Защо синът на Хари и Меган не е принц

През 1917 г. крал Джордж Пети издава указ, с който титлите принц и принцеса са ограничени до децата на монарха, децата на синовете на монарха и "най-големият жив син на най-големия син на принца на Уелс", който в наши дни е принц Джордж, синът на принц Уилям

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали на тази почти неизвестна актриса не й било ясно, че влиза в кралското семейство и че там може да не е голям купон. Но тя иска само привилегиите, затова е цялата пушилка.

Тая Мегън се прави на луда. И понеже темата за расизма и дискриминацията е много актуална сега, та решиха да направят един огромен скандал и да вземат едни много пари. Цвета на кожата... Глупости! Ако беше расизъм Елизабет нямаше да разреши брака на Хари и Мегън и официалната пищна сватба, която се случи.

Какво ли би било един ден Арчи да стане крал на Империята...

Остава без доходи акрисата херцогиня на не знам кво си и се разпшщя

Да им имам терзанията!

Тази женица става все по жалка. Показа колко е повърхностна и необразована. Потвърди впечатлението, че мястото и определено не е там и не е заради цвета на кожата. Жалкото е, че Хари потъпка цялото си обучение и възпитание и се оказа доста разглезен и безхарактерен. Но като се събереш с глупава и алчна особа, или казано селска пръчка, едва ли може да се очаква нещо друго. Както се казва по дрехите посрещат, по акъла изпращат.

О писня ми вече от тези глупаци

Чичото на Хари, Принц Едуард и съпругата му се отказват от титлата принц и принцеса за децата си, на каквито те имат пълно право. Не се отказват обаче от задълженията си като членове на кралското семейство. Обратното на това, което правят Хари и Меган - искат титли, пари и привилегии без задължения.

Полусестрата на Меган, Саманта Маркъл коментира за твърденията на Меган, че едва се познават, като я нарече заблудена (Delusional). Тя също така предположи, че сестра й, с която споделя баща Томас Маркъл, може да има „нарцистично разстройство на личността“. Много точна диагноза на Меган!!! По време на интервюто Меган твърдеше, че „е израснала като единствено дете“ и че за последен път, когато е видяла Саманта, „трябва да е била преди поне 18, 19 години, а преди това каза преди 10 години". Също така бащата на Мегън бе включен в интервю и каза, че не е разговарял и никога не е виждал Хари, а също и Меган от поне 4 години, когато е бил подготвян за сърдечна операция, а Хари му е текствал, че той сам бил решил да не се виждат повече... всъщност истинското име на Меган е второто име от две имена - Rachel Meghan, и затова Меган е избрала Archie като анаграма на Rachel. Егоцентрична феминистка с психична диагноза и с Хари под чехъл... Не виждам дълго да продължи с Хари заедно, рано или късно психичните й проблеми ще ги разделят... Забележете, че "избраха" времето на скандала с Кралското семейство, точно когато 99 годишния принц Филип бе подложен на сърдечна операция за отстраняване на тромб с сърцето, това със сигурност ще му се отрази и е страхотна НАГЛОСТ от страна на Хари и Меган! За интервюто получиха 9 млн долара, подписаха също контракт за 100 млн паунда с Нетфликс... за да продължат подобни скандали и в бъдеще...

пак пуснаха удите от лудицата, щото майката меркъл извади битата карта на расизма, без да мисли и премисля че с тези хора ще се среща през годините волно или неволно, расизма е меко казано много евтина карта, но преди време и футболиста Неймар изгоря, хората провериха и установиха, че дяволът не е толкова черен, също така и меркъл сега трбва да си лиже раните и в и същото време безупречно да знае етикета в кралския двор,не може само да искаш като от приказките, трява и да даваш, оказва се че тя е безкрайно неграмотна по отношение на протокола в кралския двор и не напрадзно са се опасявали от нейния интелектуален коефициент, ами тя е не само ограничена, ами и алчна,направо да се гръмне със своя ум и безразсъие....

