Коментари - Защо публиката нападна Царя на животните? | Лайф.dir.bg
назад

Защо публиката нападна Царя на животните?

Филмът за Муфаса успя да разбуни духовете още с обявяването си

Обратно в новината
| Автор : Венемира Мачева

Коментари - Защо публиката нападна Царя на животните? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как така без нито един трансджендър и небинарен? Защо са пренебрегнати тези комюнитис? В знак на протест, ще си направя секуро 2 пъти подред! Не ги е срам. Иначе, след 20 сериала за Междузвездни войни, дисни сега са подкарали тази бозичка. Сега не Муфаса, а и за леля му ще има филм.

То и животни в инвалидни колички няма, но ти се спря на транс. Те ли са тия толкова могъщи че ти отнемат от мисловното време дистанционно, или ти сам, нарочно се караш да проучваш и самообучаваш за транс? Ако е първото, и мен би ме е било страх, като тебе, тия 2-3 български транса да завладеят България. Ако е второто, имам новини за тебе, които няма да ти харесат.

Аз искам Кимба, бялото лъвче. Тва симба е продукт на Тему и Уиш - фалш

ГГ

Защото на хората им омръзна претоплянето на една и съща манджа 20 пъти, примерно? Предистория на предисторията на алтернативната история, която обезсмисля оригиналната история... Благодаря.

кака да няма животни в инвалидни колички, бре? Има сумати хайванчета с протези на два задни крака, предни крака...парализирани и тн итн, не гледаш ли Супервет и доктор Ноел Фитцпатрик:))

Хора, не разбрахте ли, че връщане назад няма, макар и теоретично да се доказва , че можем да го направим! Историята трябва да се помни , знае и разказва. За съжаление още със своето създаване основната цел на киното и телевизията / както и интернета в съвременния свят/ автоматично сменя първоначалния си замисъл…яхната от политиците и хората с огромни капитали. Вместо да гледаме каквото искаме, “те” ни сервират да гледаме каквото “трябва”. За щастие няма начин да ни отнемат правото да избираме, макар че опитите за това не престават!

Абе, и аз искам Бриджит Бардо …гола, ама одъртя и сега гледа кучета и котки.

Е та тебе ли да гледа бе серсемчо.

А в тоя филм има ли па?

Български моми за тебе няма ли? Тряяя в чуждата кошница да бъркаш.

Върни се назад, докажи че можеш! Хвърли си смартфона в тоалетната, метни компа през прозореца.... Аман от "проповедници"!

Мрън, мрън. Като не им харесва - да не го гледат.

Този диктор с удълженията на думите и изобщо интонацията - е като панаирджийски рекламист. Почва да става досадно да ти говорят Муфасаааа...аааа. Евтино и панаирджийско е. Възпитава в панаирджийско и децата.

Ебаис роялисткото лайно

лекува такива "царе" от Ленд Роувъра.....станок...чекай малко..... земи туй олово......

Е па гледай го и че видиш, бе

ужасно смешно е да се претопля една и съща манджа... точно както стана с Междузвездни войни - пълен провал и "игралния" цар лъв след това, та този ще е пореден провал. ИМА СИ ФИЛМ Цар Лъв издаден е, просто трябва да си намериш оригинала и да го гледаш. Само пълен балък ще иде да гледа това и подобни ри-мейки