17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито е красива,нито водеща,телевизионна звезда още по-малко.Едно грозновато но хитро същество което роди дете на богат глупак.И така си осигури охолен живот.Нищо друго.

Защо трябва да знаем кой в какво настроение бил? Запълвайте си колонката с нещо мааалко по-интересно. Статията за бившия на Маркъл е с половин идея по-малко тъпа от тази.

Добро е момето, стига плюхте !!!

Красива е жената от другата новина - Биляна. Зейнеб я натрапват от много време без особен резултат. Време е да спрете с новините за нея, защото не е добър пример - няма нито професия, нито образование .

С перука.

Кажете този Зейнеб с какво се занимава и на кой му дреме? Някаква брадърка беше преди 15 години и после се чеплезотеше при Гала докато не хвана бигаташки син. Вече не ги различавам коя каква е, всичките са еднакви.

всички са еднакви и ти си като другите.

Щях да напиша същото.

Отишла е на Зайбне

Нещо си са об'ркала!

Мине, не мине, па изскочи от някъде тоя Зейнел. Така и не разбрах точно какъв е.

Кои го интересува ???

И има приятно излъчване! За обвитите в ... и омраза мозъци и сърца на хейтърите е източник на завист и повод за омраза!

Шекер, кадън машалла. Ай не се хаби, джанъм. И кажи на спонсора да иде с ятагана при пластичния ти хирург, че ти е блъснал 10-15 лазарника отгоре.

Е*аси "новината"... Дреме ми на фара за настроението на някаква тъпа кучка!

Ужас, приличаш на траверс...

Ощи идна грозна сиганка си прави реклама и въображаема платена известност ! По една на ден е максимума в нормалните ежедневници!

Тая пък коя е и защо ни занимавате с нея?!Даже не дочетох какво и е настроението.

Как звучат титлите и само: "Красивата тв водеща...", "...телевизионната звезда...", а всъщност за нищо не ства и е една от многото измислени и наложени с връзки и ПР образи в България.

Ами тъпо е в някои материали да мотивирате хората да спазват мерките, а в други да пишете как жените на богатите мъже се радват на пролетното слънце в дворовете на къщите си. Много сте зле! Създавате напрежение. Има хора, които нямат дори тераса.

Ето това вече е интересна новина... някакво зайне било днес в настроение! Вече се чувствам информиран... Между другото и баба Цола от съседния блок е в настроение... На този сайт от години му трябва смяна на редактора...

е що бе, важно си е да се знае кой кога е в настроение. Надявам се като не е в настроение пак да ни информират

Нека бъда извинен но тая рязко погрозня :(

Мюсюлмански батал.

БъХъ!