Идва краят на светските турски сериали

Настъпва краят на светските турски сериали, представящи западния начин на живот, и идва ред на патриархалните.

Обратно в новината

Коментари - Идва краят на светските турски сериали | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Англия също са хит тези сериали и се гледат с интерес. Изкуството си е изкуство,тесногръдието и малодушието не може да го оценява! Патриотизма е друго!!! Бъдете реалисти!

турция потъва. жалко щото имаше някакъв зачатък на прогрес. но дори и 7 века досег с нашите напреднали култури - балканските народи, близкоизточните народи, не успяха да облагородят степните мюсюлмански номади.

да се отчаеш от душевният бит на комшиите. Да ти е драго просто да наречеш европейци и да приемеш в ЕС една нация упорито останала в развитието и морала си в 14 век. Само дето икономически много ни превъзхождат. Защо ли ?

аз не разбирам защо ни информирате, че идва краят на едикакви си турски сериали! каква е тенденцията при испанските сериали обаче или английските мълчите като г+з. стига с това турцизиране и ориенталщина! стурски и индийски филми ще определяте мирогледа на децата ни! не пускате обаче новината, че най-новия закон в пакистан е гонка и арести на всички момичета, които носят дънки, защото тяхна била вината за земетресенията, инфлацията и други бедствия. това ли ще ми налагате и натрапвате в ефир-патриархални ценности, фалш и лицемерие!

Че и двата сериала които са посочили са доста модерни

"Ако се стигне до секс, именно от него идва инициативата, докато жената се срамува или гледа в земята." Леле, чак се възбудих... Ако това поведение се проповядва в Корана, да не се окаже, че той е нищо друго освен наръчник по Кама Сутра?! Да се окаже, че срама е висше чувство за получаване на удовлетвореине и може би ние го възприемаме неправилно и срамно.

Това едва ли ще попречи на БТВ, която се е превърнала на филиал на турската телевизия! Всичко излъчвано казва - колко са хубави турците, вземете ги в ЕС!

Ха-ха-ха! Най-накрая да покажат на наивните домакини какъв е истинският живот в Турция, че до сега ги лъжеха, че в Турция животът е по-модерен отколкото в Ню Йорк и те, милите, вярваха и се чудиха защо не искат да приемат Турция в ЕС. А лично на мен ми е все тая какви турски бози ще дават, защото и тъй и тъй няма време за такива глупости.

По-зле сме от Турция, вервай ми! Там поне образованите хора имат реализация и образованието им е на по-добро от нашето вече.

А то се оказва, че правим възторжен скок от трън на глог! Бе я направо премахнете и кирилицата и внесете в моловете за продан няколко десетки тона потури и фесове....

и буркини също (вижте ги в гугъл), лято е.

Драги мои сънародници! Не знам защо се ядосвате толкова на турските сериали? Те наистина са пълна помия, но кара ли ни някой насила да ги гледаме? Ако ги няма турските, ще са индийски, боливийски,и т. н. Въпросът е, че някои застаряващи домакини /и не само/ нямат какво друго да правят, къде от глупост, къде от необразованост, беднотия, мързел и т.н. и ги гледат! Вместо да изведат децата на разходка, да прочетат книга, да поиграят с децата си, да ги научат на нещо! А и режисьорите на тези филми са хитри - действат по деликатната част на човешкия ум и душа - доброта, любов, страдание, възмездие и пр.Така, че причината, колкото и да не ни се иска, си е повече в нас!

ние гледаме каквото ни се предлага. шеш не щеш телевизора е пуснат по цял ден и го гледат и слушат и млади и стари и ни заляха с с турска и индийска помия.

Няма телевизор, който сам да се включва въпреки нежеланието на собственика му. По-скоро на теб ти е невъзможно да живееш без телевизор вкъщи.

По-добре си бяха съветските сериали!

Вярно е, много яки комедии правят напоследък.

Това е само началото на културната инвазия на Турция. Започват с нещо светско и близко до нашия начин на живот и постепенно налагат техния средновековен. Някой да е виждал бурки в Родопите преди 20 години ??

Ако бяхме нация нямаше да гледаме подобни неща чужди на нас и Европа. Не можем да се отървем 600 години от тях. Та даже единият сериал се казва "Завръщане"

Ти като си такъв голЕм българин що не спреш да гледаш американски сериали и шампионска лига, а?

Стига да спрат да дават тия бози тука да правят каквото си искат!

Кълвач Трътлюту даже не прилича на турчин - сигурно дедите му са потурчени източноевропейци. И кога да очакваме да се спрат турските помии от нашите телевизии?

Истинската турска потомствена аристокрация са светли дори руси със светли очи ,една от тях беше бившият им премиер Тансу Чилер.

Именно де! За богатите навремето са крали хубави българки и други християнки. Стандартната маса турци далеч не са бели, стройни, високи и зеленооки...

Мъка, мъка, мъка.... Ферхундето остана без работа...

А ще зават ли как заравят в тях живи девойчета, само защото били засегнали "честта" на патриархалните турски идиоти нейде из Анадола?! Всяка година поне 200 млади жени биват заравяни живи и убивани от малоумните си бащи или братя!

Д о к о г а, Турция и нейният проводник министър Рашидов ще налага модела на западналото патриахалното семейство у нас.Те да си живеят както си искат, нека живеят и в робовладелчеството си ,ние отдавна сме отхвърлили модела на робството. И с к а м о с т а в к а т а н а министър Рашидов като проводник на туският манталитет и култура!

Нямах никаква представа,че БосфорТВ на Гергов,Нова Швейцарска,и ТВ7руска,са под контрола на Министерството на културата.....Човек се учи докато е жив/понякога от тролове/.........

Дано им дойде краят и по нашите телевизии!

Дано краят им да дойде и у нас , че идват на преглед що годе нормални пациенти и като ги поразпитам откъде са се изприщили и всички казват , че са гледали турски сериали. Аман от нагласена съвременна действителност далечна на нашата.

Ти сигурно предпочиташ сериали като "Под прикритие" или "Домашен арест" може би?!? И да ти кажа, че по-добре да гледат хората турски сапунки, отколкото Биг брадър, Х фактор, глас и очи на България, Фермер си търси козичка и т.н. простотии.

Искам да гледам български сериали. Стават ли за гледане? Не! Турските сериали може да са боза, но са направени професионално, с прекрасна музика, костюми и човешки проблеми. Писна ми да гледам за български мутри.

Ако Ердоган е на власт, ще дойде краят и на сериалите въобще, ще се забрани телевизията и ще се приемат законите на шериата. Лошото е, че това ни чака и нас...

Тия серсеми хептен ще объркат българската "сватя".

А дано. Няма да е зле.

Ми няма да им ги гледаме тогава, телевизиите хич да не си правят труда да трошат пари да ги купуват.