Коментари - Жена съди Майк Тайсън за 5 млн. долара по обвинение в изнасилване през 1990 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей , това ако стане в България , първо Борисов ще съди Кирчо и Кокорчо , а скоро те ще подадат срещу Копейкин !!!

32-3 години разсъждавала, боли ли я, сърби ли я.

Жестоко я изнасилил. Има ли нежно изнасилени?

Оказва се ,че има преимущество ,човек да беден.Няма шанс някоя да се сети ,че я изнасилил

Алеле мале 30г....

Хахахахахах еее ни думай. То не остана боклук на тая земя дето да не се присети че е била “изнасилена” докато смуче 15 пишки. Курвалък във визша форма. За убит роднина отсъждат по 50-100к ама на тая златната шунка(която също така е на водоравно) иска обезщетение 10милиона. Не хич грам не е голд дигърка и хич не е бизнес. Тия всички пумии не само че не помагат но и вредят на истинските жертви на изнасилвания. Човешкия морал днес е на нивото на кроманьонците

Прапрапрабаба му изнасилена през гражданската война от северняшки войник. Ами хайде "истейта" на северняка, тоест родата, да продава всичко и да плаща обезщетение...

Да се готви митьо пищова.

Тия да те е страх да ги вееш вече без адвокат. Аман от изнасилени курви…

И мен ме изнасили, 89-та. Къде да подам иск?

Както казва самия Тайсън когато е с жена го интересува само едно,дали тя още диша под него.Тая да черпи, а не да го съди:)

за която той излежа три години в затвора, задето отхапва парче от ухото на Ивендър Холифийлд по време на мач през 1997 г

за изнасилване беше в затвора. няква мис Чепеларе или нещо подобно . просто човека прави груб секс и ония не издържат

Не мисля че опира до груб или нежен секс, а до това че новата дефиниция за доброволен секс е да си получил устно разрешение. По старата дефиниция не се се питаше изрично от повечето мъже. Ако не вика и не се съпротивлява физически значи беше ОК. Сега на тоя акъл май ми харесва идеята за изрично питане. Е да, сигурно ще се изпуснат някакви бройки и връзки, но иначе как да знаеш. Все пак е кофти да се почувстваш изнасилен. Преди беше много невидима границата на доброволно и недоброволно. Даже в една секунда е, в друга не е. Много е рисково. Трябва разрешение.

"Срещнах Майк Тайсън в началото на 90-те години в танцов клуб на име "Septembers". Какво значи в началото на 90-те. Тая патка явно е достатъчно тъпа, че даже не си е направила труда да цитира точна дата на измисленото си обвинение. Интересно кой съд ще отсъди в полза на някой, който не може да посочи точна дата на която са му причинили нещо. Да не отваряме дума за такива неща като свидетелски показания, например шофьора на лимузината или тъй наречената "нейна приятелка". Също много интересно на кой му е хрумнало да създаде подобен тъп закон, който дава 1 година срок в който някой да се пресети, че бил сексуално насилен преди 20-30-40 години. Тотален абсурд!

И как изобщо ще определят кога се е сетила. Че нали всяка ще каже "ей таман снощи се сетих, честен кръст, да пукна ако лъжа".

Ами определя се не от когато се е сетила, а от когато е подала иска!!! 1 година след приемането на закона е срока. Елементарно, ама не за тъпанари.....

И ако се присети догодина значи няма да получи "справедливост" така ли? Ако още някоя се сети, че Харви я е изнасилил вече няма да го закачат ли?

Кой съд изобщо гледа дело без доказателства, само на честна дума? Хайде не ми разправяйте за върховенство на закона. И за какво равенство може да се говори след като ако мъж каже, че е бил принуден да спи с шефката си под страх от уволнение никой няма да го вземе на сериозно? Разбира се ако жена спи с шефа поради страх от уволнение това го водят изнасилване. То достатъчно да обърнем пола на главните герои в Титаник за да видим колко е сбъркано всичко. Представям си как бедната Кейт си дава мястото на богатия Лео за да може той да се спаси, а тя замръзва до смърт, ще бъде вой до небесата. Но обратното е ах толкова романтично.

Но аз не мисля че женския живот трябва да е по-ценен. Не е правилно че в Украйна забраняват на мъжете да напускат държавата, а жените могат да си правят каквото си искат. И жени могат да стрелят с артилерия примерно. Най-малкото да се грижат за ранените да координират доставки. Редно е да умират наравно с мъжете за тяхната си държава. Особено в днешни времена.

