17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Филмът е слаб откъм сценарий - няма нищо ново или интересно. С актьорска игра и ефекти позамазват нещата, но само дотам

ПИПО

Първоначалната идея на Камерън за сценарии е била, да се доближи до история близка с тази на избиването на индианците и колонизирането. Явно идеята не се харесала някъде и е са направили този сюжет.

То много добре го прави даже, но в първия Аватар. Този тук е някакво недомислено копие, напълно излишно. Ако искам яки подводни гледки, ще си гледам нещо за океана

То половината приходи само ат пуканки….

Не знам дали е интересен, но доста продължителен. Сина ме отряза да съм си ходел сам. Не можел толкова време да дъвче пуканки. Е няма да ходим. Ще видим да теглим от "Замунда". Ама ефектите не са като в кино.

Покажете и глупака, дал пари за тази помия

Издържах до десетата минута и го спрях. Аз ли толкова съм изостанал, другите ли са много поумнели, не знам. Май Киро Брейка е прав...

На пиратка ли я гледа та я "спря" ?

тотална тъпня

Какво толкова й харесват на тази анимацийка не ми е ясно. Всичко е в рекламата и нагнетяването на масите. Честно казано и кока колата не е нещо без, което не можеш, дори е леко вредна, но се води най-популярната напитка след водата.

Безкрайно ТЪП филм! П.С. Не съм дал пари да я гледам тази боза!

и как разбра тогава че е тук неудачник люлински

К'о речи?

Да бяха се сетили да пуснат Първата серия на Аватар, щяха да спечелят повече! Явно не им трябват толкова много приходи!

Първата я пуснаха по телевизиите за припомняне точно преди да пуснат втората по кината .

Бях се приготвил да я гледам на 3D за припомняне след толкова години. Даже ако бяха пуснали пакет 1 и след това 2, щях да се възползвам. Не си знаят интереса.

Камирън аматьор гулям не може да стъпи и на малък пръст на Nexo измамници, кои за 1 гадина 100 милиарда опрали в чемоданчики.

Изглежда хубаво и ефектите са добри, НО това е всичко... Дълъг и скучен 1 към 1 сценарий с първата серия. Преизползвали са доста неща от звук и ефекти пак от там. Единственото различно е че не се бият в гора, а в океан.

Е най евтиното удоволствие

Да си беше купил шише вино на цената на билета, щеше да ти е по-забавно.

Аааа хубава работа...хората в БГ дават пари за кино? Това са новини за мен