Долче и Габана осъдени на затвор за измама

Италианските дизайнери бяха осъдени в Милано на една година и осем месеца затвор заради данъчна измама за един милиард евро.

Обратно в новината

Коментари - Долче и Габана осъдени на затвор за измама | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Triabva6e da ,,si otvoriat,, edna tiahna BANKA, i nikoi ne 6te gi zaka4i!!!Sega sveta se ,,upravliava,, ot ,,BANKSTERS,, !!!

Интересно, че за ГЕРБ много се говори, но нищо конкретно не се с споменава никъде и никога. Главен прокурор е явно БСП-ар, поне не е гербер, но и той нищо не е намерил, освен бюлетини в печатницата, която е печатала бюлетини. Оказа се партенката на десетилетието. Дайте някоя конкретна схема, някоя конкретна далавера на ГЕРБ, освен че си вдигнаха геийтинга и спечелиха втори път избори, което не се беше случвало в Бългаиря. Нещо като ремонт на локални пътища за милиарди, както БСП направи, а не с европейските средства, че не могат да се крадат, изхащат ги и им ги спират. За това а сприте на бабите е по-лесно. Или нещо като на Доган, като на Масларова, като на Станишев лобистките пари за Виена, които се върнаха при приятелката му, а лобиста го съдят за измами. Един вид дайте едни пари, дето са изпрани, присвоени и т.н., че да повярваме за ГЕРБ. Иначе само простаците, каквито са червените папагали могат да повтарят, но ГЕРБ пак ще спечели изборите. Само че този път комунисти, турци и фашисти (е гати Франкенщайна, който са тези хора!) няма да ги има.

Айде ,моля те на заспали ли ще се правим..Схема ли искаш да ти кажа - контрабандата с цигари!Какво очакваш от ДОКАЗАН член на СИК и от един нагъл подлизурко със странна форма на главата.И в добавка не знам кои точно са комунистите тъй като Боко е член на БКП от 19годишен...Така де акцента е върху това ,че всички са зле ;д

Уха един милиард. Много бе, те са се уляли направо. Печелят пари които никога няма да успеят да изхарчат, а си рискуват спокойствието за да не платят данъци. Важното е че по тези страни се лежи и в затвора за данъчни измами, а при нас и за убииство може да ти се размине, какво остава за измами. Там съда хич не си поплюва, известни неизвестни в затвора.

Аз си знаех, че в Дончо и Гъбаря има нещо съмнително.

Пе*ска работа. Тия са се оляли обаче, един милиард евро няма как да го скрият.

то тхе италян бусинессмен тхис трик оф авоидинг тахес ис абсолютелъ нормал. вхат\'с тхе абнормал хере и до нот кнов. италъ муст чанге иц тах състем *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре, че в цивилния живот са свикнали да си дават дупетата, та ще имат тренинг, а и току виж им харесало

Сега е моментът Донка и Гергана да им завземат пазарите :)))

В статията има видимо несъответствие на фактите. Не може приходите им да са 1 млрд, и данъчната измама също да е в размер 1 млрд. Това би означавало, че 100% от приходите им са за данъци!

1 милиард е оборотът за година. А данъчните измами са от много години. Капиш?

Валя, ти 8-ми клас имаш ли завършен?

Валя, ти направо ме изуми с глупостите, които си написала... :D

Валя, ти малоумна ли си??

Момчета, поискайте българско гражданство и ще сте спасени! Тук червено-депесарската мафия е откраднала милиарди и има също толкова неплатени данъци, а в същото време е в правителството и парламента. Раят ва мафиотите - не е за изпускане!

стига сте преписвали от чуждите медии безграмотно, хеи, идиоти!!! БЕЗГРАМОТНИ!!!

Неграмотни, не "без"грамотни.

Виж, че пича се подиграва бе! БЕЗграмотни са я!

само глупости съобщавате тук!!! каква е всъщност тази измама??? ИЗкусна или ИСкусна??? Имате ли идея за правопис даже!!! Журналисти!!! Скриите се някъде, мекерета загубени и прости неграмотни!!!!

Подкрепям Ви, но и Вие пишете грамотно. СкриЙте се; а изреченията в бълг. език започват с главна буква.

хей, много ми писна от самозвани журналисти, които нямат идея какво пишат!!! какво значи " искусна измама" ??? малко поне се образовайте, преди да пишете...не ме принуждавайте да използвам жаргон

Новата колекция на Д&Г ще наблегне на райетата.

Предишната беше а ангелчета и рози, тази наистина е с райета (освен за затвора) :):):):)

hehe...siguren sum che njama da lezat!

Аууу ами сега Николета откъде ще си попълва гардероба?! Не е лошо утре да пуснете една статия по темата коя ще е новата й любима марка, че иначе няма да можем да спим...

Това е защото не ги е разследвал Пеевски.

Еееми, стилистите сега ще се насладят на кратък престой в дранголник с живописен изглед. Но там ще намерят разнообразни интимни партньори и може да се завърнат още по-силно на модната сцена.

Че там затворите да не са като тука? Ако изобщо лежат, ще са си в самостоятелна килия с всички удобства - като на хотел :)