17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Volkano

Така и не разбрах, защо правите новина от живота на някакви мангали?! Нас какво ни интересува?!

Бару монтап

Цигански барон? Или на ....Изаура чехите от Капълъ чарши?

За тия мангали! Ще си го преместя в другия крачол!

Мой да сми сигани ама сми модерни !

Бате..

Защо ни е да приемаме Истанбулска конвенция като имаме жени като Софка. Бой и скандали, няма проблем.

Вие я сънувате тази конвенция вече бе? Чели ли сте я някога дори? Егати тъпите хора.

Ай хафте

Хайде стига с циганията и манговците, аман ....

Вече с тези турчеещи се б играни беееее!

ВЕЧЕ с тези турчеещи се цигани беееее.

кратък преглед на татуировките на Възлюбения- котви, под тях еленски рога?, под тях декларация Год ис Май Навигейтър,(Господ Бог е моят навигатор ) по-надолу констатация : Биг Бой,(Голямо Момче) после изображение на Корона, под нея надпис Гринго , за да не си забрави прозвището или щото се мисли за роялти може би? ками по краката., на ръкавите - дясна ръка, не мога да преценя дали е някой православен мъченик или е Дейви Джоунс, щото меша моряшката и религиозната тематика. Тревожно колко много са му разбъркани мислите в главата на този екземпляр, бягай Софчеее, преди да ти пожела попътен вятър в някой куфар..

С ГЛАС СЕ СМЕЯ :Д

Тези двамата на снимката не стават да разнасят дори банички по магазините, а вие ни ги представяте като шоу бизнес….

Насилникът е болен по своему човек! Баща ми е насилник и ме пребиваше мен и майка ми с и без повод! Няма лек за това докато насилникът сам не проумее,че това което прави е грешно! Бягайте през глава от какива изроди и не вярвайте на обещания!

Разбрах, че в родния шоубизнес има семейни проблеми! Но не разбрах кой е този и с какво е известен, освен ,че използва известността на Софи! Ами ,като е глупава ,да си го търпи! Защо ни занимава с това недоразумение! Като го гледам сигурно и името не може да си напише правилно,но….известен …на кой ….с какво….атомен физик??? Мили боже!

Вероятно не може да раздели 20 на 3 ....

Софчеее, каква е тая горила, бе?

Мале какви “хубавци” са си взели Софка и Преслава…тъп поглед, без врат, нашарени с прилепнали тениски :)))) надпис “trust no one”…Хаха

Бии ма! Обичам тъ!

Напомпани и татуирани, бъдещето на БЪлгария.

Не вярвам във втория шанс. Ако нещо се счупи веднъж, никога повече не може да се поправи. Все ще е "лепено". Софка , освен акъл, няма и себеуважение. Има единствено талант.

Талант?!?!

Хубава работа, ама циганска....

Какъв е тоя плехондер, бе, хаха.. къде ти е косичката?

окапала е от анаболите

Моля, даже по-скоро настоявам да не ни занимавате с някакъв токсичен бабаит и жертвата му, била тя и Софи Маринова. Последната следва да се обърне към психолог или най-малкото да прочете "Бягащата с вълци" на Клариса Пинкола Естес. Домашното насилие е синдром, който се случва с позволението на жертвата. Това, че го е прибрала хич не е повод за радост, а червена лампичка, чеможеда я четем в криминалната сводка. Казах!

Това е мазохизъм, типичен Стокхолмски комплекс. “Излекувал” се насилник няма, това е болестно състояние до следващия побой който може да е с фатален край за съжаление.

Трогнах се от тази сърцераздирателна индобългарска история.

У, това много гнусно снимка, деца! Нема да ви давам да го гледате... Бии мъ - начи мъ убича! Туй то!

Има една поговорка : Хубава работа ....ама Циганска...

Циганката гащи няааама, баджанак... баджанак. И да има, файда няаааама, баджанак... баджанак...

Каква невероятна ДРАМА драги зрители, не виждана до сега ЦИГАНСКА ДРАМА, драги зрители.

Стига вече не ме интересува

Сега разбрах от какво се правят такива мускули- явно от пресни салати! :) Чудя се само какво трябва да поръчат, та да им порасне и мозък.

Как можа да изпишеш толкова много словоблудства, авторе? А от последното ти изречение онемях направо. На фона на развръзката с "изчезналата" Евгения, а преди това Дарина, а преди нея Виола, а преди нея....ти пишеш за системния побой над Софка, като някакво лигаво захаросано лайфстайл премеждие..Евалла - нарочно използвам анадолнски термин..

колкото повече остарява Софка, толкова повече ще трябва да преглъща и прощава...

Супер, довечера пак ще и изпраскам един кютек

Време е да онодиш и Лоренцо.