Как не Ви домързя да напишете 6 реда изречение.... :D А по темата - не харесвам който и да е от кралското семейство, но пък е похвално, че си пазят традициите. А Хари и Меган са просто глупави и алчни.

брава умно цветенце

Абе, хора оставете синът на Хари и Меган да си се бори с вятърните мелници, дали ще расте в имение 2 милиона , или в имение за 20 милиона , нас не ни бърка по никакъв начин. Ама , това , което мен ми бърка в здравето е , някой знае ли защо Явор Бахаров не е в панделата? Сега чета съседната статия, на която са затворили коментарите, че билетите за представлението "Отчаяни съпрузи", в което той участва, били продадени за часове

На офците им трябва офчар-монарх, тзар. Нема такова животно като дивайн хюман-апоинтед бай Год, да води стадото и да ги учи как да му бееее-кат. Ма офците си бекат, вместо да им шатват секакви медийни изяеви на тези принсове и принсиси

Страшно много се разичава това, което бг пише и това, което Меган и Хари казват на интервюто. Явно, тия дето са писали статията, не разбират английски......хихихихииииииииии,,,, айде браво, продължавайте така хахахаааааа

Там учиха ли ви да чувате между редовете? Усойница, че и с претенции ...

А защо домакинята на испанския крал е кралица?

То, и аз съм се родил в обора ама на, не стига че не съм ни Господ, ни Исус /и правилно/, ами ми казаха че и с възкръстването било малко вероятно, та да сЪ пазя от Ковида. Иначе нищо не започва от днес. Не знам по ДНК но, по външни белези Хари не виждам да прилича на когото и да е от "двора". А и тези решения-по възрастна, разведена, малко боята....твърде големи отклонения от приетите норми за "двора". От друга страна това че си се родил /а още повече попаднал/ в "двора", не те прави с нищо повече от обикновения човек /ей на Исус-в обора/, а те задължава да спазваш някакви приети от обществото норми. Не желаеш-излизаш, но щом "късаш" го правиш тотално а не, ама.....дайте пари, охрана...

Ами не е принц Арчито, защото принцове можем да раждаме само аз и Кейт. Аз съм потомка на Иван Асеневци и точка. Аз вече го родих моя принц, Кейт се отчете с двама и край. Мача е свирен.

Какво е нужно за един скандал: ? НИЩО + една жена

Сценарий: Меган - Изтъня кесията... Хари (изпод чехъла) - Айде на интервю!

Аз например не разбрах защо приканват жените да се солидаризират с Меган. Кралицата също е жена. Освен това при нас жените плащат за всичко, за съжаление останахме повечето жени тука. На Меган ли да се оплачем, на Кралицата ли.

На Меган и е генно заложено да си е брикет!

По радиото чух, че ставало дума за някакъв ремонт, който дворецът не искал да плати. Бива ли, заради такива неща да се вдигат революции :~ Само като си спомня какво беше при нас...

Ох,и ние си имаме една Мегън. Близък роднина,живее с една кукла 15 години,и нищо не са постигнали,въпреки добрите заплати.Почивки и екскурзии в чужбина и у нас,уикенди в западен стил,безкраен купон.Имам усещането,че ще живеят поне 100 години и всичко отлагат във времето.Така е,когато мъжът изпадне под чехъл и го водят за носа.

са весел и разнообразен живот. Не всеки мечтае да живее в палат и да се размножи. Някои хора префпочитат да си харчат парите за пътувания и преживявания и това е тяхно право.

lu4ka

'Що? Викаш, тея 'дето имат деца, не могат да пътуват ли?

Че какъв по хубав живот от тва. Да чукаш готино пиче по почивки. Нищо не биле постигнали. Да се бяха заробили в някоя панелка за цял живот и да люпят семки пред блока ли.

