Желязната девица се вдъхнови от Изтока

Самурайска тема е в основата на новия албум на Брус Дикинсън и компания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Up the irons" Това е класа.

Изключително добър, музикантски албум. Iron Maiden са група с оригинален собствен стил, с отлични композиции и дълбоки, смислени текстове. И предишният им албум, The Book of Souls, е много добър. Професионалисти от висока класа!

Трябва да си тотален инвалид или някакво ултра краено фенче да наречеш тази помия "изключителен албум". Нито една стойностна минута нямаше.

Напълно съм съгласен с теб, само където не става за слушане.

Това е коментар към триещите мнения, които в незнанието си се престарават. "Up the irons!" между фенове на Мейдън е нещо като "Само Левски!" между фенове на Левски.

Желязна девица..... Lol. Iron Maiden е средновековен уред за изтезания

Че и минуси... За неуките търсете iron maiden band name origin

Ами сигурно и те като мен не разбират смисъла от поста.Всеки знае какво е Iron Maiden.А повечето знаем какво е "игра на думи". П.П. Ти да не си оня - Филията, че толкова се впечатляваш от "откритието" какво е Iron Maiden?

В "The writing on the wall" има много дълбок смисъл - това е една библейска алегория базирана на истории от Стария и Новия завет и днешната ситуация с пандемията и борбата на Америка и Китай за световно господство. Само ще загатна - "написаното на стената" е библейската история за предупреждението за падането на Вавилон към цар Валтазар (Белшазар): "Дните на царството ти са преброени, ти беше претеглен на везните и намерен твърде лек".