Колкото и да не ти се иска, е по-ценен! Един мъж да остане, човечествато ще се спаси от изчезване, но трябват повече жени, за да износят и отгледат повече деца!!!

Мъжете могат и трябва да отглеждат своите деца. Отглеждането на деца не е женска ниша в 21-ви век. А в твоята измислена ситуация на последния мъж на света и няколко жени, пак мъжкия живот е по-ценен защото може да продължи да опложда. Крайно нелеп пример, но в него загуба на жена ще е доста по-малка. Не доказва нищо.

Пешо, миличък, недей да мислиш. Не ти се получава.

Животът на жените и мъжете е еднакво ценен за тях си. Също живота на децата ти момчета или момичета е еднакво ценен за теб. Ако имаш момче и си нормален човек, живота на твоето момче ще струва много повече от милиард случайни женски животи и ако имаш момиче живота на твоето момиче ще струва много повече от живота на милиард мъжки живота на други хора. Така разсъждава всеки човек с глава на раменете.

Мноо са тъпи ,сега Кобрата с целувки е напред!

И тези се пънат за най-велика нация..., ни нация ни велики, пълна мерзост. Изключенията не слагам , има и нормални, но са на изчезване.

Очаквам да се появи Ева и да съди Адам за изнасилване.Какво е това понятие "изнасилване"? Много по точно е използвана по предназначение.Защото ролята на жените са две-да служи за разплод и да бъде обслужващ персонал.

Явно и ти си бил само продукт на разплод, щом не е имало кой да ти даде подходящо възпитание и образование пред вид простотиите, които си изписал за ролята на жените.

Просто крет.н...

А ти ако имаш дъщеря и си я гледал как расте при теб да кажем 20 години ще искаш ли някакъв нагъл селяк да я принуждава да прави неща, които тя не иска и да му слугува? Погледни и от тая гледна точка.

ЕПА вервам Ѝ! АМа да беше изчакала още 30ина години , да се вдигне още инфлацията, та да поиска поне 50 милки, а и дотогава комунистическите щати Ню Йорк и Комифорния може и направо бе съд да стрелят мъжете обвинени в нещо , станало преди век. "ти еѓм таратайката долна!

Шило

Какво ли вече не правят за пари коврите?!

Не са виновни коврите пич. Светът се управлява от плиткоумни политици и дебилна администрация, които коват куци закони... в случая изнасилване без давност, а скоро и ударен шамар няма да има давност. От друга страна адвокатите стават все по-алчни и безкрупулни, и дирят под вола теле, само и само за да печелят повече и повече.

Преди 62 години правих любов за пръв път с един момък Момчето ме напусна после Жив е още Дали да не изкарам някой лев и аз

Нема да ти мине номерОт, не си ни от Ню Йорк, ни от Калнафорния !

Баси гладната....

После , що се увеличавал педераслъка ...

Ако аз съм на мястото на Тайсън , веднага ще призная всичко ! Ноооооо ... с малката подробност , че СЪМ И ПЛАТИЛ ! Това автоматично променя казуса . От изнасилване , в сексуална услуга . Тоест - проституция ! Хайде сега мацката ДА ДОКАЖЕ , че НЕ Е взела парите ! ( Преди време се пробваха по същия начин да прекарат Доналд Тръмп , с тази разлика , че мацката там никак не беше анонимна , а тъкмо напротив - беше световно известна порнозвезда , с доста сериозна като брой филмография в бранша ) . Хитрият Тръмп обаче веднага нанесе убийствен удар само с едно изречение - АЗ СЪМ И ПЛАТИЛ ! Какво изнасилване и какви 5 лева ???

Този номер не минава в съда в Щатите. Ще трябва да докаже, че й е платил , брат . Тук селяндурите и пред идотския ни съд може и да мине. Но там и в Евтопа търкат наровете . И тук идва това време - така че внимавайте с порното к ролевите модели , които са показани там - че се срешат навън и веднага се чукат без дори да се запознаят . Това е порно и направено от мъже за мъже- да мастурбират , да плащат за мастурбацията си и да губят мъжката си сила, в следствие на прекалено порно и онаниране…… и крайна сметка да остават сами с гол .уй в ръка Това не е секса, който се харесва на жените, а начин да се съсипе мъжа и връзките

Че то доказателството си е налице ! Момата НЕ СЕ е оплакала в полицията ! От това по-голямо доказателство - здраве му кажи !

