17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се узакони. Всички жени в присъствието на мъже да седят разкрачени. Аз ще преглътна следенето с прибрани крака/ свалям панталона и съм ок/Ако въпросната девойки пожелае и жените да седят без панталони, поли пак няма да се противя.Такъв съм си демократичен.

Ще дойде ден в който жените ще гонят мъжете, за да им направят деца и няма да има значение какъв е. Важното е да пусне семето. Май природата наистина е решила да се отърве от нас.

А и друго И на столовете ще пише само за мъже и само за жени - така ли? Напомня на полова сегрегация и еврейски значки. Но пък ако влезе дама с къса пола с такова удоволствие ще и предложат "женски" стол да стои леко разкрачена ... Тая студентка няма да изкара диплома

Наистина ли това на жените им е важно? Не мога да повярвам!!! Това няма да го разбера и ше питам съоругата си дали и защо би я подразнило. Ако е някаква чисто женска смешка, с която си правят забава в женска сбирка - ОК, но ако такова нещо е важно за жените - то този свят наистина е полудял.

Ужас! Всички коментари-от простаци! А краката на масата вдигате ли, заради "макарите"??

Коментарът ви е неуместен. Мисля, че имате нужда също като тази "изобретателка" да си припомните малко човешката анатомия от часовете по биология.

писъците на мъжете са зашеметяващи, никакво чувство за хумор, веднага обиди и обяснения, нетърпяши възражение - душички. Не е лесно да си мъж.

Така е, другарко, пред идиотизма не трябва да се мълчи, защото води до нови кухи лейки.

им влизаме - ако е онова за което си мисля, природата го е измислила да е така :)

Че това си е жива реклама как се печелят пари от дискриминацията по полов признак;)

Сексистка тъпанарщина!

вече се чудя, кое е по-противоестествено - феминизма или джендърщината.

Модернизма въобще, приятелю!

Феминистките мразят хората.

Така е когато едни получават повече права от колкото заслужават то е за сметка на някой друг.

Докога тоалетните в домовете и в хотелите ще са без писоари. Това е дискриминация спрямо мъжете. Без майтап. Принуждават ги да пикаят седнали или прави в тоалетната чиния. Това често води до опикаване на чинията или наоколо, особено ако в семейството има мъже с проблеми с простатата.

Най много мразя да видя мъж който сяда и се държи като жена без да е обратен но просто е свит да речем.Мъжете трябва да стоят с нормално и приятно за окото разтворени крака без умишлено да заемат пространство, а мюсюлманките да им се забрани на се возят в градски транспорт щом са толкова невъзпитани и многознайки.

Естествено е мъжете да седят разкрачени защото иначе си притискат топките. Друг е въпросът, че някои злоупотребяват с това на публични места със седалки сложени наблизо - самолети, автобуси и др. Просто трябва седалките да са по-широки и с по-голямо разстояние между тях. Такива тъпотии като предложението на тази жена показват елементарна неграмотност по физиология на мъжете и жените, а също и феминизъм.

Ами по-добре да им отреже топките на тези мъже и да ги прати по живо по здраво. Аз мразя столове със странични облегалки, защото ми свиват краката като на жена с пола. То нейното сигурно е отговор на магарето на гинеколога, което е разкрачва жените.

Баси тъпотията!!!!

И мен много ме дразнят жените, когато фанат да си премятат краката под полите един връз друг и непрекъснато да мърдат на тези столове. Измислих... фиксатор. 20-на см дълъг, разположен вертикално, в средата на седалката. Всички ще стоят мирно, с прибрани крака (или поне така си мисли мъжкият ми мозък). Що за глупости, Боже, какво им пречи на жените, как точно сядаме на столовете... (изключвам щотландките, поради мъжкия елемент "килт" от националната им носия) :D

И аз какво съм ВИНОВЕН , че НЕЩОТО Лайла е ЗБЪРКАНА В ПРОПОРЦИЯТА още при производството ?????????

Давайте им награди на такива , пазете си ги и си ги избирайте за водещи фигури - И после се бийте по ТЪПИТЕ глави , защо живеем в такъв Свят !!!!! Утре на Лайлата ще и скимне да измисли стол на който мъжките задници да са отворени , за да и е по-удобно ?!

за разлика от жените имаме МАКАРИ!!! Ако седя като тоя женчо на снимката, ще ми се сплескат макарите и ще ме боли, а жените нямам нищо против да си се крачат и те колкото си искат, особено ако са с къси полички или лепнати клинчета! Тъпа скапана феминистка!! Не знам кави путьовци са станали мъжете в западното общество, но за да се вихрят така подобни свине като тази пача, Ска Келер и т.н., нещата са излезли извън контрол!

Хайде сега си напъни кокошето мозъче и измисли тоалетна чиния , на кято мъжете да НЕ могат да пикаят прави !!!! Може би ще станеш Водещ Политик , който да въведе закон забраняващ писоарите или да ни отрежат и онази работа , или пък да ни кастрират химически още с раждането ????!!!!!! Кой знае какво още може да роди БОЛНИЯТ ''човешки'' МОЗЪК !!!!!

ГОЛЯМА тъпотия!!!!!