17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за еднин самопогубил се талантлив човек.Хора,никога не посягайте към дрогата.Тя е капан с фатален край.Няма излизане.

RIP братле малко хора са оцеляли сред среща с дрогата. Какво кара музикантите да се самоубиват. Че света е място за тъпи и пробивни селяни и прости хора ли? Това не е оправдание. Музиката не е ли дрога? Не е ли достатъчна. Групата беше много готина. Жалко.

А защо му е бил счупен носа? Убили са го?! Дрогата и алкохола не помагат!

много бездарен. не съжалявам. беше доста посредствен хомосексуалист и наркоман!

Бог да го прости. Имам чувството, че е имал проблеми , а е бил изоставен от приятели и близки. Не се е намерил кой да му подаде ръка. Жалко.

Гравити Ко са любимата ми българска група. А Явор Захариев има прекрасен глас. Жалко, че така се е стекъл живота с него. Та дори и с групата Струва ми, че останаха някак в сянка и недооценени. Може и да бъркам, защото не живея в България от дълги години, и не следя вече българската музика в подробности. Но е единственият концерт , на който съм им била, беше прекрасен! ...и са единствените българи, на които си купих албум. Язък за човека! Сила за хората, които го обичат...

ти откога стана "Марейке", Ма, Маро?

Georgie

Като гледам някои коментари се чудя живот ли е това да завиждаш на страдал и починал човек...

Не е живот и те си го знаят. Затова съскат и плюят с всички сили. Защото осъзнават, че цял "живот" ще са в затвора на собственото си ограничено съзнание.

Боже, колко висока интелектуалност блика от поста ти.

Гравити ко? Не.

Почивай в мир! Нека душата ти да намери покой!

Жалко за погубения живот. Много тъжно...

За мен Gravity Co. са част от една ера - ерата ММ. Години, в които се правеше качествена българска музика, излязоха едни от най-добрите музиканти, работещи и към днешна дата. Създаваше се музика, която оставя следи, а не търси лайкове и милиони гледания със скандал и пошлост. Много ми е мъчно за случилото се. Надявам се да бъде щастлив на онова другото място и в мир. А музиката няма как да бъде забравена... вярвам.

Антибиотика бяха а голяма класа...неам думи. Мишо шамара също...

беше тъп ,постоянно дрогиран педал.не ми жал както и за другото лайно ласкин.

Този не ми говори нищо, обаче..

Аз не вярвам че е OD. Мисля, че се е борил и от там са нараняванията, а някой му е сложил фаталната доза. Така става с много знаменитости, решили да спрат с дрогата, но картела не позволява. Показно! Жалко за човека. Бог да го прости.

ти тоя миндил за знаменитост ли си го имаш? бахти издуханите фенове на наркоман и пеераст има тук.

Сетих се кой е.Язък за човека и таланта му.Защо ли си пропиля живота?От снимката с кучето,просто личи че е загубил битката.Жалко.

Бог да го прости!

д мноо поздрави на другия педал дето го е светнал със спина.

Първо по темата - Мир на праха му, кой бил, какво правил, от какво е болен ... НЕ Е ВАША РАБОТА, това българите са ужасни хора, гадно племе, затова все още мъчейки се оцелява от проклетия, завист, злоба, ВСИЧКО ТОВА се връща в домовете ви при вас и ДЕЦАТА ВИ, не се спира те пред нищо в това да се изказвате неподготвени, ако бяхте толкова упорити в това да оправите държавата си грешка нямаше да имате, добре че скоро този не знам какъв си народ, може би грешка на природата, ще изчезне!

След първия ред коментарът ти се превръща в нещо, което ни най-малко не се отличава от останалите злобни коментари. Казваш "българите СА ужасни хора" ... а ти какъв си?

срамувам се, че съм българин, това не е нормално поведение, това не са нормални хора, този народ изтрещя тотално или някой нарочно го "бърничка" или си е такъв, но това поведение не е нормално!!!!!!!!!!!!!!!!

не си нормален, а това, че си българин, е случайност.

Ако се срамуваш, че си българин, то значи че не се различаваш от тези, които критикуваш.

Ако съдим за един народ по коментарите, то сме по-зле и канибалите. Добре, че знаем кой точно ще седне да хули починали хора. Животни без социум, съвест, душа или бъдеще. Самотни, безпарични, с интелект близък до минимума, завистливи, и нечистоплътни по сърце. Изчистете си първо черонто под ноктите, пък после дращете. Дано имаш мир, Яворе. Forever Mr. Somebody.

Човек се оценява не по дължината на живота си а по това, което оставя след себе си. Жалко, че си отиде така млад, и... Нека всички дето му търсите кусурите вместо да плюете човека отишъл си от този свят, поне малко се замислете какво той е оставил и какво вие ще оставите... А от какво е умрял вече няма значение..... Лека му пръст.

Много ми стана мъчно, познавах го като добър човек. Някой знае ли какво наистина се е случило? Почивай в мир, Яворе!