И какво е общото, че не схванах? Хората работят, изкарват си парите и живеят живота, който искат. Не живеят на чужд гръб, останах с впечатлението и, че не създават интриги и не изнудват някого. Та не виждам мъж под чехъл, а двойка с еднакви интереси и разбирания за живота.

Момент, момент... Значи тая Мегън поиска да се омъжи за кралски човек, сватба направиха думба-лумба,после решиха, че не им харесва нещо, махнаха се... Е сега какво иска?! Егати лицемерката.

Не и направиха сватба , а и направиха сватба за 40+ милиона :)

lu4ka

32, като 30 бяха за охрана.

Можеш да изкараш Меган от гетото, но да изкараш гетото от Меган, не можеш.

Връзката с американката Уолис Симпсън става причина Едуард VIII да абдикира. И толкоз!

Любовта е при Уолис и Едуард, не при Мегън и Хари. Уолис е начетена жена с достойнство и Едуард не е под чехъл. Едуард абдикира за да запази имиджа на короната, а не остава да отстоява позицията си и да задълбочава създалата се криза. След адбикацията двамата по никакъв повод не са засягали имиджа и интересите на короната. А след смъртта му, Елизабет поема всички разходи на Уолис, която до смъртта си е била парализирана. Та какво общо имат Мегън и Хари с тях?! Както и какво общо има Мегън с Даяна?! Нищо!

Меган вероятно има дълбоко вкоренено лично отмъщение към британската корона. И е използвала задната си врата за да се справи с проблемите си.

Баба ти Бети, драги Хари, има право да си издава/неиздава каквито си рече укази. ТЯ е кралицата, пък вие сте редови граждани. Нали това искахте?

И аз взех да се чудя по какво се различават цар Киро и цар Симо. А?!?

Мегън, ти ли си бе мила? Прочети книжка. Може и да разбереш, ама няма да ти хареса.

Здравата се е прецакала тая Мегън, синът й не е принц. Гледай му здравето ма жено, как не те е срам за глупости да пискаш. Тоя брак се оказа голяма глупост. Най-добре развод. Горките мъже

Прецакала се е защото е простичка. Ако беше прочела някоя и друга смислена книжка, а не само любовни романи, щеше да е наясно, че е трябвало да се цели в Чарлз или в Уилям, а не в Харито.

Кака Меги здравата води за носа тоя Хари.

Аз виждам сълзите в очите на това момиче, не смятм че лъже и не смятам че задължително трябва да са в двореца като не има харесва. Добре направиха че си тръгнаха от там, но не трябваше да дават според мен на алчните журналисти повод да ровят за мърсотия и интриги. Аз лично виждам логика в това принцовете да са по-малко, възможни са голям брой разклонения и синиве и дъщери, като и разводи и повторни бракове с което би станал истински ад в това на кой му принадлежи титтла по право.

Сълзи - та тя нали е актриса...

сълзи не ме разсмивай от актрисата

Седнали една милиардерка - тв водеща и една актриса от сериал - кралска снаха да се жалват как ги потискат белите хора. Ах, моля ви се!

Кралица Виктория и наследниците и да са покровителствали избиването и продаването в робство на милиони цветнокожи, но ти да се натресеш в този кралски двор - голяма любов е това :)

Съжалявам ма тя простакеста едва ли се е интересувала от това

Е, как принц с тва кучешко име?!

Ревливата сапунерка Мегън просто не уцели правилния двор...

velko320@

Те ще си се оправят, с титла или без титла.

Детето на мухльо и на курва, не може да бъде принц.

Да, може да бъде перфекте дюнерджия, мандраджия, тенекеджия, калайджия, кафеджия, кавалджия, минетчия и какви ли още не достойни професии!!!!

Мегън - артистка не само като професия,но и в живота.

ама тая дрисла Меган е толкоз тъпа, те затова са я преценили хората в кралското семейство. Само излиза че Хари е по прост от нея като дава да го манипулира толкова елементарно. Голям театър изигра пред Опрата, тя оная и тя как не я пита защо собствения и баща я осра като са жени. Ама иначе расова дискриминация имало, ти бъди прост кат гъска пък после цвета на кожата ти пречи да си успешен.

