Коментари - Зачестяват инфарктите сред младите хора | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ където всичко е извратено до перверзия

да се въведе термин сред ваксаните: "Спонтанна смърт по неизяснени причини"...

много феминизъм и ЛГБТ, и това е резултатът...

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ СПАНЕТО ПРЕД ТВ, НОСЕНЕТО НА СТЕГНАТИ ЧОРАПИ, ЯДЕНЕТО НА ЯЙЦА, ДОРИ СЕКСА И ПР. СА РИСКОВИ ФАКТОРИ ОТ 2021Г. НАСАМ ЗА МЛАДИТЕ ХОРА! ВЕКОВЕ ПРЕДИ ТОВА НЕ Е БИЛО ТАКА, АМА НАЛИ КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ, ТУЙ-ОНУЙ...! МНОГО ПЪРДЯТ КРАВИТЕ, ТРОВЯТ ВЪЗДУХА И ЕТО ТИ-ИНФАРКТ НА 20 ГОДИНИ! МОЖЕ И ПО-РАНО! И НЯМА НИЩО ОБЩО С "ВАКСИНИТЕ", АМА ХИЧ! НАПРАВО СЪЖАЛЯВАМ НЕЩАСТНИЦИТЕ, КОИТО ИГРАЯТ ИГРАТА НА САТАНИСТИТЕ!

Три ученички, едната седеше на и дни стъпало и се държеше за сърцето, другите две я гледаха и чакаха да й миине.....

На всеки е ясно, каква е причината.

Добро утро ваксинирани!

Умрели са от ваксата за обувки. Фирмите са закъсали поради ниското потребление и са и намерили алтернативно приложение.

Ами съгласно заповедите на СЗО и ООН европейците трябва да се съкратят наполовина до 2050. В България трябва да останат 1/3. И ясно е че само със стари под гилотината не става.

А от какво почина момичето в Бургас, откриха ли причината.

От вроденост. По рождение била жива а туй било дефект.

100% от инфарктите под 45г. са на "ваксинирани" хора. Отдавна се знае връзката между ваксините на Пфайзер и Модерна и пандемията от миокардити, която настъпи в последната година и няма абсолютно никакво друго обяснение, нито предистория. Нещо се случи между 2020 и 2022г, което произведе огромна вълна от миокардит сред младите. Какво ли би могло да е то?

И сигурно няма значение консумирането на много захар, чипсове, снаксове, енергийни напитки и кола, и други т.н. джънк фууд, както и застояването, и липсата на достатъчна физическа активност. Това са "дреболии"....

Няма, естесвено, как реши че има. Само ваксината е, ей тука 100 човека ти го обясняват, няма как да грешат.

Краставиците са причината! 100% от умрелите са яли краставица в седмицата преди да умрат. Няма какво друго да е...

ако младите хора имат проблеми със стомашно чревния тракт българските медии пишат - най много усрани са американците

Нещо за ковид ваксините да кажете ???

Не знам за ваксините, но подобни опасения слушам вече 10 години. Много хора прекаляват с вредна храна, алкохол, цигари, лекарства. А затлъстяването е епидемия в САЩ от много време, дори в Европа започва да се наблюдава. Като добавим и масовата употреба на наркотици, работата става сериозна.

ДОСТАТЪЧНО ИНФО ИМА, ДОСТАТЪЧНО ВИДЕА, НА ПРОТЕСТИ СЪС СНИМКИ НА ПОЧИНАЛИ ОТ "ВАКСИНИТЕ" НЕЩАСТНИЦИ! В ЦЯЛА ЕВРОПА! РАЗКРИТИЯТА СА КАТО ЛАВИНА!

Апартамент връщат кредит цял живот работят в сива економика по 250часа месечно.... Пенсия на 85г...... Постоянно стрес от загуба на работа къща и тем подобни..... Но имаме банани..... По ефтини от яйцата..... Е няма по училищата доктори и зъболекари но имаме цветни телевизори....... И имаме много инфраструктура построена от гадните комунисти..... Абе нещо гнило има и тая ваша либералдемокрация....

