17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва си кажем ко искаме... Грозно и нетъпо или хубаво и глупаво

Ние нямаме умна хубавица... При над хубоста е връз простотия турнато

Гала си е тъпа...външния и вид я тика напред

Това е живото доказателство, че генът си е ген. Простото селянче и златна възможност да му дадеш, си остава проста селянче с първични потребности.

Много са изостанали във времето. Западнала работа.

Мене лично ме кефи съпругът на Гала. Стефан, който е и втори водещ в странното й предаване. Този човек говори, все едно никога не изтрезнява. А що се отнася до Зейнеп и Гала, толкова ли им е празен живота, че най-голямото им вълнение е да споделят къде са закусвали. Вече всички пътуват, включително и аз. По различни хотели, на закуска, на вечеря и т. н. постоянно срещам много знаменитости, но никога не срещнах техни снимки или самосътворени новини какво и къде са закусили или как са пътували. Жалки са тези двете. Тяхното мина всякакви граници - селяния до шия. Този кръг около арменеца Халваджиян много изпростя, включително и той с разказите от под палмата. Изглеждат направо жалки и отдавна не са в тон с времето и модата. Сетих се и как гротескно изглеждаха всички с облеклото си и с некомпетентните си коментари от студиото на Гала, когато коментираха сватбата на принц Хри и Меган. Тези и Мегс, май няма какво повече да покажат освен какво ядат и как се пекът.

Зайнеб вече е в графата досадни, безинтересни и безполезни лейки. Даже мъж не може да си намери....за ужас на турската и майка

дали са са умни, или са много образовани, че пишете за тях?! За съжаление не са и особено хубави, нито забавни и интересни..

Двете кифли са били на гости на АЛИ РЕЗА. Какво се е случило там? Сигурно нещо ...

Никой не се интересува от тези двете досади.

Това ли ви е елита, две сламарки

Тая Гала е толкова залупена, че и лайно да й увият във вестник ще го купи. Даже ще се похвали.

Зайнеба маха с ръка да се изфука с тенекиено пръстенче. Не си спомня годините на просия когато живееше в Народен Юмрук. Ходеше дрипава.

SRAM sa BG Genite sa tesi dvete nesta

И да не забравят да пуснат в ефир видеокасетата....която им заснеха с тях. Баш армаган.

Лиготии! Кога я свалят от екран?!

Явно, докато всички спрем да гледаме НОВА - телевизията на рекламите и пошлостта. Скоро Холваджиян ще ги докара до фалит със старомодните си и некадърни предавания. От 15 години гледаме едни и същи лица и персонажи, все едно и също и в петте им остарели предавания и във филмите, едни и същи водещи, едни и същи некадърни актьори, до втръсване от сутрин до през нощта, всеки ден от години. Тая Зурлева не е много умна.