"Жената чудо 1984" властва в бокс-офис класацията на Северна Америка

Филмът с Гал Гадот в главната роля събра три милиона щатски долара приходи през уикенда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е когато чрез измама излъжеш някой да си купи билет за тази помия и това е ИСТИНАТА!!! Както някой идиот се опита да ни натърти във филма каква била ИСТИНАТА. WTF!!

Всички хейтят на макс този филм. За мен обаче е ...христоматия. За пръв път в американсака "творба" се споменава за отказване от "американската" мечта. Поне за мен, товае първият американски филм в който, лайт мотива е не: бори се на всяка цена, а е по-скоро примири се. Ще избутат още млако краварите, но за съжаление или одобрение...китайците ще са водещи скоро. Европейските курви скоро ще плащат, освен за силикон и хеурон /това незнам как се пише/ и за изпъване на очите

Аха, демек лайтмотива на глобалистите: примирете се, вече не хората и националните ценности ще водят в "демокрацията", а корпоративните интереси и разни лунатици визионери и социални инженери с милиарди в джоба.

Тия са ВРЕДНИ измислици.. По- добре да направя ИСТИНСКИ филми как утрепват някой ДЮНЕР-джия( арабин, сириец или турчин) или Китайски ресторант, или негър- маймуна и така СПАСЯВАТ България и Европа.. А с парите, взети от утрепаните араби и китайци, пируваме и гуляйстваме.

То не че има много голям избор в кината де.

Тоя Гадот много смешен бееее

Дотук само щатният трол е коментирал с няколко подписа. За някои неща е дори прав: филмът е по-скоро детски, историята е елементарничка доколкото я има. Но филмът е добре направен и напълно гледаем. Ако не беше нямаше да го изгледам до края, едва ли ще се намери някой по-нетърпелив от мене.

В мрежата има и филми, които не са правени на компютър в usa, гледайте тях, особено по-старите европейски

Чак ме е яд за загубеното време да го гледам тоя филм ...

Изключително тъп филм. Точно на нивото на американската публика.

досаден, скучен, неоригинален, анимационен, комерсиален, детски...