Извинявайте не разбрах, ще обявяваме ли 3-дневен национален траур? Тъжно е, че млади хора почиват всеки ден (при соца това беше изключение), ноооо...славата, и съпътстващите ги дроги и други премеждия НЕ прощават.

Как да не е било изключение, като се е крила информацията за такива

Ееех, Саше, Сашее... Да не продължавам по нататък, а. Саше.

ей така изведнъж се спъна ... и ли някой ти помогна ? Беше възроден и много вдъхновен ! С възхищение поколон ! Светла ти памет !

Мозъкът ми не побира от къде е тая злоба във вас? Човек, като Явор със всичките му демони и проблеми и краткия му живот поне е ЖИВЯЛ! А вие? Цял живот душевно мъртви! Когато си скот и бездушник, когато не си обичал и не си създал нищо... Ти просто не си живял! Сигурно си мислите че сте много оригинални и интересни, но не разбирате че плюете срещу вентилатора! Всичката тази злоба се връща отнова към вас и ви убива бавно! Тъжно е! Най-вероятно сте живели ужасен живот, щом не познавате любовта и човечноста!

stankow

Когато се съобщи за смърт от наркотици, разбираемо е. Все пак човек си е отишъл. Но след това да се пускат статии, ах колко бил талантлив, добър, честен, кучелюбив и т.н - това е апологетика на наркотиците. Пропаганда на едно от най-тежките извращения срещу разума и живота. А ще има и още статии, събития "в памет" и т.н. ! На кого е нужно това !?!?

Животно.... Пък и си ограничен... Прочети малко психоанализа защо повечето талантливи учени и артисти умират млади... Има литература по темата...Стига да можеш да четеш...

тпрууу!

Ще ни липсваш. Поклон.

Лека му пръст на младежа:(((но мнозина такива като него израснали в ''демокрацията'' на България си заминаха от този свят без да разберът какво значи ''демокрация''.... Няма защо да замитат случая защото с тези измислици ''вътрешни проблеми'' намеквайки за някогашната му зависимост няма как да премахнат травмите от главата клоито няма как да станат ако паднеш, ще се нараниш на едно място.......

Не се бойте от онези, които убиват тялото, а душата не могат да убият; а по-скоро се бойте от Онзи, който може и душа, и тяло да погуби в пъкъла. Матей 10:28

Когато човек продаде себе си на сатана за да стане известен и започне да му служи... минава време, в което този човек тръгва нагоре по стълбицата на известността и стремглаво става известен... но това е само началото... сатана не се интересува от неговата известност, той се интересува от живата му!!! и така един хубяв и красив ден идва и му го взима!!! Каквото поискаш, това получаваш. Колко такива примери имаме в историята??? - хиляди по десетки хиляди!

Ти се възгордя, че си нещо повече от ближния си. Идвам за теб!

Отвратителни сте троловете в редакцията! За едните кликбайт сте готови на всичко! Спрете коментарите под теми за починали личности без значение кои са те и при какви обстоятелства е настъпил краят... Оставете мъртвите да напуснат този свят спокойно и живите да спрат за миг в своята мъка и да си зададат въпросите къде са и как ще си отидат те.. Мир на изтерзаната душа на Явор.

Gravity Co не ги бях слушал от времето на ММ, после около 3004 - 2005 имаха лайфове в клубове... Относно музиката - брит-попрок никога не съм харесвал, но за разлика от днешните аутотюн боклуци или мормон рокери са на светлинни години напред. Да почива в мир Явор, не го познавам лично, но много жалко , че такива талантливи хора се погубват сами!

Да, такъв са го създали родителите му - с ... очи и там каквото. И положили много усилия да го отгледат, преди той да... се захване със себе си. Да унищожава себе си както там се досетиш. Мир на праха му.

Жалко...много жалко. Един млад и талантлив човек по-малко, а колко са малко всъщност стойностните Човеци сега...

дрогата и спина не прощават!

Уви,НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН! НИКОЙ!!!

избор си е не застраховка аз няма как да фана малария сега...

И хепатит С няма как да хванеш... и утре те блъска дрогиран идот на улицата и ти преливат кръв... Добре дошъл в реалния свят. Нищо, че споделям гледната ти точка за личния избор. Просто не бъди толкова категоричен. Точно с такива Създателят ни си прави горчиви "шеги".

Извинете ме , но кой е този човек ? Гледам от вчера гърми нета за него ?

Не си ти, не бой се !

Естествено ми е жал за всеки, който си е заминал нелепо. Сега някой да обясни на кучето, защо стопанинът му няма да се върне повече ....

глупи, за разлика от теб, кучетата имат интуиция, ...

Знаеш ли раликата между интуиция и разум? Интуиция е да усещаш, че ще вали дъжд. Или че нещо лошо ще се случи. Разум е да разбереш, ако е възможно, защо някой слага край на живота си. Няма как кучето да разбере какво се е случило.

Имам чувството,че парчето беше mr noon не това, което сте писали....седях пред мен с дни....моята отчаяна детска душичка :-(

Закономере край на наркомян!!!