И какво доказателство да покаже? Касов бон ли?

Паула, мъжете и жените са 50:50. На всеки мъж останал сам отговаря една жена, останала сама.

Да, ама в щатско , ако платиш ма жена за секс услуга пак си подсъдим. Проституцята е незаконна , освен във Вегас .

Точно така е

В същото време няма град без улични проститутки. Незаконно било ама било скъпо да ги арестували и съдели. А ако е на видео не е проституция, а порнография и тогава може. А пък в онлифенс даже били за уважение, смели предприемачки. Семантика, бро.

Добре, но в щатите всяко плащане трябва да се докаже с превод, с извлечение, че този ден си теглил пари, ако твърдиш, че е било кеш.

Пазете си квитанциите от банкомата цял живот.

Няма да се учудя ако я е изнасилил. И все пак жени качвайки се в автомобили и хотелски стаи на известни мъже дали се заблуждават, че са поканени защото са много специални? Ми не са. Ако не са те , други ще скочат в леглото им

Виж, човек, правилно. От детска наивност, възпитание в саксия и дори глупост жените, особено младите без опит , сме се качвали в колата или в апартамента на някой добър познат , който те заблуждава , уж , че трябва да изключи забравения котлон, уж , че да се качиш у тях , докато той нещо там търси или глупости ( но казано доста убедително ) , за да не стоиш навън . И после се оказва , че той имал намерение да те чука и след като си се качила в колата му да те закара от точка 1 до точка 2 като кавалер уж, значи и ти си искала да те чука . Или пък ела у нас на парти за рожден ден ( отива момичето и там няма никой или по-лошо има трима , четирима негови приятели ) . По тази схема има много изнасилени , много . В България дори не подаваха доскоро в съда жалба защото знаеха , че освен позор и подигравки , никой няма да им обърне внимание . Даже да са я изнасилели трима - ще се твърди и приеме , че е по нейно желание и уговорка. За всички, които пишат гадости относно жертвите на изнасилванията - да не забравят СВЕТОВНАТА статистиката , че всяка трета жена и всеки шести мъж, са били жертва на изнасилване ( голяма част под 18) и да не си мислят , че са недосегаеми. Как биха реагирали , ако това беше тяхна сестра, майка , жена или дъщеря ( каквито вероятно нямат ) , защото тези обикновено нямат ни жена, ни деца. Малко да замълчат , че да не ги стигне закона на кармата

Ок, аз не казвам, че жени не стават жертви - напротив. Мисълта ми е хайде малко повече да го използваме това между ушите и да не сме толкова наивни.

и световната статистика трябва да се интерпретира малко по-внимателно. Индия, където изнасилванията определено са проблем, съставлява 1/6 от световното население. Примери още има и те изкривяват статистиката. Например, от 10 души 9 са с 1000 заплата, а един е с 100 милиона. Ами средната им заплата е почти 100 милиона на десетте.

а и да не говорим, че в тая статистика влизат със сигурност и много лъжовни случаи на изнасилване. Такива има достатъчно. Айде моля те.

Аз жена гледана в саксия не познавам. Всяка чува още от люлката, че е принцесата на мама и ще хване принца с кинтите един ден. Едно е да те изнасили познат или гадже, или дори съпруг, който не приема "не" за отговор, това е изнасилване, така е. Но колкото и да си проста няма как да отидеш при бияч с репутацията на сексуален звяр, на когото му се редят на опашка и да си шокирана, че ще те пори. Просто жена, която няма хабер от света практически няма как да се окаже в компанията на такъв. Расла била в саксия, пък после малеле що ми пръсна саксията...

Малиииииии ??? Глей ти демокрация , глей ти чудо ! Щом всеки анонимен може да заведе дело срещу теб , за дела извършени ( без доказателства ) преди цели 33 години , БЕЗ свидетели и БЕЗ оплакване в полицията , то тогава безправието е напълно гарантирано ! За ВСЕКИ !!!

"Отвъд всякакво съмнение" (beyond any reasonable doubt) , нали уж така беше? Ама само на теория. Направо да обявяват и задължително смъртна присъда за това престъпление и да се почват.

Ама тя се е качила при една от най големите спортни звезди в разцвета на славата му щото си мислиша че ще гледат анимационни филми ли?????