Основна причина е холестерола, а той е навсякъде във всички храни, просто от него не може да избягате. Дори във всички детски храни има Палмово масло, което организма не може да преработи и се натрупва като плака. Консумацията на шоколади, фастъци, кашкавал, сирене, масло, пастети, карантия и прочие ще ви убият преждевременно, още млади и зелени. Единствено оцеляват тези, които имат природна даденост на викоко ниво на добър холестерол, който прехваща и изхвърля лошият. Правете си пълни кръвни изследвания два пати в годината, за да видите накъде отивате, защото гробищата са препълнени и то с млади хора.

Най се кефя на ГанЮвците, маат мазни мръвки, пържено на корем, смучат шльокавица правена в мазето, не изминават и 200 метра пеша ( я за ко съм я земАл таа кола ), намират ръст 1,80 и 150кг тегло за идеалните мъжки пропорции и кат се гътне от инфаркт някой от тях викат "те тва е, ваксините не прощават" :) мухахахахахахахах :)

Статията е за младите американци, ама пак се почва с "Ганьо" щото друго не знаете.

Има повишена смъртност и във Франция и в Португалия и в много други факсинирани страни, за първи път - България да не е в статистиката

пред мониторите и телефоните, почти никакъв спорт и движение, дори отказват да идат и да изхвърлят боклука. Прибавете още придвижването само в скъпи коли, безсънните нощни партита по чалга-дискотеки и курортни заведения, марков или не чак толкова алкохол, допълнителните екзалтатори във вид на пътечки или дебели смърдящи цигари, ранния хормонален чук по главата, абортите или ражданията на деца от деца, социалната апатия от безпътицата и скуката, неграмотността, и ще ви стане ясно защо книгите се застояват по щандовете на книжарниците, понеже потенциалните им млади читатели нещо започнаха да липсват буквално, както личи от статията. Така че проблемът е социален, а вече и необратим. В природата празно няма. Щом ти не искаш нещо и вървиш напук и напреки в живота с нещого си напред вместо с главата си, тя ти го отнема и дава на друг. Та не се бойте, по света има достатъчно умни млади хора и ще ги заместят като учители по история и дори БЕЛ, колкото и да ми е странно и да не ви се иска.

Според мен виновни са извънЗемните и Рептилите. Птвличат млади девственици и се гаврят с тях, след което последните неиздържат и ...инфакт или инсулт. Може също да от ваксините, кемтрейлс и 5G. Но със сигурност няма нищо общо с това, че народа масово е затлъстял, яде и пие боклуци, приема безразборно лекарства и добавки, и като капак - не се движи.

Ех, колко си "оригинален"!

Зелените сертификати са подготвяни през 2018 година, който има поне малко мозък, ще му светне.

Кой се ваксинирал ваксинирал, вече не можем да върнем времето. НО трябва организаторите на пЛандемията да се накажат.

от киноата и руколата е .... не може да е от вакисните, абсурд.....

още в началото когато държава като Япония върна 1 300 000 броийки ваксини на модерна... трябваше да ви светне под каскета...

Първите върнати вакси бяха руските от Чехия и Бразилия.

Цяла сгрешена партида на Янсен. Вече най-делнично се бракуват с изтекъл срок на годност, но след няколко удължавания.

Яжте само МакДоналдс, KFC са вредни. Дееееби дебилите!

"Ваксинките"...

Мили льоловци , няма ваксина без странични ефекти. Факт е , че в слабоваксинирана България имаше по-висока смъртност от държавите с по-високо покритие. И още нещо освен в Т мемори клетки месец след ваксинацията няма никакви следи от вкараните вещества. Със здраве. И още нещо. Никъде не се говори в статията за ваксини само в гладките ви мозъци има такава връзка.

Ма верваме ти бе, верваме ти също че липидните капчици и месинджър рнк/то остават само на мястото на убождането ( нишо че има официални , потвърдени изследвания за намирането им във всички органи в тялото , че даже и в мозъка). Ти да не си заспал 2021 и сега да се събуждаш ?

Знаех си , че е пълно с малоумни коментари за ваксините

Не бе пич, ако не те мързи отвори графика на статистиката с повишението на сърдечно съдовите заболявания и сам ще видиш че началото на бума съвпада с началото на вакинацията срещу ковид.

А случайно да съвпада с поява на корона вирусна пандемия , която основно уврежда съдовете.

Ти не си разбрал, че Файзер са имали данни и за такива проблеми от препарата им, но са ги държали на тъмно? Цял свят разбра, но ти не?

Първо донесе здраве на европейците, а сега ще ни донесе и мир. Тази надмина дедо си Хитлер и мама си Меркел.

