Наспивайте се, за да бъдете слаби

Безсънието води до промени в активността на мозъка, които ни карат да ядем повече, а това води до затлъстяване, установи американско проучване, цитирано от агенция Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Наспивайте се, за да бъдете слаби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цял екип от учени-тунеядци се е занимавал месеци наред за да докаже една глупост. Лакомията е в основата на дебелите дирници и тумбаци, а не недоспиването.

".....а в тези, отговорни за неустоимите желания, се наблюдавала силна стимулация.....". Неустоимите желания това са всички онези, които са в основата на живота, включително и повишения апетит. Такова желание имат само здрави хора - да се хранят, да правят любов, да са жизнени. Друг е проблема, ако не могат да обуздаят страстите си и станат тяхна жертва, но това съвсем не означава, че страстите трябва да бъдат изкоренени, защото ще отидем в другата крайност - унищожаването на живота, чрез постепенно занижаване на всички тези желания преждевременно, водени от дългото спане.

аз спа като пор и пак съм си слон.

Ако ставаше само със спане щеше да е перфектно. Яжте по-малко и спортувайте, за да сте слаби, друг начин няма.

Голямо откритие, няма що! Колкото повече спиш, толкова по-малко ядеш! Ми много ясно - ако спя цял ден, няма да ям цял ден. Все още не съм започнала да ям насън!

Нали!!! И аз така си мисля. А даже не съм и нито британски нито американски учен...

Това вече го писахте преди време!Снимката да бяхте сменили поне:)

голямооо откритие...няма що! всеки ,които е подремвал следобед или се е врущал в малките часове независимо от работа или заведение е наясно какув глад го гони и като отвори хладилника...става страшноооо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.