно ми е, гледаш ли изобщо нещо или си пускаш през ден, през два, "Броненосецът Потьомкин? Не, не подкрепям ама хич и по никакъв начин поредния епизод на тази именно боза, но някак тази генерализация, ми идва в повече.

както се казва - хляб и зрелища, компютърни ефекти, застаряващи актьори, нищо ндй знае какво, лошото е, че ще има още

Не е мойто а и Джейсън от симпатяга, е заприличал на пълен нелицеприятен бродяга

Давайте, давайте.До 1000 има няма 990 епизода.

В следващата част ще ходят до Марс с кола.

Ц. Нали вече летяха с кола в космоса. Май не са се гмуркали само.

Е па, то станало сериал!

lu4ka

А малката дРусалка колко?

През същите 10 дни бая народ се изпотрепа по пътищата. Че и онези самоубийци- мотоциклетистите, се развилняха денонощно. Американски ценности, какво да се прави...

Нали Азиз играе ролята на лошия.

Може би най-глупавият франчайз в цялата история на киното - псевдогангстери и мутри си правят гонки с тъпите си брички и гледат уж лошо. Пиклювци - после се чудим защо местните идиотчета им подражават и стават трагедии по светофарите. УСА-кретени.

Много анимация, никакъв смисъл

Филмографията на едно болно умиращо общество - все римейкове и претоплени манджи. Като си помисли човек, че неотдавна имаше класни филми, които хората чакаха с нетърпение. После се редяха на опашка за премиерата или гледаха пиратирани версии заснети тайно с камера в залата? Ех, спомени, спомени! Сега дори няма какво да пиратираш - такава смешка е всичко.

Абсолютно прав си, само не съм съгласен с прякорът 'Хейт". Чиста градивна критика си е, няма общо с омраза или тровене.