Арестуваха Бергендорф заради марихуана, откараха я в болница

Жана Бергендорф и мъж, с когото е била в дома си, са задържани за 24 часа, съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на МВР. Певицата бе откарана в болница.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха Бергендорф заради марихуана, откараха я в болница | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

марихуана ще намерят, какво друго? Произведения на световните класици ли ?

не стига,че има проблеми с бащата, който иска на всяка цена да прибере детето, ами следват и белезници, арест, болница и шум до небесата, известно е,че е платен скандал, предвид предстоящо дело за родителски права, но не бива да допускаме детето да е отделено от майката по този начин, Стефан да си иде в държавата си и да не си мисли,че всичко е пари, щото при нас първо е любов...., нека да помогнем на Жана с добри думи, а не с лошо....

хахаха голяма глупост - платен скандал било..... ей измисляте си разни сценарии без да познавате лично горепосочената.... а и колко да и помагаме вече??? нали я направихме победител в хфактор... не малка роля в нейна полза изигра и "драмата" с детето която тя нарочно сподели... имаше даже и недоволни от другите учасници, че доста се акцентира върху това от продуцентите в предаванията .... просто не и понася славата на "звезда" - даваш и шанс а тя го проиграва.. защото това направи в момента

Хванаха изнасилвачите на бабички и деца, залостиха всички убийци и сега до Жана опряха да я връзват показно с белезници...

къде къде има по важни проблеми от таз помиарка дет сега ала бала портокала нещо си там аууу целия народ се стряска. Я вижте ко става пари нема за ремонта на улиците, каналите, още не са оправи от наводненията населените места. Много ви е лесно да дрънкате в големите градове. Па особенно за някаква фръцла мръцла.

най-добре е да си затвориш плювалника....вони лошо

Ти си едно типично българче - озлоблението на макс и туй то.

Спомнете си случаите с бабите в които намериха стръкове от марихуана и ги осъдиха с ефективни присъди на тези години , а сега при тази кифла как ще постъпят?

а според теб как трябва да постъпят? в бг да притежаваш едно растение получаваш по голяма присъда от колкото ако си убил човек!

Онзи ден четох сравнение. Оня, дето уби дете давайки на заден има присъда 4 години. Притежаването на ЕДНА цигара марихуана, тежаща няма и 3 грама - 6 години. Говорим за притежание, и то на обикновена марихуана, а не за разпространение! След този случай няма кой да ме разубеди, че мафията пише законите. За всяко нещо врати и вратички, всичкото "правосъдие" е в стил "за кокошка няма прошка, за милиони няма закони". Какво правосъдие, какви 5 лева? Или създаваме от нула държавния апарат да е лек, ефективен и адекватен, или с тия юнаци на хранилка рискуваме криза, чрез която пак ще стигнем до същото, но с цената на много жертви и загуби. Съгласно НКП 4 години наказание за убито дете - за отнет ЧОВЕШКИ живот, същевременно 6 години за хванат с ЕДНА цигара от "страшния наркотик" марихуана, към който привикването е много по-слабо от това към цигари и алкохол, ако въобще го има! Думи нямам! Какво е общото в двете неща? И в двата случая човека, неговия живот е обезценен до нищо!

Някой да се учудва на тази новина! Като е видиш само как се държи и маниерите се разбира,че е наркоман един човек.

И тя ли е опитала ритниците и шамарите на родните полицаи?

сигурно е намерена марихуана в довът й и то в добро количество. Инваче защо ще се прави на болна? То това е запазена марка за престъпниците, като ги спипат те или качват кръвно или почват да куцат, докато не намерят някои който с пари да купят.

Нищо ново под слънцето. Като я погледне човек, виждате ли в нея примерна майка и съпруга? Е, аз не виждам някога тази жена да бъде примерна в каквото и да било. Не се учудвам и за наркотиците - ами, че то излъчването й е на дрогирана, без да взема дрога. Жалко за детето. Къде ли е било то във въпросния момент на дементно състояние на майка му?

Не съм и фена на певицата но се питам Защо с белезници ще я водят в болница??? Да не би да е криминална престъпничка??? СРАМОТА ! Една беззащитна жена ,чак и с белезници. А защо БРАТЯ ГАЛЕВИ не ги държаха с белезници ,ами ги пуснаха да се изнесат с милионите???? СРАМ ЗА БЪЛГАРСКото ПРАВОСЪДИЕ

е не им прави забележка, сега им е паднало на отбора по синхронно плюене да се изяви!