дори в българския сайт има предупреждение за дълбоковенозна тромбоза и препоръки за лечение - много вода, чесън, боровинки, червено цвекло, много движение, никакъв алкохол и кафе, салами, маргарин

Сред ваксинираните млади хора ли ?

Някой с инфаркт. Друг с хемороиди. Всеки с дерта си.

преди време гледах репортаж за дълголетници, единият го попитаха на какво го дължи - не пушел и се хранел здравословно, попитаха втория - пушел от 15-годишна възраст, всичко е до наследственост, но не трябва се стига до крайности

Cadegiani и др: Catecholamines Are the Key Trigger of COVID-19 mRNA Vaccine-Induced Myocarditis: A Compelling Hypothesis Supported by Epidemiological, Anatomopathological, Molecular, and Physiological Findings https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35971401/ Катехоламини (допамин и др.) са ключови фактори за предизвикване на миокардит и внезапна смърт, предизвикани от ваксината COVID-19 (Pfizer & Moderna) (както и чрез вируса): хипотезата се подкрепя от епидемиологични, анатомопатологични, молекулярни и физиологични открития; подкрепя нашата теза (на McCullough и възприета от мен), че "внезапната смърт" и "смъртта през рождения ден" са предизвикани от ваксината COVID Д-р Пол Александър https://palexander.substack.com/p/cadegiani-et-al-catecholamines-dopamine Дали катехоламините в "хиперкатехоламинергично" състояние са ключовият спусък на SARS-CoV-2 mRNA ваксинално-индуцирания миокардит и свързаните с него осакатяващи последици? Съществуват ли подобни рискове след заразяване с COVID-19? Дали приливът на адреналин (катехоламин) при условия на стрес или физическо натоварване (или ставане на разсъмване) е това, което предизвиква спиране на сърцето и смърт при "тих миокардит", предизвикан от ваксинални белези? Казано по-просто, ако имате "тих" недиагностициран миокардит, причинен от ваксина COVID, и се занимавате с дейност или някаква активност, която предизвиква повишено количество адреналин (катехоламини като допамин, епинефрин и т.н.), доказателствата сочат, че този адреналин (катехоламини) може да стресира/напрегне сърцето, което вече е увредено/белязано от миокардит. А това може да доведе до необичайно поведение на сърцето и да доведе до смърт. Ето защо сме писали за умиране при изгрев и на полето, когато има прилив на адреналин 'Обосновката и данните, които подкрепят хипотезата, са следните: Индуцираният от ваксината SARS-CoV-2 mRNA миокардит засяга предимно млади мъже, докато рискът не се наблюдава след инфекция с COVID-19; независими аутопсии или биопсии на пациенти, представили се с миокардит след ваксината SARS-CoV-2 mRNA в различни географски региони, позволяват да се заключи, че първичното хиперкатехоламинергично състояние е основният спусък на тези събития; SARS-CoV-2 mRNA е била плътно налична, а SARS-CoV-2 spike протеинът е бил прогресивно произвеждан в хромафинните клетки на надбъбречната медула, които са отговорни за производството на катехоламини; ензимът дихидроксифенилаланин декарбоксилаза, който превръща допамина в норадреналин, е бил свръхекспресиран в присъствието на SARS-CoV-2 mRNA, което е довело до засилена норадреналинова активност; реакциите на катехоламини са физиологично по-високи при млади възрастни и мъже, отколкото при други популации; отговорите на катехоламини и производството на катехоламини в покой са по-високи при мъжете спортисти, отколкото при неспортистите; катехоламиновите отговори на стреса и чувствителността към него са засилени в присъствието на андрогени; и израженията на катехоламини при млади мъже спортисти са били високи още в началото, по-високи са били след ваксинация и са били по-високи от тези при неваксинирани спортисти. Епидемиологичните, аутопсионните, молекулярните и физиологичните находки единодушно и категорично предполагат, че хиперкатехоламинергичното състояние е критичният спусък на редките случаи на миокардит, дължащ се на компоненти от SARS-CoV-2, което потенциално увеличава броя на внезапните смъртни случаи сред елитните мъже спортисти.

Не ядат достатъчно скакалци. Ако ядат скакалци и ще победим климата и лошият Путин!

Теб майтап ти се струва, ама заек с очила виждал ли си? Рупай зеле и моркови и късогледството ще изчезне.

