Коментари - Засипват със злобни коментари 150-килограмовата "Мис Алабама" | Лайф.dir.bg

Коментари - Засипват със злобни коментари 150-килограмовата "Мис Алабама" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Остава да кажете и на тая кой яй е спонсорирал първото място - КейЕфСи или някой производител на статини и инсулин?

Като не знаят, кой е уредил победата ѝ, нормално е да злобеят срещу нея. И аз бих го правил, ако имаше някаква полза. Успех с блокирането на адреси, дирци! Не се научихте, че да правиш едно и също и да очакваш различен резултат показва единствено, колко са глупави тези от вас, които го правят.

Не че нещо, ама да спечелиш мис Алабама е като да спечелиш мис Тутракан. Файда никаква, само ще се насади на националния конкурс и ще изяде кетъринга за всички останали участници, журналисти и прочие...

Няма ала-бала, бая луканки ще излезнат...

поредно копи-пейст от Раша Тудей. Браво Моника, достойна ученичка на Гьобелс. По същият начин возбужденците вярват за "бреговете на Белорусия" и "богатствата на Сибир не принадлежат на Русия" "казани" от Мадлен Олбрайт.

нещо си объркал темата,ела при нас на Еврогъзия там ти е мястото.

Всичко хамериканско е ГРОЗНО и ТЪПИЧКО, но е реално

Злобни коментари, а добронамерено ли е да лъжат хората, че тя е хубава??? Не е ли много злобно спрямо другите от конкурса да им отнемат по този начин първото място???

Сега вече може да се кандидатира и за стюардеса!

летях от Москва до Ленинград. ВЪТРЕШНИ съветски линии. Отличници ученици бяхме на обмяна със съветски товарищи. Нямате на представа как изглеждаше самолета вътре - като излетял от "Факултето". А тази американска красавица буквално е елитна, пред добитъка в ролята на стюардеси в съветския самолет. До днес не мога да разбера руския мир: в самолета сестри на Квазимодо в ролята на стюардеси а английската гимназия в Москва бе само с копия на Наташа Ростова: такива наземни ангели, в такова количество и с такава неземна красота, никога повече не видях.

И аз като дете съм летял из вътрешни за СССР линии, но самолетите си бяха нормални за времето си. Не е било лукс, но беше чисто и климатикът работеше.

Кво значи засипана със злобни коментари? Мястото й просто не е там. Да взима да стола и да се мести другаде.

официалният конкурс за Мис Алабама, а някакво събитие, организирано от случайни хора. Официалинят конкурс предстои в края на юни. Не е ясно какви са били мотивите на организаторите и защото тази млада жена се е съгласила да участва. Ако това са нейни прияели, които са искали да я зарадват, то постъпката им е доста жестока. Вместо да се опитат да ѝ помогнат да намали теглото си до такова, което няма да застрашва живота ѝ, те я окуражават.

Поне е някаква жена. Колежката ѝ от конкурса в щата Мериленд се оказа мъж. :))) Ценности ли бяха да ги опишеш...

Проверката доколко тази е красива е елементарна - кажете на някоя жена, че прилича на Мис Алабама и следете реакцията...

Гледа да се угоди на 1/2% от населението. Когато започнат да губят от това угодничестов, подобни организации и бизнеси ще се върнат към нормалното.

навирайте ни я в очите тая отврат ден по ден и час по час!

ама това пък вече излиза извън всякакви граници...

Дали не са изтрещели окончателно американците, а?

руските подводници около Флорида ще ги излекуват от много неща... Точно както Путин ги излекува от Ковида за една нощ, когато влезе в Украйна...

"Мнозина я определиха като "нездравословен срам", коментирайки, че визията й е причинена от самата нея и че дава изключително лош пример, насърчавайки аудиторията да се храни нездравословно." Това изречние казва всичко. Нездравословно е да си с такова тегло и не трябва да се насърчава мързела и лакомията сред младите. Точно както и новата поредица по телевизора "ДРАГ поколение" в която се рекламира смянат на пол асред 10-20 годишни деца. Това е отвратителна маркетингова стратегия.

Нормализирането на гейовете и дебелите и смяната на пола трябва да спре. Лошото е. че не само няма да спре, а умишлено се води политика за подкрепянето на това нещо. На малките им се промива мозъка още в училище.

бая се опърдела задница

Мис Барбекю :)

пу машала.

Маце, ако си 160 кила не можеш да правиш всичко - нито да качиш 10 стълби, нито да спортуваш с приятели, нито да седнеш комфортно на нормален стол ... Разбирам да не се налагат анорексички, но толкова ли между 40 и 160 кила нямаше друга хубава жена с нормално тяло?

Ако бяхте поровили малко из американските медии щяхте да разберете, че това е фейк новина, ама кълвете като шарани на гола кука и разпространявате лъжи.

Какво толкова?! Искаш жена - получаваш две!

Не разбирам защо. Прилича ми на типична представителка на САЩ. Напълно нормално да я изберат.