Коментари - За първи път транссексуална жена спечели конкурса "Мис Нидерландия" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Също Миглена Каканашева преди фасетоте е този/тази. Поне вече изскочи и се надявам вече никой да не ми яде слама в хладилника.

За първи път признават, че само траверси участват в тези никому ненужни кОнкурси.

Извратена и деградираща нация са тези..

Това не е жена!!!!

Баси кошмара

Е това идва вече в повече.

До скоро се смеех на арабелите с техните конкурси за красота на камили. Оказаха се по-нормални.

Конкурсът за красота от днес е различен. Не искам по БНТ да гледам подобни.Кошлуков беше отпуснал едни пари за некво такова шоу и никой не обели дума. На нашата мила държава и се ебЪва мамата. Жалко. На следващия протест всички вън

Какъв протест с този проЗД народ!!!

Направиха се за резил пред цял свят :)

Това нещо транссексуално ли е или е жена? Ако е транссексуално - няма как да е жена. Ако е жена - няма как да е транссексуално.

Ма той бял, ма! Не сте актуални. Трябва да е чер, украинец, имигрант и траверс.

Айше имам една лоша и една добра новина.С коя да започна? Давай с лошата Хасане... Наш Хасан е пидираст.... Въй...кво ша праим Хасане Сега и добрата новина спечелил е конкурса Мис Истанбул

Ха честит да им е новият мистър Холандия.

Аз съм транскилограмен лешпер. Тежа 130 но се самоопределям на 13. Ще взема да скоча от някой балкон, да докажа че е вярно.

Извращение

Интересно ще стане, когато серийните убийци, изнасилвачи и педофили започнат да излизат публично със "стабилна, като скала история и много ясна мисия".

Мама ви извратена евроГейска пасмина

Хей, пичове, понеже сте млади, неопитни и зелени, да знаете - като се запознаете с някоя приятна и секси на външен вид дама, първата ви работа ще е да проверите в междукрачието. Ако при съответната проверка не се натъкнете на някакъв "пакет", значи всичко е окейско. Ако обаче набарате 'пакет" - тогава, майко, мила, бягайте с 300, че току-виж сте отнесли някоя кожена тояга. При това направо през гащите. Хахахахахахаха.:-)))))))))))))

Е нема що… Мис? Ама то това е мистър, мамка ви извратена, я направо да се явяват мъже в конкурсите за мис, и без това вече половината се усещат като жени. Ето ви еврогейски ценности!

Силно Извратено. Явно на изватените им харесва.

ДАЖЕ ЗЪБИТЕ МУ СА КРИВИ. КАКВА КРАСОТА, КАКВИ 5 ЛЕВА?!? ЯВНО СПОНСОРЪТ МУ Е СИЛНО ВЛЮБЕН В НЕГО И ИМА БОЛ ПАРА. НО ТРЯБВА ДА ИМА ОТДЕЛНИ КОНКУРСИ ЗА ТРАНССЕКСУАЛНИ. ЕДНО Е ДА СИ ЖЕНА, А СЪВСЕМ ДРУГО ДА СЕ ПРАВИШ НА ЖЕНА.

А дали си е отрязала пениса и топките?

с конкурса

Щом кравите станат по-хубави от жените, значи си в западна Европа!

В Швейцария. Този конкурс. Кравите го печелят. От много години.

Отнемат на жените възможността да печелят в женските спортове. Биологични мъже могат да влизат в женските тоалетни. Сега им отнемат и конкурсите за красота. Секс куклите и ИИ ще ги изместят съвсем. Феминизмът победи...жените. Марш на фронта!

Това си го биваше :)

Ще си подстрижа косата и ще се явя на Мистър Вселена. Какво пречи?

Във всички подобни конкурси играят много пари и имат политически нюанс, който ще бъде използван в подходящ момент.

според мен, ако това си беше истинска жена, а не джендър, нямаше да я изберат за мис, това е тъпото. Нито е най- красива изобщо, избрана е защото е джендър. Реклама

обича руски войници. Те също обичат малката Рики. И солдатите от Вагнер, добрите педофили много я обичат.

То бива. То може. Ма Фароните на Златната Пирамида минха границата с тия сатанизми.

Добре, че се върнах обратно, защото живеех там. Още тогава виждах колко изкуствено им надуват рейтинга като много развита страна. Да, икономически са напред, обаче духовно са толкова изпаднали и затъват все повече

Като цяло МОРАЛА на целия Запад куца страшно много , но това можете да го видите и в България , макар и да не сме най-точния пример - С покачването на жизнения стандарт падат моралните задръжки и критерии ! Хирата които печелят и имат повече пари , си въобразяват че могат да купят всеки и всичко и затова изплува простащината и пренебрежението към всичко останало , а нормите на поведение се принизяват до това : НЕ ме интересува мнението на другите , Аз иамам пари и най-вече : " Това което не с купува с пари се купува с МНОГО пари ..." !!