Да, де, ама ще ти порастнат ушите! :-)

"Зачестяват инфарктите сред младите хора" С Любезното съдействие на файзер и модерна!

https://dailysceptic.org/2023/01/30/mit-expert-on-drug-safety-calls-for-immediate-withdrawal-of-mrna-vaccines-clearly-the-most-failing-medical-product-in-history-causing-unprecedented-harm/ видео: https://twitter.com/i/status/1619943713874259974 УИЛ ДЖОНЕС 30 ЯНУАРИ 2023 Г. 14:00 Ч. Ваксините Covid mRNA са "очевидно най-неуспешният медицински продукт в историята на медицинските продукти, както по отношение на ефикасността, така и по отношение на безопасността" и трябва да бъдат изтеглени незабавно, тъй като причиняват "безпрецедентно ниво на вреда, включително смъртта на млади хора и деца", заяви топ експерт по лекарствена безопасност. https://twitter.com/DrAseemMalhotra/status/1619943713874259974 Професор Рецеф Леви, експерт по анализи, управление на риска и здравни системи в Масачузетския технологичен институт, публикува тази сутрин видеоклип, в който излага тревожните констатации от своите разследвания и как те са били напълно игнорирани от израелското правителство. Видеото беше публикувано в Туитър от водещия кардиолог д-р Асим Малхотра. Следва пълна стенограма на видеото на професор Леви. Здравейте. Казвам се Рецеф Леви и от 2006 г. съм преподавател в Масачузетския технологичен институт в Кеймбридж, Масачузетс. Имам повече от 30 години опит като практик и академик в използването на анализи на данни за оценка и управление на риска, особено в контекста на здравните системи и здравните политики, както и в управлението на безопасността и качеството на производството на биологични продукти. Заснемам това видео, за да споделя твърдото си убеждение, че в този момент всички програми за ваксинация с мРНК COVID-19 трябва да бъдат незабавно прекратени. Те трябва да се спрат, защото напълно не изпълняват нито едно от рекламираните си обещания по отношение на ефикасността. И което е по-важно, те трябва да бъдат спрени поради все по-нарастващите и неоспорими доказателства, че причиняват безпрецедентни вреди, включително смърт на млади хора и деца. Лично аз започнах да се притеснявам за безопасността на ваксините около средата на 2021 г., когато стана известно, че ваксините mRNA причиняват миокардит - възпаление на сърцето. Тъй като е известно, че миокардитът е труден за диагностициране, защото често има неясни симптоми или дори може да бъде субклиничен без симптоми - известно е също, че е честа причина за извънболничен внезапен сърдечен арест, особено сред младите хора - бях много загрижен, че той няма да бъде открит от съществуващите системи за наблюдение на безопасността на ваксините. Мотивирани от това, решихме да анализираме данните от националната система за спешна помощ [EMS] на Израел, за да видим дали има сигнали за увеличаване на извънболничните нежелани събития. Анализът на данните за причините и диагнозите в EMS от 2019 г. през първата половина на 2021 г. разкри някои много тревожни сигнали. Открихме увеличение с 25 % на диагнозата за причина "със сърдечен арест" сред възрастовата група 16-39 години през първата половина на 2021 г., точно когато стартира кампанията за ваксинация в Израел. По-малък ръст беше открит и при по-възрастните. Освен това открихме и статистически значима времева корелация между броя на дозите ваксина на Pfizer, приложени на това население, и броя на повикванията на EMS с диагноза "сърдечен арест". Интересно е, че не открихме статистически значима корелация с броя на инфекциите с COVID-19 през този период от време. Въпреки че това не е доказателство за причинно-следствена връзка, то ни накара да бъдем силно обезпокоени, особено като се има предвид известният предполагаем механизъм. И призовахме за незабавно задълбочено разследване от страна на израелското министерство на здравеопазването, за да се установи какви са основните причинно-следствени механизми на това наблюдавано увеличение на броя на повикванията за сърдечен арест. За съжаление, доколкото ми е известно, такова задълбочено разследване така и не беше проведено. Към настоящия момент смятам, че съвкупните доказателства са убедителни и потвърждават нашата загриженост, че ваксините с мРНК наистина причиняват внезапен сърдечен арест като последица от индуциран от ваксината миокардит. И това е потенциално само един от механизмите, чрез които те причиняват вреда. Данните от Обединеното кралство, Шотландия и Австралия повтарят данните от Израел. Допълнителните данни от Израел сочат, че през 2021 г. службата за спешна медицинска помощ в Израел е извършила над 3 000 повече реанимации в сравнение с 2019 г., което представлява увеличение от 27 %. Две проспективни проучвания от Тайланд и Швейцария, в които ваксинираните са били тествани преди и след поставянето на ваксината, показват, че честотата на сърдечните увреждания вероятно е значително по-висока от честотата, установена чрез клинична диагноза. Това е абсолютно същата констатация, която американската армия установи през 2015 г., когато проведе подобно проучване върху ваксината срещу дребна шарка. В друго проучване на Харвардското медицинско училище в кръвта на деца с ваксиноиндуциран миокардит е открит цял шип [протеин], което е още един признак за основния механизъм на увреждане, но всъщност има още по-широки последици за безопасността на ваксината предвид многократните доказателства, с които разполагаме, че мРНК и липидите действително проникват в кръвната система. И накрая, аутопсиите на хора, които умират непосредствено след поставянето на ваксината, показват, че при увеличения брой случаи има сериозни доказателства, че смъртта е причинена от миокардит, предизвикан от ваксината. Така че, при наличието на всички тези доказателства, мисля, че няма друг етичен или научен избор, освен да се изтеглят от пазара тези медицински продукти и да се спрат всички програми за ваксиниране с мРНК. Това очевидно е най-неуспешният медицински продукт в историята на медицинските продукти, както по отношение на ефикасността, така и на безопасността. И ние трябва да проучим и да помислим добре: как се стигна до положението това да е и най-печелившият медицински продукт в историята на медицинските продукти? Благодаря ви за вниманието.