Хари, Хариии, нали уж искаше да си независим. Ко станА?!

Спряли му издръжката. Без издръжка как да е независим. :)

Да опростим нещата - аз съм Пешо, а брат ми - Гошо. Неговите деца са принцове, а моите не са, но баба може за 10 секунди да издаде указ, променяйки 100-годишен произволен такъв, но не го прави по "нейни си" съображения. Със сигурност ще съм бесен. Хари в случая изглежда прав.

Де факто, преди да станеш крал, ти си никой, брат ти-също, жена му- и тя. Щом баба ти е кралица, тя решава какво да прави. Ако не ти харесва- напускаш, отиваш в република, бачкаш и плащаш данъци. И без да ревеш цял живот, колко са е прецакали- тва си е твое лично решение.

ем прав ама жена му е елементарна златотърсачка, аз ако съм на мястото на бабата ами аз няма да издам такъв указ.Те хората са я проучили що за стока е, пак Хари като си е навил на ината да се ожени за нея да си чука сега главата. Тя тая Меган на луда мяза с тия близко разположени очички.

хахах, ужас, и аз си викам за очите-като гуцка малко, горкото Арчи (баси името-то това да не е куче) същите очи като на майка си...

Мегън Маркъл продължава да си участва в сапунени сериали.

Февруари 2020 г.: "Хари и съпругата му искат да се оттеглят от своите кралски задължения. Те се оплакаха от медийно вмешателство и изразиха желание да бъдат финансово независими. Отнемането на кралските им правомощия ще стане на 31 март. От пролетта Хари и Меган ще спрат да изпозлват кралските си титли - херцог и херцогиня на Съсекс. Освен това няма да получават обществени средства и дори ще се наложи да възстановят милиони, похарчени в качеството им на кралски особи."

Англия миналата година ни спретна расистки Футболен скандал, сега им се върна с лихвите

Ами така става, когато жабата дигне крак да я подковават...

Ех,Хари,Хари! В какво блато ти нагази...

Абе, да им имам проблемите на тия. Баба Пена на село все още ползва външна тоалетна и си бърше задника с вестник и то през 1та половина на XXI век, а тези смотаняци рИват да бъдат принцове и принцеси и да имат охрана. Баси!

От една американска лайняна пръчка, наречена Мегън, каква бурна бозяна световна сапунка произтече, не ти е работа! И всичкото стана заради американските пеерасти, които се самозабравиха в своите претенции. Те стигнаха до там, че притиснаха издателството, което има права върху издаването на романите на Агата Кристи да променят заглавието на романа „Десет малки негърчета“ на политкоректното „Десетте различни“! Утре тези пеераси ще кажат, че не е удобно една държава да се казва ЧЕРНА ГОРА, и ще се наложи тя да се преименува. После няма да е удобно да има и ЧЕРНО МОРЕ и тогава кво ще превим??? Да му мислят румънците с тяхната Cerna vodă, швабите с тения Schvarzvald и турците с техните Карачобан, Карафеиз, Караибрахим, Карабунак и т.н.

Ти да видиш! Ние българите какво ще прави с любимите на целия народ трапезни песни "Черен влак се композира от Бургас за София" и другата – "Каракольо седше на високи чердаци дребни пари броеше, руйно вино пиеше... "

ЧЕРНИ мисли ме налегнаха и мене

Цццц, ей го Джордж V и той лично мрази Мегито. Още 1930 се е погрижил да ѝ подготви такъв к-р капан и малкото Арчи да не види титла. Специално за нея и BLM е гласено всичко

Хари и Меган нали се оттеглиха от кралската фамилия и се отказаха от титлите си миналата година. Сега са обикновени хора... Е, тогава, какъв е казуса?