Започва делото срещу Ален Делон за признаване на бащинство

Ищецът е Ари Булон - син на певицата Нико, имала връзка с легендата на френското кино през 60-те години

Обратно в новината

Коментари - Започва делото срещу Ален Делон за признаване на бащинство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоь "голям мъж", който хвалите.. Страхотна "мъжка постъпка", дядка изкуфял, ама вече има ДНК

Няма значение.Малоумница-копеле ражда копеле,сигурно е била дрогирана и и се привидял АД.Така или иначе АРИ-то е одъртял оболял и останал без пари....класика.

Значи ''имала'' връзка''през 60 -те години ама сега подир 50 години решил ищеца да търси ''баща'' си????? Явно алчноста на определени индивиди никога не загасва....

Оставете го да умре на мира на тази възраст вече се губи връзката с тази планета, а Нико, имала ли е връзка с легендата на френското кино през 60-те години за около 30 сек - ок искът за признаване на бащинство е за паре, защото Делон притежава имот в района - ок но майката на Делон на кого е майка по дяволите в крайна сметка се пита в задачата - а?

Ари е отгледан от майката на Ален – Едит и осиновен по нейна молба от втория му баща Пол Булон. Едит си е давала сметка, че Ари ще се окаже по документи брат на баща си, но е убедена, че той е неин внук.

Е всеизвестен факт е че Делон е гей,бил е дружка на Рок Хъдсън - продухвали са си отворите

Явно "синият балон" се е спукал някъде изненадващо.

пишете глупости уж"Ален Делон никога не е признавал, че е баща на Ари Булон, сина на певицата Нико от групата "Велвет ъндърграунд". . Ари е отгледан от майката на Ален Делон Едит Булон." ..как никога не е признат пък е гелдан от майка му....и фамилията на майката е Булон...Оправете се и гледайте като правите COPY PASTE

Абсолютно правилна забележка! Накрая нищо не се разбира от статията. Събудете се и пишете правилно и после си прочетете написаното! ОК?!

Ален е истински мъж. не слуша мама. Пък мама като е припознала "внучето" си го е гледала

Не разбрах, майката на ален делон на кого е майка !?!