На теб края ти е дошъл още преди да започне началото. Цял живот скот... Човек в хармония със себе си не би могъл да бъде така жлъчно назидателен на чужд гроб. Жалка работа...

Човек в хармония със себе си няма да стане наркоман!!!!!!!!!!!!!!

Добре казано. Напиши книга, ще си я купя.

Никой никъде не е казал, че това момче е бил или не в хармония със себе си, а става въпрос за грозната ти реакция. Това не отменя факта, че плюеш по мъртъв човек, който не си познавал... Дори 1 порок да нямаш, определено не си харесваш живота, за да говориш по подобен начин. Бъди здрав!

Чукнете на дърво,главата ви сигурно е близо, защото никой от нищо не е застрахован а и причините да се стига до толкова зависими са видни от всеки мислещ - забогатяване на малцина с помоща на властта за да се разпространява така бързо отровата сред населението.. В Люлин бая надписи имаше в този смизъл за един властващ, някой ги позатриха ама има и останали....

Наистина се оливате.Ах, ох и уви, ама защо, ама как.Защото е паднал човека.Случва се.Всички си отиват, и хора с усмихнати и с неусмихнати очи и с неповторими и с обикновени тембъри.И всички си отиват твърде рано, и на 18 и на 108 години.Не съм чул за някой да кажат : ей тоя си отиде таман на време.Айде, вземете се сега в ръце и не раздухвайте поредната идиотска истерия.Всички си отиваме, а певци и спортисти са специална категория хора само в меките ви, пипонести, журналистически кратунки.

въпроса не е кога, а как ще си отидеш, ... сигурно ти специално като никому неизвестна мижитурка, плувнал в собстените ти пикня и говна

Вярно, вярно важно е как, а не кога.Аз като никому неизвестна мижитурка не смея и да мечтая да падна от стълба.Но след като нямате претенции за кога, обаче, се надявам да е по-късничко, ако благододно-гневната ви добродетелна натура не възразява, разбира се.

Няма нужда от агресия. Единственото необходимо е чувството за такт. Бог да съди тия, които са вече при него. Ние може само да съчувстваме и да помълчим. Има и щастливо остарели рок звезди. Може би просто са имали късмет.

този даже не беше звезда. прав е 51088, оливате се.

никога не треба друсаш сам, ... ако беше довел некоя кифла, щеща да се земе у ръце, ...

хахаха.....грозно е да се смея, но от стари наркомани съм чувал абсолютно същото и май са прави

Да - щеше да му изтегли лошото настроение през х..

Дир са толкова жалки..... добре, че умират разни хора

"ъндърграунд сцени, във "Военния клуб" или на наградите на ММ" ?!?! Ъъъ, безспорно, световно известни са били!

Основи на сценичната изява. (теория за идиоти) Има два вида сцена: мейнстрийм (радио, телевизия, ексфактор, планета, гласът, капките, лъскави зали, скъпи клубове и т.н. храна за заоблени мозъци) и ъндърграун сцена (всичко останало и разбира се интересно и ставащо за слушане, което те кара да си мърдаш мозъка, защото изкуството не е да мяташ гюбек) Гравити са властелини на ъндърграунд сцената, за която ти не знаеш нищо, но аз знам всичко и съм много, много доволен.

Не съм чувал нищо за това момче...Да почива в мир!

Слушаш друга музика ...Лека му пръст!

Затова и повечето хора му симпатизират, че въпреки проблемите които е имал, не са ни ги навирали всеки ден в лицето под формата на клюкарски статии. Въпреки, че не всеки харесва музиката която са правили, поне са имали собствен стил, който не е комерсиално чалгазиран. Може би на запад би бил оценен по-високо.

Сега, винаги е жалко когато човек си отиде ама тая истерия взе да ми накъртва. Нито думичка не се пише за умиращи дечица, които не са близвали алкохол камо ли наркотици, но умират защото са имали проклятието да се родят на прокълната територия. Но някак друс умрял - вече оди почваме да пишем. Това лицемерие ме подлудява!

Как пък пропусна да споменеш и пенсионерите!

алокохолът и цигарите не прощават. Нямат жалост.

Много ще липсваш, Яворе. Колко ме е яд, че така и не отидох на техен концерт след събирането. На клипа от статията се вижда, че е бил както винаги на ниво!

:Пороците не прощават!

Тез от компанията не вземат ли! На такива ми приличат. Спортувайте редовно и забравете за цигари, аклохол и наркотици. И с такива не се събирайте!

А разврата с жените и порното???

глутници кучета след теб..

Ко?

Това почва да прилича на истерията боян петров

- Истерията - може би - но Боян Петров е на светлинни години. И е бил въпреки болестите и несполуките (направо катастрофи), а не поради наркомания.

... оливате се.

Какви вътрешности те гонят пък тебе? Жалко за човека, но чак неповторим глас нямаше..

Гласът му е хубав! Жалко Бог да го прости!

Не му ровете вече вътрешностите - човека е вече спомен! Жалко за този неповторим глас и пропиления талант!