За изключителните ползи от редовния секс

Кардиолози потвърждават, че той е много важен за здравето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Платенния секс с проститутка бил най здравословен!!!!

Българите трябва да са безсмъртни щото тях хунтата на Боеко ги опрашва всеки ден

Чудих се защо управниците ни нямат такива прооблеми със здравето като нас, а то било щото ни онождат по няколко пъти на ден. Странно обаче защо на нас не ни се отразява добре - нито сме цъфнали, нито сме вързали. Вероятно опитите в Истамбул ще продължават..

Пишете и за ползите без секс. По-реалистична тема е.

Най-новата свалка. "Красавице, искаш ли да станеш безсмъртна?"

Бар. Стои си мацка на коневръза (плота). Доближава сваляч. - Маце, може ли да те черпя кафе ? - Случайно да ти приличам на заспала ?

за РЕДОВНИТЕ ползи при ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯ секс...

Ако онанизмът се брои, трябва да изкарам барем до 150.

Вместо да се занимават с глупости, да идат на село да покопат малко. Ни инфаркт, ни инсулт ще ги хване. И след тази прелюдия, очаквам следващото изследване да бъде в посока на джендър ценностите. Скоро ще кажат, че гей-сексът е по-полезен, както за обществото, така и отделната биологична единица.

На село къркането ще ги довърши.

Сексът е физиологична потребност. Такива мъже дето след 2-3 години брак не могат да го вдигнат със собствената си съпруга, щото им било омръзнала и ходят по курволяк са просто импотентни.

Зависи от жената. След 2-3 години ако много мърмори, филосовства и нищо не върши не може да ми го вдигне и с кран, така е, въпреки, че бях по млад. След години, с точната жена, нещата са други. Възбужда ме като готви в кухнята и като не говори много, а се изказва ясно и кратко. Често и се нахвърлям още от вратата, ако върши нещо свързано с дома. Ей, тва са си лични договорки. Някои го мислят за отживелица, сексизъм, други мъже пък обичат да им нареждат в къщи или бият с камшик. Други си мислят, че изневярата помагала...За всеки е различно, стига да работи.

"Активният сексуален живот също така увеличава шансовете за оцеляване след сърдечен удар. Изследователите са установили, че за хората, които са правили секс повече от веднъж седмично преди инфаркт, вероятността да получат втори пристъп е с 27% по-малка." Значи уж имат активен сексуален живот (който предпазвал от инфаркт), а после получили инфаркт. Обаче имали шанс да оцелеят след това.

да гълтате редовно конска сперма тогава може и да склоним да ви наебем тъпи путки недоклатени...

дгд

Тоя има брат, той го учи.

Намалява и риска от развод, пропуснали сте го.

на липсата на пари на мъжа. Бившите ми първо ми се признаваха в: Ти си идинственият мъж носил ме ръце. След 3 месеца, не-повече, ми просъскваха с раздвоен език: Къде са ти парите, бе? Днес имам успешен бизнес, в чужбина, но нямам наивността за годините ми....да нося някоя на ръце, повече. По 3 пъти на ден интимно само с Левка Ръкова. За имунна профилактика.

Не съм чела статията, ама коментарите са много яки ;-)

Мушкай го и никакво вадене!

Нещо което не се ползва се скапва , та и с някои анатомични органи тъй ! Точно по тая причина един от менторите ми е Мечо Пух и ударно спазвам препоръките му "колкото повече , толкова повече" , просто обичам да го допълвам и с различни :-)

Като сте импотентни жените ви виновни

Все плачат за нещо ново, намират любовница, но след време и тя писва.....няма угодия!

значи отва което си написала няма никакво разминаване с това което твърдя! И то е, може да правиш секс и всеки ден но с различен човек! И да даже и любовница да си хванеш и тя ше ти омръзне след време! И ше сикаш друга! това е! Но секса с една и съща жена по 3 пъти на ден и така 25-30г както по-долу се твърдеше! Еми позволи ми, някак си да ЗНАМ, че ме лъжат!!!