е да, след като уволняваха, не плащаха заплати, забраняваха да се излиза дори от къщи, всъщност ние в България протестирахме най-много и принудихме властите да отстъпят, 30% ваксинирани по необходимост, включително и аз, за да пътувам, но оттогава се наливам с вода и на всяка храна слагаме чесън, защото ме е страх от тромбоза, че откъсне ли се тромб или инфаркт, или инсулт

А ваксините на пфизер?

Зачестяват инфарктите сред младите хора - и това няма нищо общо с ваксините !!!

Не бе, промяната във времето.. трябва зелен преход да се спасят ;)

Естествено, че няма. Последното нещо което четох е, че причината се крие в климата и глобалното затопляне.

Имаше новина, че Яйцата причиняват инфаркти в западните медии. Пропагандата вече не е смешна. Тя е жалка.

А вижте има вече купища микроскопски снимки в нета на червени кръвни клетки от кръв взети от човек след 30 минути на безжичното с устройство -0та те са тотално слепени на купчини ...как няма да не получавате инфаркти

Ае глупости на търкалета, написани от тройкар по физика. Като сте спали в часовете по физика сега всичко ви е магия нали?

В България при ниска ваксинация умряха най-много хора от Ковид , но льольовците още имат самочувствие , че нямат вина а напротив продължават с врели некипели.

И защо да имаме вина, че някакви хора с аумрели от някакъв вирус. Вместо за ваксини 2 милиарда трябваше да отидат в болниците, за ремонти, техника и персонал. Тогава нямаше да има такава смъртност, гаранция. Парите за ваксини бяха хвърлени буквално на вятъра!

Лъжите нямат край. 2 години всички ти писаха умрели от корона, а през първата година в статистиката с умрели от ковид са били всички, които са дали положителен тест. Това е нареждане от СЗО . Аз не познавам нито един умрял от ковид, а при тези цифри трябваше да се спъваме в трупове по улиците.

Не само инфарктите, а и раковите заболявания. Такъв бум на раково болни и с инфаркти не е имало. Според американски учени, а както знаем от тях по-големи няма, нарастващата бройка на заболелите от рак и инфаркти се дължи на неимунизираните. Имунизираните по 7-8 пъти така се стресират от неимунизираните, че получават инфаркт. Освен това всички знаем, че рак се получава и от стрес. Стресират се , че има и такива които няма да умрат от ваксините и получават рак.

жириновски почина от ковид след седем ваксини

Как няма да има инфаркти, я вижте начина си на живот. Алкохол, цигари, нездравословно хранене, никой не слиза от колите, дори не ходят пеша за 5 мин. никой не спортува, злоба, завист... всичко това се отразява на сърцето.

