Защо поп културата е толкова обсебена от монахините?

Визията на Божиите служителки се появяват на страниците на светските списания и стават вдъхновение на модните дизайнери

Обратно в новината

Коментари - Защо поп културата е толкова обсебена от монахините? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То се вижда - ебе им се та чак им се реве...

Защото са девствени? Или би трябвало да а

ТСеки може да стане монахиня , дори ти - само треба се декларираш , че се приемаш като жена, ако не си. Нема се плашиш , дори да си най-отрудената проститутка, мое да ползваш монашеството като опция за пенсионен план..

Уффф, туй цръничкото, керка му на Кравиц, директо ме засилва да одим у женски манастир доброволно...

"Монахинята от Монца". Култов. Мъжът разтваря не силиконови импланти а портфейла си за СЪКРОВЕННИ ФАНТАЗИИ. Всичко останало са Илюзии.

Да. Не знам как са го пропуснали.

Не от монахините а от перверзиите си..отврат..Да бъдеш монах или монафиня е труден избор и много тежък и отговерен когато е осъзнат това не е хотел

Сестро, Религиозният секс туризъм няма нищо общо с ОТШЕЛНИЧЕСТВОТО. Едното е СИСТЕМА за правене на пари. Справка парцелите на Манастирски ливади за милиарди. Другото е ОСЪЗНАТО ОБЩУВАНЕ с Бог, САМ. Матей Преображенски Миткалото е Вторият Боян Магът. По интелект, познания, способности в общуването с човеците и Бога. Един от най-големите инженери на своето време. Но най-големият Духовник. Затова днес никой не си го спомня, както и дядо Добри, но се прави ПОЛИТИЧЕСКИ ТУРИЗЪМ с цирка наречен смърт и опело на един ДС черноризец.

Целта на кукловодите е човек да се страхува, да залита по всякакви крайности като разврат, наркотици, пиене, а в днешно време и тотално облъчване чрез социалните медии. Едно време облъчването ставаше чрез филмите и музиката. Най-големия страх пък на кукловодите и сатанистите е човек да мисли трезво и самостоятелно и да стои на страната на доброто и на Господ. Макар, че религиите също в голямата си част с вид контрол на масите, все пак идеята за господ е еднаква във всичките такива религии. Борбата е за душата на човек, която много лесно се поддава на внушения и изкушения в материалния свят.

И ще ти кажа кой ти е кукловода. Давай чадо тролещо, изповядай ми се....

Това дето му казвате поп-култура е просто педофилско сатанистична операция ръководена от евреи със странни имена. Шева на Юнивърсъл Мюзик Груп се казва: Лусиан Грейндж.

правеха яко п-но с монахини. Беше голям кеф.

Защо всички монахини на снимките са черни?

Много от елита обичаме натурален шоколад с леко добавено мляко.

Защото техните ///шефове//// държат по възможно най-гнусният начин да се подиграват с Господ Иисус Христов и неговото стадо.

Бая порно филми включват сценарии в който яко се кърти монахиня. А седмото изкуство е подчертано поп-ориентирано. И понеже в поп-културата порнографията е силно заложена, иначе не би била поп, нали така, то това се отразява и в останлите направления на поп-културата: музикални, литературни, театрални и т.н. Мадона например е тръгнала точно от снимането на порно-филми. Доста време преди да реши, че може би може и да пее. Друга основна причина е развратът който се шири из средите на продавачите на опиум за народите. Много в тези среди избират точно това кариерно развитие именно поради лесния достъп до преследваните от закона форми на разврат с непълнолетни, малолетни, умствено изостанали, безпомощни, болни, с психични проблеми и т.н. В тези среди религиозният опиум се продава успешно и дилърите на опиум са в комфортна обстановка.

само дето не може да пее

Просто демонските им души искат да очернят всичко.

Много добре го каза. Евала.

"критически".