Коментари - Заведоха дело срещу Том Сайзмор за опипване на малолетна | Лайф.dir.bg
назад

Заведоха дело срещу Том Сайзмор за опипване на малолетна

Сайзмор опипвал детето на снимачната площадка на "Убийци по рождение"

Обратно в новината
| Редактор : Нели Делчева

Коментари - Заведоха дело срещу Том Сайзмор за опипване на малолетна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли най-сетне да спре тормоза на мъжете от жените? Крайно време е да бъдат взети някакви мерки по отношенвие на тези коварни и алчни същества за тяхното необоздано поведение в обществото. Докога за тях ще бъде позволено всичко, и ще бъдат таксувани като свещени крави? Докога безнаказано ще им бъде позволено да проституират - не само по класическия начин, а по много хдруги начини, за които еманципация, равнопоставеност и пр. им отвори широко вратите.Докога тези спомагателни същества ще бъдат поставени на пиедзистал?

Пайк и адвокатът ѝ настояват за най-малко 3 милиона долара обезщетение. А ето я и причината , курвата нармонка след 16 г. да се сети, че един богат чичко може да бъде рекетиран за тези пари. Само да се сетим за какви "жертви" се изкараха , известни холивудски "артиски" в близкото минало със залязваща кариера и траен недостиг на пари. Някои от тях станали вече и баби, се сетиха че в "каменната" ера някяакъв кроманьонец ги опипвал , или че директно са получили екстаз от каменната му "брадва".

се е пристрастила към алкохола и наркотиците? Ма лова на грешници продължава. Абе кой беше казал, че историята има свойството да се повтаря, обикновено като трагедия и монго по-често като фарс. В момента гледаме второто, фарса с "преследванията" на похотливиците и опетнителите на чистатата и невинна женска психика, тва е като възмездие явно за потомците на ония средновековни импотенти, дърти тайни похотливци и "пуритани" дето са изтребили маса жени, обикновено по надарени, умни и самостоятелни от останалите, че били вещици.