след Кончита няма накъде по-долу. Ичало. Просто нямаме извратената фантазия и разбирането на управляващите. Хубаво е, че имам-нямам още 10-15 г. на тая земя. Няма да видя до къде ще стигне.

Отива се на конкурс "Мис Тестиси". няма значение западна или източна мода е. Фактите са факти. А искахме децата да учат в тази държава. Боже опази.

Страх ме е, че ще дойде време, в което хетеро хората, ще трябва да съдят ненормалниците за дискриминация. Макар че е логично, с техните камъни по техните чутури.

Да им е честит поредния ненорманик

В интернет има много инфо , видео, интервюта и за детранзишан - т.е преминаване в желания пол и връщане към биологичния след. В комбинация с всички травми ( физически и психически) от това " пътуване". нидерландия е ясна.

Нещо като Явор Божанков ?

Болен е

Наскоро един гост на Г.Любенов в БНТ живеещ в САЩ каза, че там е голяма борба на родителите да се противопоставят на учлищните ръководства , на 6-7 г. деца в училище да им преподават джендър идеологията. Както се казва - сега в САЩ, скоро и у нас!

Голяма простотия! Даже е и грозотия, ама е подкована политкоректно в новата визия на запада. Само не мога да разбера какво е това понятие - "когато бях малката трансексуална"... Като каква е сега? Има ли си член или си го е изрязала когато била малка?

Как пък не са намерили някой по-красив представител. 100% има хубави транс жени. Но това на снимката не е за такъв конкурс.

Можеха да обходят кварталът на "червените фенери" поне да намерят жена! :-)

Путине пускай САРМАТ.

Запада е станал една ненормална джендър- психиатрия

той винаги е бил такъв..ние заради желязната завеса не можехме да им видим извращенията...като започнеш от римската империя до сега

Отврат ... това не е жена, а обладан от демони, много демони при това мъж и също съдии.

Да бе, ма какво ти пука щом, като го еб.ш и не можеш въобще да забележиш, че е било някога мъж? Единствения бонус е че няма да забременее никога.

А ако той ти го нахендри ти ще забременееш ли?

че от време на време ни напомнят къде сме попаднали и накъде върви светът...А той върви на зле...С мощната подкрепа на богатите / на много богатите/, които ни гледат сеира и се радват как умело ни затриват...

Да си бяха натурализирали от Тайланд некой лейди бой, нямаше да се въмущава, поне са барнати и красиви повечето. Но тази, е подигравка за естетичните норми за крастона съвременни и стари. Поне да й бяха оправили захапката.

Чест и уважение за победителя. Не разбрах има ли салам или няма?

Но е заврян между бузите.

ПО СКОРО ИМА САЧМА В ГЛАВАТА

Какъв е тоя киликанзер. В Холандия има адски много симпатични жени, къде решиха че туй нещо е красиво.... Ааа то конкурса Мис XYZ не е за красота а за пари под масата или престиж...

Може да е келикендзир но е "cъс солидна история и ясна мисия пред себе си" По тея критерии и аз мога да се ява на следващата мис България, което си е Мис Простотия по същество:)

Европейски ценности - да отричаш биологията. Транссексуални жени, нещо като дървено желязо. Какво стана с призива "вярвайте в науката"? Когато транссексуалните "жени" успеят да си сменят хромозомите от XX na XY и могат да раждат деца - тогава ще ги призная за жени. Засега си остават пендели с психични отклонения независимо какви конкурси са спечелили.

Ама тва с раждането не е много критрий, щото много жени не могат да имат деца поради разни причини , плюс тея над определена въраст също . По този критерий с раждането децата, дъртите и неможещите не са жени.

Oбаче хромозомите са критерий, който е незаобиколим и безусловен. Изключенията само потвърждават правилото и всеки, който иска да изнасили биологията има дълбока нужда от психиатър, защото това по същество е разтройство на психиката и по нищо не се различава от някой, който е убеден, че е слон, примерно, и настоява да му присадят хобот.

Хромозомите ОК, говорим за раждане, не за хромозоми. Остави хромозомите в критриите, извади раждането - това ми беше мисълта

Досега мъжете бяха дискриминирани от жените,сега жените ще са дискриминирани от трансджендърите

затова феминистките мразят трансжените повече и от от най-женомразещия мъж. Интересното е че има повече мъже , които се бутат да стават жени , но не и обратното, що ли е така?