Коментари - Зейнеб изпраща зимата на пистата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красива -не. Симпатична

Кой е Зейнеб?

Проверих в метеорологични турски бюлетин/според принадлежността и/, пфоверих и в арменския/според името на дъщеря и/...... Ами никъде не идва пролетта, жалко!

Мириам е сестра на Мойсей и Аарон и е пророчица. А Мариам е арменския вариант на Дева Мария. И като се вземе предвид от историческа гледна точка отношенията турци/арменци, всеки, който може да събере две и две ще се сети, че името няма как да е арменско. Та... Ако отново си прочетете поста, може и да разберете, че сарказма в него не само, че е неуместен, но и се обръща против самия си автор. Най-жалката картинка в България е не това, че прости хора се правят на умни, а че наистина си вярват, че са умни и гледат на останалите от високо. Ако не беше толкова жалко, щеше да е смешно...

Отт такива хора има нужда майка Българиа! Умни, красиви, успели! Писна ми да гледам неугледни, дрипави и смрадливи пенционери по улиците. Светът принадлежи на успелите красиви хора! С теб сме Зейнеб! Само ЕС и ГЕРБ ще ни изправи от червената кочина!

Нали знаеш, че вие троловете също нямате място в идеалния свят. Така, че внимавай какво си пожелаваш.

Всеки твой коментар ме убеждава, че трябва по спешност да отидеш на психиатър. Не само си с нулева интелигентност, но и с явни психиатрични проблеми.

Това за ГЕРБ и Зейнеб - ХУБАВО , но си мисля , че докато има такива като теб - Бъдещето на този Свят НЕ Е много сигурно ?! Аз може и да съм Неугледен , Дрипав и Смрадлив пенсионер , но бих бил НАЙ- ЩАСТЛИВИЯ на този свят , да видя твоята фотосесия с твоя " АУТФИТ" - Не държа да е по бански !!!