Чети внимателно - той ги е поканил с приятелка на парти , тя затова се качва в лимузината му. Ти като качваш в колата си момичета , за да ги отведеш от един клуб до друг , ги изнасилваш ли или какво?Вероятно -да или поне мислиш да ги чукаш , но може би обстоятелствата са ти попречили ли , какво ли? От ето такива истории ме е страх да се кача вече в колата на някой познат, от такива промити от наркотици и порно мозъци , които смятат , че щом съм се качила в колата му значи знам и искам да ме чука, така ли ? Или ? Добре ги подхванаха такива психопати като Тайсъна и принц Андрю , които са се мислили за недосегаеми заради парите и влиянието.

Какво да чета внимателно? Това, което тази фльорца твърди, че е станало преди 30 години?! Ай сиктир!

Пфуу на знаех , че толкова потенциални изнасилвачи са се припознали в този пост, толко минуси. Бреййй, то излиза , че всичките вие с минусите искате да чукате , дори без съгласието на жените , но май не ви е стискало , заради това , че ще ви осъди, а нямате парите на Тръмп или принц Андрю да платите и да не лежите в затвора . Боже , аз си мислех , че изнасилвачите са малко , а то от форума тук ми става ясно , че 80 % са такива или поне латентни. Малко трябва да ви страх от Божието наказание , ако не от българския съд

Ти чети внимателно! Тя така казва, че се е случило ама това не значи, че така се е случило. На честна дума ли съдиш хората ма? Какво основание имаш да вярваш на непознат човек? В Англия една Джема Бийл 120 кила вкара хора невинни в кафеза щото отрепки като теб й повярваха, че някой би й го вдигнал. 16 души в няколко процеса! На "законът" му трябваха години да се сети, че тя лъже. Поне накрая я осъдиха та сега тя ще лежи.

И мен ме изнасили на централна гара през 1982 г. Аз може ли да го съдя за 2000 $ ?

Освен абсурда с давността, единственото което може да се счита за важащо е, че е била с приятелка, която може да свидетелства. Иначе само по твърдения на 1 човек не става, въпреки че така са отсъждали и е имало после доказани грешки. Даваха пример как разпитвайки една изнасилена и дават снимки да разпознае и така навеждат. И колко е слаба паметта на човек при екстремни ситуации. Така само по думите на една, вкарват човек в затвора. Жена му го напуска и тотално оплют и изхвърлен. После обаче откриват истинският извършител и изглеждал по съвсем друг начин. Онзи го освобождават и умира малко по-късно от инфаркт.

Може би е така, но това са редки случаи, навсякъде има съдебни грешки

Веднага без да се замислям мога да посоча случаят с Браян Браун. Или лъжеобвинителката Джема Бийл. Не са никак толкова редки тези случаи. А дори и да те оправдаят то след дъжд качулка, губиш семейство, работа, приятели и все някой няма да е разбрал и ще те разнася.

дА И ЗАВЕДЕ КОНТРА ИСК ЗА 5 $ ЗА ДЕТО СЕ Е МЪЧИЛ А И ВДИГА КАРАКАТА.

Да я осъдят за укриване на престъпление. Това е реално нещо за съд.

Не виждам вина в този човек.

Да бе.... И докато я "изнасилвал" в колата, получила 4 оргазъма! А как се доказва "изнасилване" след 33 години - медицински преглед, живи свидетели има ли или нещо друго.... Или само по показания под "клетва" на "потърпевшата"!? Би трябвало за такива безумия да има насрещни искове!

Абе може да е получила, ама трябва първо да се е качила с него в някква кола, което определено ме съмнява .

1890 и си викам "всичко е точно"

Сетила се мара да се побара :) . Фъсната газяга и като не и обръщат внимание, че и тя.. Нека да кажат че сестра ти е курва, пък иди доказвай че нямаш сестра :)

"Както жената е споделила пред разследващите, в резултат на изнасилването през 1990г тя е забременяла и сега детето е вече на 8 години, а разходите за колеж тепърва престоят."

БОЙКО, ОПЛАЧИ СЕ И ТИ ОТ ПОЛИ

Бойко да се оплаче от милиардерката Бориславова (държи сега Пампорово). Дето като охрана и е бил любовник.

И тая уфсЪ до сега в кома ли беше, че се сеща къде 30 г. по-късно??? Това жената вярно НЕ Е КАТО ЧОВЕКА!!!

Само Надежда Михайлова и Цецка Цачева не са подали заявление, че са изнасилени от Майк Тайсън... Голем пропуск...

Само Цецка Цачева и Искра Фидосова още не са подали заявление.

Тва трябва да е някакъв рекорд- 33 г. по- късно...