Аз правя анаеробни упражнения. Може ли да ме ориентирате кои са аеробните?

За изгарянето на гориво е нужен кислород. Когато мускулът гори повече гориво от наличния кислород тогава упражненията са анаеробни, разчита се на запасите АТФ, когато изгореното гориво е по-малко или равно на доставения кислород тогава са аеробни. Упражненията за издържливост, бягане, ходене, коремни преси, лицеви опори, повече от минута

Ако не можеш да си завържеш обувките, да си избършеш задника или да минеш нормално през врата значи правиш анаеробни упражнения...

Спокойният живот като европейски граждани, благосъстоянието ѝ качествените храни си казват думата! Дано да дойде ден, когато ще се потърси отговорност на виновните лица!

Да, особено сред ваксинираните!

Ваксинационната мощ на ЕС...

Успехът на файзер и модерна т.е.заветната цел на Гейтс не закъсня...а уж бе теория на конспирациите, а? Сега сме е уж етапът кой ми сра в гащите, макар всички да знаете отговора. Надявам се най-големите ковид пропагандатори да си го получат. Апропо, сега с хлебарки ли ще се лекувате, по препоръка на тия, които ви караха да се бодете и да носите маски?

И скакалци

Голям кеф ! Да мрът краварите !

Протеиновия спайк който се получава от ваксината съсирва кръвта и я прави гъста. От там се намалява кислорода ...наранява се сърцето....и се нарича миокардит. Горе долу това е обяснението на американски лекар д-р Макала В САЙТА INFOWARS. Държавите с най много ваксинирано население има най много смъртни случаи. Накрая на генерал Мутафчиев и награди му даваха помните ли. Нека да излезе да обяснк защо наложиха ваксини и непозволяваха хората свободно да живеят при положение че ви признаха че никога не са провели тест дали ваксиниран човек може да пренася вируса или не. С две думи ...ваксината не работи а унищожава и хората бяха буквално изправени да избират работата си или коктейл със смърт. Нека излезе Мутафчийски да обясни на всички жени които взеха ваксината защо статиската показвя как има огромен процент спонтанни аборти и стерилност.

Е как няма да зачестят,като в дискотеките и баровете основно се пият енергийни напитки,които увеличават сърдечния ритъм.Абсолютно вредни и с тежки последици за организма.

Енергийните напитки съществуват в дискотеките от 20 години. Хората нямаха този проблем преди да дойде тиранията и ваксините.

От 20 години пие енергийни напитки, на 40 е застрашен от инфаркт, ама иначе "от ваксините е". Бахти смешниците сте, честно.

Тези млади хора ваксинирани ли са с новите ваксини - уж срещу ковид!? А всъщност смъртоносни инжекции - със забавено действие.....

А ако не са ваксинирани с какво ще обясниш тенденцията? Кемтрейлс? Магнито поле? Нибуро?

Мне, ще използвам Вашата безотказна технология - от климатичните промени или Путин, но в никакъв случай ваксините.

Не бе, за ваксинираните е ясно - те са си умрели по принцип, още преди две години си заминаха от графен оксид и некачествени чипове. Аз за чистите сълзи, дето се опазиха от това зло питам - те да не са прихванали ваксина по въздушно-капков път и затова да мрат от инфаркти?

Никой не коментира, че ежедневната храна, която се поема от хората в голямата си част е пълна с добавки, които увреждат в най-голяма степен кръвоносните съдове. Тогава единственото спасение е минимум храна!

Подкрепям - и тия работи трябва да се коментират и да се гради култура за тях, но по разните страни вече пробутват статии, че младите и дори децата се гътат от нетипични страдания за тях от причини като глобалното затопляне, от стрес, от застудяването, от полъха на вятъра, че дори и от това, че НЕВАКСИНИРАНИТЕ НЕ СМЕ БИЛИ НАПРАВИЛИ ДОСТАТЪЧНО ДА ГИ ПРЕДУПРЕДИМ. И масовият човек вярва и се хваща. Щото да се мисли изисква усилия и боли и щото щом е на телевизора, значи трябва да е вярно, нали?! Нали?! :( Иначе сте прав/-а.

Тази храна съществува от десетилетия ....може да увеличи диабет и алцхаймер но не да създава съсиреци в кръвта и миокардит на сърцето.