Записаха коледната реч на британската кралица с помощта на технологията „дийп фейк”

Фалшивото обръщение на Нейно Величество е създадено от актриса чрез синтез на изображението с помощта на изкуствен интелект

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джефри Епстийн не се самоуби, това е по-важното.

Ако това смрадливо, гнусно нещо от Банкя не се появи , всички българи ще бъдем щастливи.

диталният?

мноо е добро https://www.youtube.com/watch?v=IvY-Abd2FfM

аз вярвам само на Бойко

Тенкс!

Всъщност има ли значение дали ще те лъже нещо наречено "изкуствен интелект" или нещо, което управлява държава, но ням аграм интелект?

Естествено, че има значение кой го казва. А ти като лесно се лъжеш твой проблем

А ганьовците все още не вярват на такива неща. Те вярват на Чери Баба от Дубай!

а в тях вярва и Българинът и... Гешев;)

Време е и ние да си върнем македония и колорадските планини, може и само по канал4

Е, то хората отдавна вече вярват само на новините на които искат да вярват... а това скапа бизнесът на разните му там специалисти по пропаганда, защото вярта не може да бъде преборена с кампании, колкото и високотехнологични средства да са използвани при провеждането им;)

Това , в което искаме да вярваме, се формира от същите тези медии, соц. мрежи и т.н. Пропагандата минава на по-виско ниво и да, внушенията й не могат да бъдат преборени и с камъни, а само с контрпропаганда. С една дума, по-високо ниво, но все същото. Спиралата е безкрайна..

всичко е един голям фейк.

Значи може още 200-300 години Кралицата да поздравява британците и те няма да се усетят, че отдавна я няма. Хитро.

Ясно става кои са най-добри в създаването на "дееп фейк" новини. Това беше ясно още със случаите Скрипал, Навални, Георги Марков и още куп подобни. За учудване е, че сега официализираха това, след като непрекъснато обвиняват други страни в разпространението на дълбоко фалшиви новини и опити за намеса с политиката. Намесата се вижда в България най-ясно, когато след като джипа на Херо престои един час пред МС, и след като си замине, Бойко оповести ново решение на МС, обслужващо интересите на САЩ. В повечето случаи даже не се налага на Херо да ходи лично, просто му изпраща СМС.

Точно.

Тези, които са най-добри се правяр на ни лук яли, ни лук мирисали. А и сега джуджето е заето с пакетиране на подаръци и пиене на водка, така че нищо чудно и то да се появи като дийп фейк да призове мужиците към трезвеност.

А какво е това джудже? Да не би като малък да са те ева ли джуджета, и да имаш фобия към тях?

Не обиждай САЩ! Няма толкова прости в управлението им, че да разчитат на едно рядко смрадливо т.н. Боко Тиквата.

Те повечето неща при тези са си фейк. Така, че нищо ново. Целото им кънтри е такова.

тази инициатива на "четвърти" иде малко късно. А и реално погледнато с далеч по-прости технологии бяха генерирани достатъчно фейк новини щото да мине референдума за Брекзит.