Ооо едни над 50 години се оплакваха за филм, че били снимани голи без предварително разрешение. Вярно че не става дума за изнасилване. Но това бе преди някой месец новина. Така че сега е модерно.

Бях забравила ама сега се сетих....

Що пък да не пробва, може да изкара някой долар.

Лов на вещици във "великата" демокрация на САЩ. Ще се осъди човек на затвор и милиони обезщетение само на основание честна дума.

Начи 30 години си траеш и изведнъж - хоп! "ма той ма изнасили"

Кретени, не четете ли, че преди не е имало такъв закон!??

Като не е имало как осъдиха уайнщайн?

не знам дали някои жени осъзнават какво ги чака в бъдеще, но аз като мъж би посъветвал сина си да стои далече от всяка жена и ако иска нещо да я накара да подпише писмено, че и тя го иска.

и ще излезе, че е размислила. и това го има като прецеденти и лозунги на 'гърл паур' движението. 'ние можем да се обличаме както искаме' сиреч голи 'това, че не сме казали 'не' - не означава, че сме съгласни'. 'трябва във ВСЕКИ един момент, ако откажа, да спре" '...дори да съм си го помислила!!!!" "ааааааа!!!" а най-тъпото е, когато някой представител на властта плюе така сериозно на законите и практиките. сигурно е на процент..

Те така отхвърлят предбрачните споразумения, било подписано по принуда. Е то ако е доброволно коя ще подпише бе? И принудата не е пищов опрян в тиквата, а фактът, че без да подпише няма да се оженят.

Чакам да се появяват и свидетели веднага и то нейни приятелки още от 90 години.

Стига бе, тя няма живи приятелки, бе.

Заслугата си е нейна и най-малкото е била толкова глупава. А за сега трябва да има давност. Отделно как ще се докаже. Като твърденията на 1 човек са недостатъчни. Може Майк Тайсън да се оплаче, че тази го е изнасилила. ;) От гледна точка на съда, трябва да е едно и също. Само сега е модно така да се изкарат пари и изнудят. Такива трябва да се съдят за изнудване. И дори когато има обезщетение, да е според тяхната заплата.

А ако това беше Майк Джонсън, например, никому неизвестен, дали щеше до го съди след тридесет години?

тотално са изпсликали легена с с простотия. Съсвем скоро ще се съдят задочно и от онзи свят. Тотална олигофрения

Лесно е Излиза патката и казва: - Тъй стана - вервайте ми! Съдията пита: - Ама зщао да ти верваме? Адвоката на патката отговаря: - Ваша чест овиняемият е милионер, ние го съдим за 5 милки, а всъщност ни трябват само 2,5 милки (2 за мен и 500к за патката). Ако ми лседите мисълта..... Съдията отсъжда: - Виновен е гадният изнасилвач!

1 за мен един за вас и половинка за патката.

И този славата го е заслепила отдавна.. господ му е дал едно, а му е взел много. Системен идиот.

Ако го е извършил ще лежи. В Америка не прощават, правосъдието де застига. В Бъглария, по точно в НРБ, комунистите изнасилват и дори убиват жертвите си без последствия.

Жалко че са пропуснали родителите ти. Ти си пълна тотал щета както и цялото твое поколение също. Хубавото е че сте ненужни на новите ни господари и ще ви унищожат по един или друг начин.

То ако се разровиш, на тия гей атлантически имбецили родителите и дядовците им излизат все висши кадри на БКП - лапали и при единия режим и при другия

Кой и как ще докаже, че го е извършил. Поне да се е оплакала в полицията веднага и сега да твърди, че не са разследвали. Но по презумпцията за невиновност би трябвало да не е възможно само по твърденията на един човек, друг да бъде признат за виновен.

напротив - може. даже в нашето законодателство го има - нарича се перфидно 'закон за защита от домашното насилие'. Обвиняват те и трябва да докажеш, че си невинен.

Малко са убивали! Трябваше повече!

Прочете ли статията? Тази не иска той да лежи. Тази иска той да и плати 5 милиона. Доста е различно. Тази която е подписала този законопроект има ли акъл? Такива дела може да са допустими с едно условие. Никакви пари за ищтците. Ако се докаже виновноста да лежи ако има парично наказамие да е в полза на държавата или на някоя благотворителна организация.

Как се доказва изнасилване от преди 30 години?

Е как, с преглед от лекар. Не може изнасилване преди 2 часа да се доказва по такъв начин, а нещо от преди 30 години - само с твърдения. Или греша?