Ти нормална ли си? Знаеш ли на един мъж , че ако му кажеш така и можеш да го сринеш ?! Да та е... в недо....баната нимфоманка! Аз лично имах подобен проблем от мойта "хубавица" след това трябваше да ходя по психолози и лекари ....

И кво толкова ти е казала жената, че си се сринал

Аз съм на 45 години мъжът ми е на 50, имаме 25 години брак, и преди това още 2 години заедно. Правим секс минимум 2 пъти седмично. Аз съм кръшкала преди време. Тогава правех секс с мъжът ми поне 4+5 пъти седмично, и с гаджето 3пъти.За него не знам,, не съм го хващала, ама както казваше бившият ми любовник, мъж, който да не изневерява на жена си,НЯМА. Ама като чета тук разни импотентни как жените им омръзвали след 2-3 години и ги уважават 2-3пъти годишно, жал ми става за вас. То щом със жените не можете да го вдигнете, ясно колко ви пускат останалите колежки и познати

Не си много права. Всяко ново нещо, на фона на познатото, действа уау... :)

:) Споко знам, че лъжеш! Не се притеснявай! Това е в генома на човека! Е винаги има и изкючения от правилото, но те като цяло потвърждават самото правило! Не знам змисляла ли си се, че когато казваш лъжи не всички им вярвта! Дори собствения ти мъж! Виж този твой любовник май е схванал до някъде някои основни неща в човека! Не знам до колко и как, но явно е успял! Виж вземи пример от него и не мисли, че не знаем, че лъжеш! В този случай е очеизвадно! :)

За кое по-точно според теб лъжа? Че съм имала любовници по време на брака? Че мъжът ми съм 100% сигурна, че също е кръшкал, макар да твърди обратното? Или че след 25 години брак все още правим секс 2-3 пъти седмично? Ми можем, правим. Аз бих искала и още, ама няма.

Фризьорка ли си?

не е. Пише много грамотно за фризьорка

Не, юрист съм, в банка работя.

Чи...ията брои ли се, или да се притеснявам за здравето си?! :)))

Кой прави секс в 2020? Що за глупости има много по-интересни неща.

Един път седмично....баси това за 60-65 г сигурно е нрмално ама на 30-40 си е проблем. Друг е въпросът ако жена ти са я побъркали с короната и все да я е страх от сянката и, губи желание за всичко все я хваща грипа и прочие. Тогава трябва да си вземеш "домашна помощница" и се оправят нещата :).

Значи мога да ти кажа, че ако си женен омъжена за дадения човек след 10-15 г даже един път месечо ше ти се вижда много! Инак съм съгласен трябва по най-малко 3 пъти седмично, но все с различни и на различно място даже! Така трябва да е, ма действителността е съсем различна, че и много по-грозна даже!!!

Е , не е баш тъй . С моята половинка сме заедно от 25 години и поне веднъж правя кекс с нея седмично . От друга страна спазвам препоръките на докторите и правя такъв обикновено три пъти в седмицата :)

Бейби, ако го обичаш мек ще те побъркам :)))

Аз с моя мъж вече от доста време изобщо нямам желание да правя секс за разлика от него Сигурно е нормално след 15 години заедно

Емо ма, дай координати да те върна в играта.

Омръзнали сте си. Хващайте кривия път от време на време да видите дали ще се върне искарата. Ако не ... просто продължавайте да си кръшкате. Ако имате деца е желателно да запазите семейството.

Обади ми се.. И ще правим всеки ден сещс

Всички сме така, особено след първото дете. Като се отпусне някой семеен в разговор, не съм чул един да каже че им е добре секса.

