17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мисля, че нито една от двете изглежда "зашеметяващо". И двете рокли са неподходящи за премиерно събитие. На Дъчес Меган роклята има хубава кройка за градинско чаено парти, но ако не беше в черно. Тази рокля заимства елементи, които биха били подходящи сами по себе си за различни случаи, но сложени заедно не са подходящи за никъде. На Бионсе роклята не е за фигурата й, а и цветовете я правят безлична. Това че имат марка не значи, че за върховни, страхотни, невероятни. Кича и липсата на вкус могат да се намерят на всички нива.

Има ли още някой, който да каже, че баба Бриджит не е изящна?

Тоя Хари как се похарчи...

ДА има някой който да не му е през... това какво са си говорили тея двете кочки? Някой да мисли в реакцията, че има българи, който да се интересува от тия двете? Ама вижте бе, то даже платените хомосексуалисти на килири и америка за бълхаря ги няма!? Дето им плащат за тва...

Въобще не ме интересува какво са си говорили. Не съм чел статията. Кралското семейство вече не ме интересува..

Като гледах снимката и си мислех - като среща на слон с хипопогав в края на блатото. Но после си е сетих, че е обидно наживотните, та си взе мислите назад. :) Бионсе мяза на автоцистерна, а другата пък все едно е глътнала на 6 пехотен полк големия тупан. Впрочем, забавни са ми чернилки, които безкрайно мразят белите и непрекснато се правят на бели. В крайна сметка, не ми пука нито за, нито от тях. Просто искам да кажа на хурналютките, да спрат да ни занимават с несъществени дребнотемия.

Само аз ли мисля, че Beyonce е не с пищни форми, а откровено нуждаеща се от коригиране на килограмите в посока надолу?

Циганьори. За какво може да си говорят две циганки. За Манго. Егати и кралския двор пълен с циганьори, рогонсци и пендели.

Може би за диети? :)

Лицемерие!

Нима някой се интересува от тези двете, пък и какво са си говорили. Нищо съществено. Това са някакви повърхностни кифли.

чудели са се къде е Серина за да ги... за да им каже нещо

Аз знам: - Я какви хубави люспи имаш. - И твоите си ги бива, особенно тъмно зелените...

Меган е обяснила на Бионсе колко е хубав секса е бял мъж

за мъже кат гледам как се лензат