Може да е налетяла на бой. По телевизията показаха, че заедно с нея изведоха и някакъв прошляк, дето дрехите му висяха на парцали. То сега е модерно, ама ми се струва, че тая лигла първо го е попиляла него, а после и е налетяла на полицията. Ако ви прави впечатление след оново "ранобудно" леке с разкървавената от ключодържател глава все жени налитат да бият полицаите. Еманципация. А колкото до дрогата - в Европа и САЩ казаха че е безвредна. Скоро ще започнат да я продават и в магазините за детски храни.

Затова ли се натискат за Х фактор? Като вземат парите да си купят от наградата дрога??????

Тоа е любовника й, който я трОши от бой...са ще я изкарат жертва на домашен тормоз. Всичко това гарнирано с големи дози. Мъжа и пък потрива ръце, че ще вземе правата за детето...

СЕГА НАПУШЕНАТА КИФЛА СЛЕДВА ДА СТАНЕ НАЧАЛНИК НА КУЛТУРАТА В СЛИВЕНСКАТА МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ!?

Доста успешна реклама в "западен стил".

Точно тези "реклами" със скандалите в "западен" стил българите не обичат, по простата причина, че сме много консервативни .... по-скоро биха я заклеймили и се отрекли от нея отколкото да им стане "по-интересна"..... все пак сме на изток

Жалко за наградата от Х фактор. Предполагах ,че няма да съсипе парите . Би трябвало да и се отнеме наградата,от МОРАЛНА ГЛЕДНА ТОЧКА.

кои пари да съсипе??? тя пари не е печелира от хфактор... само договор за продуциране на песен или албум беше...

А Маги ХАЛТУРАян къде е?? Га правеше пачки от Жането мълчеше, сега няма ли риве малко от приличие?!?!?!?

Неиавестна псевдо-звезда,напудрена,боядисана,с пиърсинг.Кой и защо я "произведе" звезда,понеже някак си нищо "звездно" не успявам да видя в нея?Кое точно й е звездното?Пореден опит на шепа индивиди да отвличат вниманието от наболели проблеми,дори и в полето на българската култура.С такива псевдо-идоли далеч не се стига.И обикновено дестинацията е дъното,че и под него...

Обзалагам се, че ако името й беше Мария Борисова (примерно) нямаше да я "забележат". Ама с тая "аристократична" фамилия как да не й се подмаже човек (или журналист)?

Аристократичната фамилия означава 'Планинско село'

"Певица"- За година само две песни изпя и накрая се оля.

ми сче се улее като не се е научила да галта....

боя за коса, грозни татуси и от крокодил ставаш арт, който не му харесва е глупак и не разбира. Мила родна картинка!

Ай стига сте я дъвкали жената, бре. Чудо голямо станало.

"Жана има 5-годишен син Леон от Стефан. Двамата са в обтегнати отношения заради правата върху детето." Това е написано в края на статията, някак така между другото! Но ако това е в основата на тази история! Ако случилото се е постановка и отчаян опит да се отнеме детето на една майка!!!! В днешното време на чудовищни манипулации, хората лесно се насочват от осанна до разпни го! Аз съм на страна на майката Жана до последно!!!! Между друго сега спомням за Уитни Хюстън и детенцето и, все "световни наркоманки"....

Ако във Вашия дом намерят марихуана как ще постъпят властите? И дали с тази марихуана ще си реши проблемите относно детето!? Макар, че това което са установили при Жана изобщо не ме очудва - бих казал, че е "нормално" в тези среди!!! Нали с нещо трябва да покажат , че са от т.т. ХАЙЛАЙФ!!!

Коментираш така все едно гледаш с компийката любимата си турска сапунка и се вайкате за неволите на някоя от героините! Стига! Добри и лоши има само във филмите. В живота, с малки изключения, всички сме прогнили ябълки .. само се правим на по-добри и по-благородни, за да храним егото си, което не може да приеме, че нещо не ни е наред. Каквото и да е провинението на Жана, то със сигурност е по-малко осъдително, в сравнение с това на хората като теб, които си врат носа в живота на другите, без той да ги засяга пряко по какъвто и да е начин, но който им подсигурява жизненоважната дневна доза клюки и жълтини. Биг брадър го няма по Нова и хората като теб изпаднаха в абстиненция и се чудят чия житейска неволя да дъвчат с приятелките си на кафенце! Такива като вас са пристрастени повече към клюките и интригите, отколкото е Жана към марихуаната! Направете услуга на себе си и на хората около вас - оставете всеки да живее така както сметне за добре.

Ехх този кризисен ПР.. и от обвиняем стана обвинител. Какво си се взрял в живота на хората или тръгнал да обобщава че всички били гнили ябълки. Хващат въпросната дама със забранени вещества, и изведнъж ма то всички сме били гнили ябълки. И не не сме, гнили ябълки (за теб не знам), и подобни популярни личности следва да бъдат два пъти по-строго съдени, именно защото след седмица ще застанат пред телевизията, и ще прокламират простотии, и хиляди невръстни деца или тинейджъри ще подражават.

