17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щастливите двойки не споделят живота си в социалните мрежи Щастливата и удовлетворена от връзката си жена не бърза да публикува снимка с букет цветя от съпруга си в Инстаграм. Това е показност, която е чужда на щастието. Дира, кво правим сега със статиите за Джаферовци и т.н. дето са всеки ден и са точно този тип дето пишете, че не са щастливи? Нали всичките ви статии са от сорта как Еди коя си пуснала щастлива снимка във фейса/Инстаграм как била зарадвана от гаджето/мъжа си и т.н. Хем ги пишете колко са щастливи хем сега пишете че тия дето нон стоп си публикуват уж щастието в Инстаграм не са?

Така е, този път улучихте. НО, такива връзки са голяма рядкост по ред причини.

Чудесно написана статия :) Точно така е !Щастието е хармония в домът и между двамата ....

най - важното нещо е честността и това колкото и време да минава да ти трепка нещо от близостта му / и. :)..ехх

От всичко написано, най-читави ми се струват следните: да имат общи интереси и да не се вживяват прекалено в недостатъците си. Абсолютното щастие и вечната любов са романтични химери, но приятелството е задължително за семейно щастие, а както знаем, приятелят се познава след като си изял буца сол с него, останалото е мимолетно харесване, което също си има своя чар и е приятно избивяване.

Такава връзка е възможно да възникне само когато партньорите са заедно от ученическите си години. Наличието на предишен опит прави обвързването много по-трудно. Идеята, че може да се намери качествен партньор на по-късен етап в живота е механизъм за справяне, а не нещо което реално може да се случи.

По твоята логика с най-успешните връзки са циганите - да сме с някой още от яслата, а в детската градина да сме вече с по две деца мухахахаха

Ами да, циганите са едни от най-щастливите "под-виове" на човека. Ти да си виждал нещастна циганска двойка. Всички играят маанета, пеят, свирят и се веселят, с по 5 деца в една стая. Трябва да се поуим от тях за щастието като цяло.

Не обезателно, предишният опит е полезен за мъжа, но за жената е багаж-влюбвана, разлюбвана, разочарована, подозрителна, недоверчива, колкото повече се е онождала (булка, не цакай минуси, така е), толкова по-трудно е да създаде връзка, особено ако не може да подтиска заложената хипергамия и вечно търси да ъп-грейдва. Надявай се на привързаност, грижовност, щастие и пр. ако попаднеш на стоттна потреба (а повечето са такива), жена

дори фа не е "стотна употреба" ,има жени (поэнавам такива)които се ожениха млади и към 30+ се раэведоха. До човека си е .

И мъжа стотна употреба е противен и повреден. Вместо да прави любовq оножда хората. Айде сиктир от такива селяци дето все не им стига агнешкото, яйцата и козунаците.

това само доказва тезата на "соре"

Връзките са сложни само ако участниците в тях са недорасли, главите им пълни с илюзии, не познаващи себе си, живеещи по модел от вън. Нищо от написаното не е по-важно от честността. Но тя започва пред огледалото. И не с грим или фитнес. А с осъзнаване на реалности. Нещо, което от което масата бяга като дявол от тамян. Елементарните етикети и социално "адекватни" процеси не могат да скрият липсата на себепознание и страх от провала.

Пълни глупости! Дали са щастливи си знаят най-добре те двамата. Колко сме ги гледали такива уж дето ни ги тикате в лицето за пример за щастлива двойка и после след някоя друга година ги гледаме как се влачат по съдилищата да се развеждат. Аз пък съм на мнение, че човек не може да е щастлив само с един човек и завинаги. Хората както всичко друго се променят и на различните етапи от живота си могат да са щастливи само с хора с подходящите качества. Това важи за хора, оито искат да израстнат като личности и да се самоусъвършенстват, а това ства само ако имаш и точните хора, които да ти помагат в пътя ти към усъвършенстване, което е мисията с която всеки един от нас е пратен на този свят. За останалите недоразвити душевно и мързеливи, но пък вечно оплакващи се те така или иначе никога не могат да са щастливи с никой. Основното правило да си щастлив задълго с някой е първо да си щастлив сам със себе си, а не да очакваш другия да те направи щастлив. Развивайте потенциала си и не робувайте на такива статии, дето ви налагат, че ако не сте щастливи с някой дълго време имате някакъв проблем. Ако не сте щастливи с някой бъдете смели и го пуснете да си ходи, за да можете и двамата да имате шанса да си намерите правилните партнжори вместо да стоите с неправилния и да следвате някакви изкуствени правила как да се търпите.

Има една древна поговорка: " Един мъж не може да бъде със всички жени на света, но е длъжен да опита! ". Тя и твойта логика на там отива. Истината е, че всеки опитва някой докато е малд друг се излага на стари години и в един момент се изморяваш/остаряваш и ти писва и просто се примиряваш с човека до себе си в този момент.

хааа наистина ме разсмяхте..хахах..затова са мечтите и надеждата за този който човек трябва да срещне...и да не са реални пак ги има

това е абсолютна простотия, висша форма на егоизъм. Тук се изключват почти всички качества на здравомислещият, стабилен човек. мОбщон взето.... лигава работа