Значи нека го кажем така! Когато се ожените, омъжите и секса след най-много година, най-много две, вече е проблем! Това е суровата действителност! Знам знам сега някой тука ше почнат да ми пишат как те вече 30 г. с една и съща жена или един и същи мъж и по 3 пъти на дени така всеки ден! Спокойно знам, че лъжете! И да ви кажа мнооооого други го знаят това! Просто е, когато толкова време ядеш едно и също ястие, каквото и да е това ястия който и да го е приготвил, повярвайте ми само след няколко месеца редовно ядене на това ястия и повече няма и да искате нито да го знаете нито да го подушите нито да го погледнете! А сега си представете 5 години 10 години 15 години 20 години! Еми в един момент просто си казваш абе то имаше и порно пък и колежки-колеги има, че и по-млади даже! Сега тука жените имат и леко преимущество щото те решават кога ще има секс, но пък всичко това е до време, щото като минат една възраст и вече не ги търсят за секс! Та тка! Проблема със секса си е доса голям, особено в това консуматорско общество в което живеем!!!

добре де хляб можеш да ядеш 3 пьти на ден цял живот.

аз това съм чувал: абе младото си е младо...

А само хляб можеш л ида ядеш! Ама само хляб без сол без нищо! 3 пъти на ден и така докато умреш! Ама много се съмнявам да ти кажа, че пе успееш! Особено ако околоте тебе другите намилат не само хляб ами и пържоли и кюфтета и кебапчета и рибка и салатка! Замисли са какво пишеш!!

аз пък поне 22 пъти месечно го изпразвам заради превенция от заболяване на простата....другите 8 дни жената е неразположена...перфектен баланс... само смейте пак да го изтриете дираджии....какво толко съм казал...същия пост ми го тръкнахте преди малко

Учени от Нова Англия ... със същия успех може да напишете статия за учени от Западна Европа, от една северна страна, за Червената шапчица и нейните приятели. В Нова Англия са няколко щата, в тях има университети, пък и като цитирате някакво проучване поне споменете къде са публикувани тези резултати. Иначе достъпа до редовен секс е тежък проблем, за който започва да се пише по-сериозно в края на 19 век и началото на 20. Най-известни сега са Фройд, Юнг. Проблемите със секса в обществото са много големи, заради тях съществуват поне три индустрии - порното, психологическата помощ, проституцията. Някои добавят и модната, която убеди жените, че като си купят нови дрехи ще си решат сексуалните проблеми.

в никое семейство желанието от първите 1,2,3 не се запазва - затова навън и колко са по млади женлетата толко по далеч е инфаркта - така ми даваше акъл един мой съученик дето скоро си замина нищо че над 100 мадами жалеха. А аз си клатура веднъж два пъти тая година мойта невеста/ обикновено требва да съм понаквасен/ ,чат пат всека коя друга мога и така докъто мога!

А установили ли са, кое е причината и кое следствието?

Тази статия е писана от жена, както и всички такива, написани през последните години. Голям е проблема, световно - незадоволени са масово, мъжете избягват секса, откакто не е "табу". Чудят се как да ни накарат да го правим, защото тяхната "схема" за съществуване е въз осново на нашето сексуално желание към тях. Тъжно...

Изключителни са ползите само от вълнуващия секс. За едни това означава да опитат "другата еднополова" любов, за други това означава най-после да споделят любовта и секса с някой друг и да не карат самостоятелно, за трети това означава разнообразен секс, не само с един партньор, защото и дядо си да го вържеш само на пържоли и той ще бактиса... Мдам. Ползи от секса има само когато има високи нива на серотонин. А как ще си го доставяте вече е ваша грижа... Инак простата можете и сами да си я масажирате.

Йебънйеееее

с подхвърганиье

Е с кого да го практикувам, като жените в България за нищо не стават?

пробвай с мъжете , като не ти харесват момите , които не само са дашни , но и хубваи....:Д ......или може 20 минути някви упражнения и една ножка да направиш

50 лева да ходя на моста да намеря моята дева