Ама си се престарават наще полицаи последно време с белезници във военна болница.. за трева.. и то не мъж а известна певица.Малтретирани от цигани,турци,мутри,политици,полицаи със закрилата на "закона".

"и то не мъж а известна певица" - доста спорни са и двете ти твърдения!

Или тук е пълно с тролове или с неграмотни, необрзовани хора..., а може би и двете... Жалко!

Щом като иска да живее както колегите й от запад,да й наложат наказание както на запад.Да я тикнат в затвора за назидание.

C този "персинг" на езика, ми вдигна самолета?! Aко, го приземя там,...100% избухването ще е страхотно! ;))

Продуцентите, които изкараха луди пари от нейното участие, къде са? Подписаха ли договори, че срещу нейните изпълнения ще поемат прегрешенията й?

Винаги е изглеждала меко казано стряскащо. Никой нормален мъж не би си паднал по нея. Затова и се лепят само психари. Ще има още много да я бият и да се друса.

Тая и тука са я сложили! Ама махнете тази грозотия...била някаква певица.Явно има хора с доста извратен вкус щом я пускат на сцена да я гледат !

Псевдо звезда, обаче пълна наркоманка

Само с наркоманизирани боклуци като тази ни занимават жълтите ни "медии". Страшен модел за поведение, който се показва където и колкото може, и какво показва?!

сами си се занимавате с т.н. боклуци.... що цъкас върху заглавието като не те интересува.... в булгаристан на доган всичките сте идеални..... и то се вижда - идеална държава, идеален народ, идеални институции, идеални политици, идеални родители, идеални деца.....всичко е върха

Четейки злобния ти коментар искам да те питам, ти от къде си бе мършо?!?!?! Да от България съм и съм горда с това, независимо управниците ни, които не заслужават дори да дишат тук.

Надявам се, че всичко написано от теб е в кавички, нали?

Е, за едно позна - някои сме идеални; други - не съвсем, ама от нас да мине - прощаваме ви, с ясното съзнание, че не е ваша работа да коментирате това, че ние, идеалните, имаме мнение. Аз, например, бидейки от идеалните, няма да коментирам Вашето мнение - Вие сама се охарактеризирате. А колкото до боклука, за който е статията - обичам да имам информация, за да зная кои предавания (според физиономиите, видени от мен на екрана) да прескачам в редките случаи, в които включвам телевизора.

Е, щом чак в болница са я настанили, значи положението не е добро! Оставете момичето, тя самата си вреди повече, отколкото всеки друг може да го направи!

Kalin

Първо над 200 коментара?За тази?Второ като го чете човек това и тия плямпаници на адвокатите и ще помисли че тревата и е била за лекарство а не за......Трето-бори се за детето а си пафка и кани сулю и пулю в къщи като тоя дето е арестуван.нищо чудно да е някакъв дилър дето и ги носи тия неща за да не му пишат името.

Пази боже село да прогледа!

То си личи че не е със всичкия си тоз травестюга......

Тази не беше ли жена на годината?

Объркал си се! Била е "жадна" на годината

леле , задържана в Първо РПУ - най-тъпите милиционери са там....вече е ясно откъде са синините и комоциото...

6 години. Както дадоха толкова на някакъв наркоман за 2 треви. Или законът не е равен за всички?

изникна от нищото и като я подеха ,та чак до втръсване.Е не става така по лесния начин.Не всички пасем трева от оная ехе...

Сега не разбрах Полицайте ли са я били , или е паднала по стълбите, защо нейната самоличност се разкрива а на другия задържан не, на какво основание е направен обиск, и какво е количеството от този смъртоносен , така опасен наркотик ? И наздраве на тези който мислят , че алкохола не е наркотик

Тези изцепки бяха и по време на Х-фактор, но продуцента я определи рано-рано за победител. Дори се стигна и до скандал със Заки когато доведоха синчето и, а то милото не искаше да я види и непрекъснато тичаше при баща си, на когото бе платено да дойде. А това със зрителския вот . . .

Поредната жертва на наркотик амин

Леле, какво сладко крокодилче. А сега сериозно - някой хора така и не се научиха да изглеждат по нормален начин. Впрочем, човек изглежда точно такъв какъвто си е.

дай определения за това да изглеждаш по "нормален" начин? Най-гнусните хора са облечени в костюми, тези същите които доведоха света до финансов крах, тези с бонусите за по над 100к. Спретнатите, без татуйровки.

Един минус за правописа. Сети се, ако можеш. Да приличаш на проскубан китеник, нормално ли е?